2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 404244 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ако тако гледамо, онда звезда није толико лошија од Партизана (причам о кошарци) јер је некад освајала титуле ...........

Исто је у фудбалу. Некада сте нешто освајали, данас ...........  Smile

Последњих петнаестак година нисте бољи, лошији сте.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Pa fudbal nije poceo pre 15 godina,meni onda dajes za pravo da kazem u poslednjih 5 godina smo mi bolji.Onda mozemo i tako da gledamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Па ни кошарка није почела у задњих 20-30 година.

Управо, на ствари гледам као ти.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Nije slazem se,ja i kazem zvezda nikad nemoze da bude bolja od partizana u kosarci.Dovoljno je to sto ste bili evropski prvaci.i to je to.Sta vise da se kaze.Onaj ko to nevidi i nevidi da je  obrnuto u vezi fudbala taj je bolestan covek bez ljutnje,malo objektivnosti neskodi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Титула европског првака је прошлост. То је било пре 15 година. Велики број Гробара који висе на југу не сећају се тога (били су сувише млади да би их интересовало). Од прошлости се не живи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ne zivi se ali se nje i neodrice,vidi,nikad neznas sta nosi vreme i breme(fudbaler)  Smile pa tako mozda i budete dominantni u fudbalu i obrnuto u kosarci,ali nikad vise ili bar ne jos puno godina puno nemogu se osvajati tako veliki evropski trofeji u fudbalu i kosarci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Јеби га, имаш ти некадашње освајаче купа шампиона који су данас друга европска лига.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Naravno da ima.Ko ih jebe sto nisu bili u skoli  Smile   pravi navijaci uvek to pamte. Odo da gledam Sevilju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Део текста из Спорт-а:

Citat
Sve je isto kao pre... Mirne duše sinoć nismo ni morali da odlazimo u Pionir i gledamo još jednu ponovljenu priču u režiji crno i crveno belih. Mogli smo da odemo u dokumentaciju i prepišemo neki od izveštaja iz proteklih sezona.

.........................................................................................................

Vujošević:"Dokazali smo kvalitet"

Treneri večitih rivala posle derbija, u kojem je Partizan pobedio Crvenu zvezdu 82:67, složili su se da su "crno-beli" trijumfovali zasluženo. Trener domaće ekipe Duško Vujošević smatra da je njegova ekipa uspela da potvrdi kvalitet. "Ima još dosta prostora u igri i stvarima na kojima treba da se radi, ali sam zadovoljan pobedom. Osnovni razlog pobede je naš veći kvalitet, ali to nije lako sa papira preneti na teren", rekao je Duško Vujošević.

Stevan Karadžić je konstatovao da je njegov tim samo na početku držao ritam.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Pružili smo otpor u početnoj fazi utakmice, dok smo mogli da držimo ritam. Posle toga smo pali, poslednju šansu imali smo na 42:38".

Karadžić je prokomentarisao veliku prednost Partizana u reketu.

"Bio nam je problem da držimo Pekovića, jer jednostavno nije imao ko da ga drži. To je naš problem od početka sezone, nedostaje nam centar koji ima masu. Trojica centara od po 100 kilograma ne mogu da drže igrača, za kojeg nemaju rešenje ni evroligaški timovi".

"Verujem da ćemo sa Partizanom igrati još nekoliko utakmica ove sezone, kada će Zvezdina igra biti bolja. Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

Mirko Kovač je čestitao "crno-belima" na trijumfu, dok je Čedomir Vitkovac izjavio da se plašio činjenice da je Zvezda u derbi ušla odmornija, zbog dugog puta iz Francuske.

Na kraju Duško Vujošević je priznao doprinos publike.

"Hvala navijačima na pobedi. Molio bih srpsku javnost da ne potcenjuje NLB ligu i da redovno podržava naše klubove u njoj", zaključio je Vujošević

B92
« Poslednja izmena: 03. Nov 2007, 22:48:31 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
HOĆU ANU NA TORTI

Stevan Jovetić za 18. rođendan poželeo da se upozna s prelepom teniserkom

Najbolji fudbaler Partizana Stevan Jovetić juče, na svoj 18. rođendan, poželeo je sebi i porodici zdravlje, osvajanje titule s Partizanom i da uskoro upozna dve godine stariju srpsku teniserku Anu Ivanović. Mnogo para i transfer u veliki klub trenutno nisu prioritet crnogorskom reprezentativcu, jer smatra da ga to neće mimoići ako nastavi sa golovima u crno-belom dresu.

- Voleo bih da se upoznam sa Anom Ivanović! Jednom sam imao priliku, ali sam osećao tremu i nisam joj prišao. Sledeći put neću se ustručavati. Želim i da upoznam najveće fudbalere današnjice - Kristijana Ronalda, Kaku, Mesija. Valjda ću dobiti priliku. Samo da me posluži zdravlje, i mene i moju porodicu. Posle toga dolaze fudbalski ciljevi, kao što je dupla kruna sa Partizanom i nastupi u reprezentaciji Crne Gore. Tek onda želim da napravim transfer, ali ne mora da bude veliki. Hoću samo da igram, a ne da odem negde gde ću da sedim na klupi. Idem postepeno - kaže Jovetić za Vijesti.

Golgeter Partizana nije se promenio otkako se pročulo da ga traži Mančester junajted.

- Ne opterećuju me priče o prelasku u Mančester. Pre svega ne znam koliko je to bilo tačno, jer ne mora sve što napišu novine da bude istinito. U svakom slučaju, trudim se da me to ne poremeti. Igrač sam Partizana i 100 odsto posvećen klubu i obavezama. Prvo titula sa Partizanom, a kasnije videćemo.

Slavljenik kaže da mu je idol Ukrajinac Andrej Ševčenko, ali je izrazio sumnju da će ikada dobiti priliku da zaigraju zajedno.

- Ševčenko je moj idol, ali teško da ću ikad igrati s njim. Ostaju Kaka, Mesi, Kristijano Ronaldo. Ima mnogo majstora, a od mojih vršnjaka volim da gledam Dos Santosa iz Barselone, Tea Volkota i Bojana Krkića, koga sam upoznao pre dve godine na Evropskom prvenstvu za kadete. Fenomenalan je momak, miran, skroman, nije u oblacima. Nismo pričali puno jer vrlo malo zna naš jezik.

PREDRAG MIJATOVIĆ PRVI MENADŽER

Kada igra „soni plejstejšn“ Jovetić uvek izabere Barselonu, ali ne navija za Katalonce.

- Real Madrid i Milan su „moji“ klubovi. Delimično zbog Peđe Mijatovića i Dejana Savićevića. Mijatović je bio moj prvi menadžer, veliki igrač i čovek. Imao sam tremu kada je trebalo da prvi put razgovaram s njim. Sada je direktor Reala i više ne može da obavlja menadžerski posao, pa se mnogo manje čujemo. Mislim da smo razgovarali samo jednom od tada. Sa Savićevićem sam više u kontaktu, jer je na čelu saveza. Upijam sve njegove savete - kaže Jovetić.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.