2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400265 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Samo se vi sprdajte sa Jokanom, pricacemo u srijedu poslije derbija i kad udjemo u LS...

обожавам ентузијазам, мада имам утисак да ћу у среду после дербија да плачем (делом због тога што ако одем, а планирам, имаћу закљученог кеца из хемије  Smile) а у лигу шампиона улазимо ... у менаџеру.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
Zasto? Poslijednjih godina derbi redovno dobija raspalija ekipa, sto smo u ovom trenutku svakako mi...
Za LS... Pa prodajom Jovete dobijamo fine miliJone (sto za pojacanja, sto za novi stadion Smile)... Bar polovinu da ulozimo u nove igrace i eventualno neki veteran da dodje... Fina perspektiva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Za LS... Pa prodajom Jovete dobijamo fine miliJone (sto za pojacanja, sto za novi stadion Smile)... Bar polovinu da ulozimo u nove igrace i eventualno neki veteran da dodje... Fina perspektiva Smile

Smile   Ma da...dobicete i za stadion i za pojacanja.....

Nesto ne briljira u poslednje vreme..mogli ste ozbiljne pare da uzmete...sad je perspektiva nesto losija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson w700
Koji ce nam kurac stadion...kako su krenuli da ulazu od LS 2003 i postavljanja onih slamenih kucica na vrh istoka imam osecaj da bi nam se novi stadion srusio pri naletu nekog jaceg vetra...

Nego da mi lepo prodamo Jovetu,sutnemo Rnica i onda mirno dovedemo dobrog desnog beka i levo krilo...Potrebna su nam dobra pojacanja a ukoliko krenu da spominju veterane sigurno ce Ivan Tomic ponovo uleteti u igru... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
SL: Partizan pobedom počeo odbranu krune

Košarkaški Partizana odigrali su svoj debitantski meč u prvenstvu Srbije tek u trećem kolu. U Novom Sadu zabeležili su prvu pobedu u pohodu na odbranu titule - 60:66 (17:16, 11:17, 16:18, 16:15).

Vojvodina je bila ravnopravan rival sa crno-belima svih 40 minuta, ali je na kraju pobedio precizniji i skočniji tim. Sa osam postignutih trojki više od rivala i deset skokova prednosti, tim Duška Vujoševića osigurao je vrednu pobedu na terenu gde će se ostali favoriti za plasman u plej-of itekako pomučiti da dođu do dva boda.

"Jako je teško početi novo takmičenje, posebno posle poraza od Taukeramike u četvrtfinalu Evrolige. Zato smo danas mnogo grešili i imali previše izgubljenih lopti, ali smo, uprkos svemu, pobedili, a to je najvažnije", rekao je Milenko Tepić, plej Partizana i bivši košarkaš Vojvodine.

"Ovo nam je prvi korak u odbrani titule".

Crno-beli su u izuzetno neefikasnoj utakmici ubacili deset trojki iz 24 pokušaja, dok su domaći košarkaši pogodili svega dva šuta van linije 6,25, iz 20 pokušaja. Taj statistički podatak bio je presudan u nedelju popodne u SPENS.

U Vojvodini najefikasniji bili su Bajić i Paunić sa po 12 poena, dok su u redovima četvrtfinaliste Evrolige bolji strelci od ostalih bili Palasio sa 11, kao i Veličković i Peković sa po deset poena.

Crno-belima ostaje da "odrade" dva odložena meča sa FMP Železnikom i Lajonsima, zbog obaveza u Evroligi.

Мондо
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Koji ce nam kurac stadion...kako su krenuli da ulazu od LS 2003 i postavljanja onih slamenih kucica na vrh istoka imam osecaj da bi nam se novi stadion srusio pri naletu nekog jaceg vetra...

Nego da mi lepo prodamo Jovetu,sutnemo Rnica i onda mirno dovedemo dobrog desnog beka i levo krilo...Potrebna su nam dobra pojacanja a ukoliko krenu da spominju veterane sigurno ce Ivan Tomic ponovo uleteti u igru... Smile
a sta ces pus da kazes za to,a tek sta ce sa banerom posle ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                        JA SAM KRIVAC

Trener Partizana Slaviša Jokanović posle trećeg uzastopnog remija
To što je Zvezda prišla na tri boda moja je odgovornost. Nismo smeli
da dođemo u ovu situaciju, mada smo

i dalje glavni favoriti za titulu

Crvena zvezda ponovo ozbiljno duva u vrat Partizanu, ali trener crno-belih Slaviša Jokanović i dalje pokazuje upravo ono što je njegovim pulenima nedostajalo u Novom Sadu – mirnoću.

- Vezali smo tri remija u deset dana, nismo to hteli naravno i sada nam ostaje da zadržimo ono što je bilo dobro, a da u hodu ispravimo nedostatke – kaže Jokanović.

Prednost je sada tri, mada se može reći da je i dva boda, jer u slučaju egala Zvezda ima bolji međusobni skor?

- I dalje smo mi u prednosti! Jeste da živimo od jesenje rente i nismo smeli da dođemo u ovu situaciju, ali smo i dalje glavni favoriti za titulu. Zvezda je i posle prvog derbija na Marakani došla na tri boda, pa smo se odlepili i ne vidim razlog da se tako nešto ponovo ne dogodi.

Pominjete korekcije. Ima li uopšte vremena za to?

- Neću krivce da tražim na trećoj strani. To što je Zvezda prišla na tri boda, moja je odgovornost, ne bežim od toga, na meni je da to ispravim. Recimo, u prvom poluvremenu u Novom Sadu pravili smo preveliki razmak između linija, a kada je trebalo posle vođstva da budemo najsmireniji, bili smo najnervozniji. To ne razumem. U fudbalu možeš da promašiš šansu, daš loš pas i to je u redu. Ali ima stvari koje moraju da budu jasne, a to je da li hoćeš tri boda ili samo bod! Čini mi se kao da ekipa ponekad ne zna za šta se bori, za koga, čiji dres nosi, koji grb ima na grudima!

Počeli ste sa jednim špicem?

- Diara je rekao da bi bilo bolje da uđe u drugom delu, tako sam i ja razmišljao. Čim smo zaigrali sa dva špica, to je već bilo bolje, ali, nažalost, kratko je trajalo. Posle isključenja Vještice morao sam da reagujem.

Na golu je, pomalo neočekivano, stajao Mladen Božović?

- Mladen je dobro radio i procenio sam da u ovom trenutku više može da nam pomogne. To je moja odluka i nema veze sa Darkovim radom na treninzima, niti sa nekom povredom.

Da li biste pobedu u sredu odmah menjali za titulu?

- Finale kupa ne smemo da menjamo nizašta! Imamo priliku da osvojimo sve i treba tako da pristupamo obavezama – zaključuje Slaviša Jokanović.

POREĐENjE SA ĐUKIĆEM

Jokanović prepolovio prednost

Partizan je do sada izgubio 19 bodova u tekućem šampionatu. Deset jesenas, a ovog proleća već devet, a do kraja je ostalo još dugih osam kola.

Aktuelni selektor Miroslav Đukić nije jesenas osetio gorčinu poraza, ali je upisao pet remija. Najpre je vezao dva, u derbiju sa Zvezdom u Humskoj pa u Smederevu, a zatim još tri u uzastopnim mečevima kada su crno-beli bili domaćini - Protiv Vojvodine, Borca i Čukaričkog.

Slaviša Jokanović je već na startu poražen, na Marakani. A u poslednjih desetak dana je, kao i Đukić, vezao tri remija, s tim što su dva bila u Humskoj (Bežanija i Zvezda) i ovaj u Novom Sadu.

Brojke govore da su Partizanu u ovom trenutku neophodna 22 boda za titulu. To pod uslovom da Zvezda dobije sve mečeve do kraja, jer u slučaju da večiti završe trku sa istim brojem bodova, kruna će ostati na Marakani zbog boljeg međusobnog skora. Jokanović je nasledio plus šest, u jednom trenutku već je imao plus tri, ali i plus sedam.

RASPORED DO KRAJA

PARTIZAN (56)

Borac (d)

Čukarički (g)

Mladost (d)

Smederevo (g)

Banat (d)

OFK Beograd (g)

Hajduk (d)

Napredak (g)

C. ZVEZDA (53)

Vojvodina (d)

Borac (g)

Čukarički (d)

Mladost (g)

Smederevo (d)

Banat (g)

OFK Beograd (d)

Hajduk (g)

*D – mečevi kod kuće, g – u gostima

REČ ISKLjUČENIH

ŽUKA

Nije za karton

Ni u drugom meču ovog proleća Brazilac Žuka neće osetiti čari igranja na Marakani.

- Teško mogu i da opišem zašto sam isključen. Po mom mišljenju to nije bio faul za karton – kaže Žuka.

Pre toga, upravo ste vi vukli Vješticu iz gužve?

- Različiti slučajevi. Šta još da kažem? Utakmice je bila loša, igra je bila loša, a razloge iz kojih je Partizan bio slab, zaista ne znam.

VJEŠTICA

Veliki sudija

Milan Vještica ni dan posle meča u Novom Sadu nije mogao da prihvati da je isključen i da će propustiti najmanje polufinale kupa.

- Ne znam zašto sam dobio direktan crveni karton. Tačno je da sam imao žuti i da nije trebalo onako da reagujem, ali tvrdim da nikoga nisam udario, iako sam bio isprovociran od igrača Vojvodine. To što sam uradio nema veze sa crvenim kartonom, ali, takvo je bilo mišljenje velikog sudije.

STEVAN JOVETIĆ

Sa trofejom kupa

u Fiorentinu

Kapiten crno-belih Stevan Jovetić osvrnuo se na izjavu trenera Crvene zvezde Saše Jankovića da Partizan negde mora da kiksne, dok će njegova ekipa dobiti sve mečeve do kraja:

- Da vidimo i to čudo! Nisu Mančester, kiksnuće i oni negde.

Tri polufinala kupa zaredom Zvezda je dobila na Markani?

- To znači da je red da u sredu mi dobijemo.

Italijani su objavili da je sve završeno i da će Jovetić u narednoj sezoni nositi dres Fiorentine.

- Znam da su zainteresovani, znam da se vode pregovori, ali da je sve završeno, to zaista ne znam.

Da li biste otišli u Fiorentinu, s obzirom da su se uz vaše ime vezivali Mančester junajted, Real, Roma...?

- Otišao bih u Fiorentinu – nema dilemu Jovetić.

Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson w700

a sta ces pus da kazes za to,a tek sta ce sa banerom posle ? Smile

Znam da nam misljenja oko Rne nisu ista...sta da se radi...

P.S.Bas dosta gresis u pisanju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Qtek 9600
Vutra aifel, nije jimy kriv  Smile
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
zezte starijeg coveka,ako ako  Smile  znam da mnogo gresim ,jebiga sta ces vec sam pisao zasto.Vutru sam ostavio 94  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.