2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 403714 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Јеби га, не могу све Пековић, Величковић ............... Треба мало да одморе и они.

Морамо имати такве играче за ове слабије противнике - Машинац, Пофалички, звезда .........
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung galaxy s3
Јеби га, не могу све Пековић, Величковић ............... Треба мало да одморе и они.

Морамо имати такве играче за ове слабије противнике - Машинац, Пофалички, звезда .........

Za јadransku su dobri ali za evroligu mislim da nam fali jedan šuter i jedan u reketu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
За Евролигу - ту су Пековић, Паласио, Величковић, Тепић, Трипковић (улази у форму), Милошевић (избрусиће њега Дуле)..........

Ма, нема зиме за ескиме.  Smile

Без зезања - треба нам добра петица уместо Вранеша и то је то. Додуше, добар шутер не би био вишак, али, враћа се Трипковић.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
E ljudi, sacekajte malo sa Palasiom tek je prvi put u zivotu presao preko bare. Coveku treba malo vremena u adaptaciji.
Jos ne komunicira kako treba sa svima na terenu. U NBA je i prihvatljivo da se gubi toliko lopti. Trebace mu vremena da se odvikne od toga posto je tamo bio 6 godina.

Moji utisci su da nam je bas ovakav igrac potreban jer ume da ubrza igru odnosno da odigramo dobro kontru.
Vranes mnogo znaci al se to ne vidi kroz statistiku. Danas je udario 4 blokade+ je nekoliko puta zasmetao ciganskim bekovima da olako postignu zicere, protivnik mora da sutne u velikom luku i da postigne kos sto nije lako.
Po meni igramo bolje pocetak sezone nego prosle godine a jos kad vremenom popravimo igru sto se ocekuje...
« Poslednja izmena: 03. Nov 2007, 20:40:58 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
JOVETIĆ:SUPER GOJKO!

Derbi 13. kola u Humskoj (13.30, RTS2) donosi i okršaj golgetera Super lige Igra i u vezi, i kao polušpic, i već je ostigao osam golova. Svaka mu čast! Očekujem ipak da pobedimo i da se učvrstimo na tronu

Današnji okršaj Partizana i Vojvodine u Humskoj (13.30, RTS2) biće i okršaj dvojice najboljih strelaca Meridijan Super lige, Stevana Jovetića i Gojka Kačara. Novosađanin se do sada upisao osam puta u strelce, crno-beli je postigao gol manje, ali mu se pruža lepa prilika da stigne i prestigne Kačara i time doprinese da se lider odlepi od lala na plus 8.

Pa, šta Jovetić misli o Kačaru, o meču sa Vojvodinom...

- Kačar je ove sezone dokazao da je super igrač – priča Jovetić, koji će danas odigrati prvu utakmicu kao punoletan čovek. - Može da igra i u vezi, i kao polušpic, i već je postigao osam golova. Šta drugo da kažem osim – svaka mu čast!

Vrline, odnosno mane Kačara?

- Iskreno, o tome ne bih mogao mnogo da pričam, jer ga kao fudbalera ne poznajem dobro, pogotovo ne u ulozi polušpica. Nešto bolje stojim sa njegovim igrama na poziciji zadnjeg veznog. Šta da kažem, odličan fudbaler, od kojeg će nam pretiti najveća opasnost.

Da li ste imali prilike da igrate zajedno u mlađim selekcijama nekadašnje zajedničke države?

- Ne, nikada nismo igrali zajedno.

Vojvodina stiže posle remija sa Čukaričkim, odnosno vašeg istovetnog rezultata protiv Borca?

- Nije nas taj remi poremetio, u to sam siguran. A da nas čeka težak posao, to je sigurno. Pravi derbi. Vojvodina je druga, mi smo prvi, oni igraju dobro, a mi želimo da se učvrstimo na tronu. U svakom slučaju, očekujem lepu utakmicu, ali se nadam da neće biti i mnogo neizvesna, odnosno da ćemo na vreme otvoriti meč i na kraju upisati tri boda – zaključuje najbolji fudbaler Partizana, Stevan Jovetić.

CRNA GORA

IGRAĆU I ZA OMLADINCE

Jovetić će ipak igrati za omladinsku reprezentaciju Crne Gore na kvalifikacionom turniru za plasman na Prvenstvo Evrope, iako je trener crno-belih Miroslav Đukić jasno i glasno kazao da bi za mladog fudbalera to predstavljalo dodatno i nepotrebno opterećenje.

- Poziv sam dobio i prihvatio – kaže mladi napadač. - Problema, što se Partizana tiče, neće biti, jer danas igram sa parnim kartonima, tako da iduće subote ionako ne bih imao pravo da igram protiv Čukaričkog. Znači, priključiću se selekciji Mija Radulovića.

DUEL I PREDSEDNIKA

KARADžIĆ ČEKA BUTOROVIĆA

Današnji okršaj u Humskoj biće interesantan iz još jednog ugla. Pre utakmice, naime, trebalo bi da se nađu jedan naspram drugog, da se pogledaju u oči i pruže ruku jedan drugom, a možda i odgledaju meč jedan pored drugog, predsednici dva kluba, Tomislav Karadžić i Ratko Butorović.

A, pre samo mesec dana, novinski stupci bili su puni optužbi prvog čoveka lala na račun Karadžića, da ne može istovremeno da bude i predsednik Partizana i prvi čovek FS Vojvodine. Butorović je govorio o sukobu interesa, a Karadžiću je merodavno bilo mišljenje IO FSV, koji mu je dozvolio da nesmetano obavlja obe funkcije.

Sad je došlo vreme za direktan susret...

Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
hhehe  Zvezda jos sto godina da igra kosarku nikad ali nikad nece biti bolja od partizana,ovi sto to nece da priznaju to je cista sujeta,ipak je partizan bio i evropski sampion a mi kurac na biciklu u kosarci,ali isto mislim da je obrnuta situacija i za fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Niste vi ni priblizno bolji u fudbalu, kol'ko smo mi u kosarci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
da to govore i titule u pravu si,samo pre nego sto izjavis nesto tako,idi malo pogledaj relevantnu statistiku,vidi broj derbija,titule,mefjunarodne trofeje,trofeje u kupu,pa se vrati da me poducis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Dovoljno mi je samo da vidim da je u poslednji 6 godina u basketu odnos titula 6:0, vi ste u basketu niko i nista, smesni... a mi u fudbalu sa vremena na vreme, odigramo Ligu Sampiona, uradimo nesto u evropi, uzmemo titulu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
vi ste postili cini mi se ne 6 nego malo vise godina,eto vidis da nezelis sebi da priznas.I ja sam ga brate drkao na andzelinu dzoli,kapiras a?Ali jebiga bred pit je jebe.E tako smo mi to govno osvojili,a vi ga drkajte u narednih sto godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.