2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 403806 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Bobek je rođen 3. decembra 1923. godine u Zagrebu. Za Partizan je zaigrao 1945. i do 1958. godine postigao 403 gola na 468 mečeva. Rekorder je po broju golova na jednom meču (devet pogodaka protiv Niša 14. oktobra 1947. godine) i najbolji je strelac reprezentacije sa 36 postignutih pogodaka.
Za postovanje Smile

Nadam se da ce sve biti uredu s njim.  Smile

Nikad nije mi bilo jasno Ciji je ON nas ili njihov
nerazumem/?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Misli da li je Srbin ili Hrvat. Ja mislim da je Hrvat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mesanac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
hrvat je,covek je legenda fudbala i to je to.Legenda partizana i tu nista nije lose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Jel to onaj sto su ga pod "moras" Tudjman i ostali drugovi generali oterali u Partizan ?
Zelim mu brz oporavak, covek je imao ucinak u karijeri za svaki respekt....
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
Nikad nije mi bilo jasno Ciji je ON nas ili njihov
A meni nikad nije bilo jasno jel si ti cigan ili grobar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
 Smile Smile Smile
grobar u ostavci.....
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da malo promenimo temu shodno nasim mogucnostima po meni bi nam idealno pojacenje bilo iz Podgoricke Buducnosti onaj Argentinac  Gustavo López sto mlad igrac ima dobru tehniku brz dobro centrira koristio bi nam za ligu sampiona Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Tripla kruna u rukavicama Tripla kruna u rukavicama

Mladen Božović ima priliku da osim Kupa osvoji i prvenstvo u dresu Partizana, uz podsećanje da je jesenas pokrenuo Budućnost ka šampionskim počastima u Crnoj Gori

ALEKSANDAR JOKSIĆ

U koverti poziv za pripreme crnogorske reprezentacije, u mislima trofeji sa srpskim klubom, a u biografiji zadivljujući podatak: Mladen Božović ima priliku da postane jedan od retkih pojedinaca na ovdašnjim prostorima koji će u dresu dva različita kluba biti aktivni učesnik osvajanja tri trofeja u istoj sezoni.
Od nesvakidašnjeg podviga Partizanovog džina (196 centimetara) među stativama deli samo 90 minuta utakmice u Kruševcu. Ukoliko crno-beli prvenstvenu trku završe na prvom mestu, Mladen Božović će ranije osvojenom Kupu pridodati titulu, uz podsećanje da je jesenjim odbranama bio pokretač šampionskog slavlja njegovog bivšeg kluba, Budućnosti.
Poziv selektora Zorana Filipovića da u prijateljskim mečevima protiv Kazahstana i Rumunije čuva mrežu 'sokolova', obradovala je golmana Partizana podjednako kao i vest da su Podgoričani proteklog vikenda osvojili šampionat Crne Gore.
- Da Budućnost ima najbolji tim znao sam i ranije, potvrda je stigla u vidu rezultata protiv najvećih konkurenta. S terena je zbrisan Mogren, 3:0, dok protiv Zete nije bilo golova, dovoljno za prvi trofej od osamostaljenja. Sa svima iz Budućnosti sam bio u kontaktu i najiskrenije sam im čestitao na trofeju – zadovoljno trlja rukavice golman Partizana, Mladen Božović, komentarišući učinak bivših saigrača.
Prema mišljenju stasitog momka, koji je u jesenjoj sezoni na 14 prvenstvenih utakmica primio četiri gola između stativa plavo-belih, tvorac preporoda bio je trener Branko Babić.
- Sosa nas je preuzeo u trenutku kad smo imali rezultatski minus, usadio je ekipi pobednički duh i osvajanjem titule vratio dug Zeti iz prethodnog prvenstva, kad smo vodili trku do jeseni, a na kraju ostali kratkih rukava.
Postoji verovatnoća da se Mladen Božović suprotstavi bivšim klupskim drugovima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Potrebno je da prvak Crne Gore kao podređen preskoči prepreku u prvom kolu kvalifikacija, a da žreb odredi da u sledećoj rundi za protivnika dobije Beograđane, pod uslovom da Partizan ne prokocka tri boda prednosti.
- Voleo bih da se to desi iako su šanse male. Pre toga neophodno je da napravimo odlučujući korak protiv Napretka i izborimo prolaz u kvalifikacije za najjače takmičenje.
Iznenađujuće ukazanu priliku u Partizanu, iskoristio je na 11 utakmica, potpisavši samo šest kapitulacija. S Mladenom Božovićem u timu crno-beli nijednom nisu poraženi. Nastavak te tradicije u poslednjem kolu značio bi početak šampionskog slavlja.
- Potrebno je da 'izginemo' za svaku loptu u Kruševcu. Znamo da će biti teško, ali sam ubeđen da smo kvalitetnija ekipa od Napretka. Budite uvereni da ćemo igrati na pobedu, iako nam odgovara i bod.
Kako god se završi okršaj sa 'čarapanima', Mladen Božović neće imati vremena za slavlje. U ponedeljak ga čeka najslađa obaveza – reprezentativna.
- Crna Gora je pred teškim ispitima protiv Kazahstana na domaćem i Rumunije na gostujućem terenu. Nadam se dobrim izdanjima, a kad je pala Norveška onda je logično da očekujemo dobar učinak i protiv Rumuna.
U orbitu interesovanja Božović je dospeo za relativno kratko vreme.
- Odbrane u Partizanu bila su najbolja preporuka selektoru. Čekao sam šansu, dobio i iskoristio je, nadam se da ću nastaviti u ovom stilu kako bih crno-belima pomogao u ostvarenju ambicija – završio je Mladen Božović, golman lidera.

Između Darka i mene nema zavisti

Mladen Božović nije želeo da diže glas ni dok je njegov prezimenjak Darko bio neprikosnoven među stativama Partizana, a neće ni sada kad se situacija okrenula u korist zimskog novajlije.
- Između nas ne postoji zavist – uverava Mladen Božović. – Logično je da se svako bori za mestu u timu, konkurencija je zdrava, ne samo između Darka i mene, već i ostale dvojice golmana, Aleksandra Radosavljevića i Živka Živkovića.

Španci pitaju za Lazića

Đorđe Lazić ima ponude da karijeru nastavi u Španiji. Za vezistu Partizana interesovanje je pokazalo nekoliko klubova iz Primere, o potencijalnim poslodavcima niko ne želi javno da govori.
U ovom trenutku realizacija transfera Lazića nije izvesna, jer rukovodstvo crno-belih želi da sačuva oslonce ekipe koja je na pragu duple krune. Posle dogovora Stevana Jovetića sa Fiorentinom i Nemanje Rnića sa Anderlehtom teško je verovati da će još neko od standardnih prvotimaca dobiti dozvolu za odlazak.
U tu grupu spada i Lamin Diara, koji je od ranije na spisku želja Deportiva, Nanta i Nice. Namera Partizana je da Senegalac ostane u Humskoj, bar za kvalifikacije za Ligu šampiona, ukoliko se u poslednjem kolu obezbedi titula.
Direktor Ivan Tomić pre četiri sedmice je najavio da će zeleno svetlo da napuste Partizan dobiti samo oni fudbaleri kojima to stavke u ugovoru dozvoljavaju.

A. J.

Ivić uz crno-bele

Vladimir Ivić i Partizan – ljubav na poseban način. Gde god da ode, visoki vezista se uvek vrati u klub za koji je igrao šest godina.
Po okončanju sezone u Grčkoj, u kojoj je njegov Aris ostao bez trofeja u Kupu (poražen od Olimpijakosa), Ivić je došao u Beograd i nije propustio priliku da poseti nekadašnje saigrače u 'Zemunelu'.
- Fizioterapeut Partizana, Slobodan Branković, prepisao mi je terapije kako bih zalečio povredu ramena zarađenu na poslednjoj utakmici – pričao je juče Ivić.
Podatak da su crno-beli blizu titule posebno raduje Ivića.
- Ne bi trebalo naglašavati koliko sam vezan za Partizan. Moguće je da ću putovati u Kruševac kako bih uživo posmatrao poslednji meč prvenstva i pozdravio osvajanje duple krune.
Planovi nekadašnjeg fudbalera zrenjaninskog Proletera, nemačkog Menhengladbaha i grčkih klubova, AEK i Aris, vezani su za inostranstvo i u ovom trenutku nije realan njegov povratak u Humsku, o čemu se govorilo i pisalo još prošlog leta.
- Ugovorom sam vezan za Aris – jasan je Vladimir Ivić. – Želim da se dokazujem u inostranstvu. Nikad ne reci nikad, ako jednog dana bude postojala mogućnost da se vratim u Partizan verujem da ću se dogovoriti sa upravom.
A. J.

Tomić prvotimac

Praksa da talentovani fudbaleri Partizanove filijale povremeno dobiju šansu za dokazivanjem u prvom timu juče je nastavljena priključenjem Nemanje Tomića treningu crno-belih.
Fudbaler Teleoptika, rođen 1988. godine, prvi put je trenirao pod nadzorom Slaviše Jokanovića.
Nemanja Tomić igra na poziciji ofanzivnog veziste.

Zurnal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Da malo promenimo temu shodno nasim mogucnostima po meni bi nam idealno pojacenje bilo iz Podgoricke Buducnosti onaj Argentinac  Gustavo López sto mlad igrac ima dobru tehniku brz dobro centrira koristio bi nam za ligu sampiona Smile Smile Smile

jel neko od vas video onog Albanca sto im igra u spicu. Klinac razbija, gledao sam dva,tri puta Buducnost ove sezone, opasan igrac
Shodno vasoj tradiciji taj bi vam dobro zamenio Jovetica  Smile
Malo se zajebavam..... ali ozbiljno, strasan je igrac, ne mogu sad da se setim imena, ko ga je gledao zna na koga mislim
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.