2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400390 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Posle odledanog snimka utakmice na SOS kanalu, potvrdile su se naše sumnje o sudijskim odlukama na našu štetu, a posebno smo se uverili da pre gola Vojvodine svirana ruka iz koga je pao gol, odnosno svirana ruka Maletića nema blage veze sa istinom. Lepo se videlo da je IGRAČ VOJVODINE IGRAO RUKOM. Da li je ikakav komentar više potreban, osim da bezobrazlucima na štetu Partizana nikad kraja...

ФК Партизан

ciganska kuhinja.. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Присети се само да је разлика још увек 3 велика бода...
Велика, зато што Партизан нема више претерано тешких утакмица до краја...
Da,samo sto nama ne gori pod nogama!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Žarko Paspalj: Partizan zaslužio pomoć Srbije!

Proslavljeni reprezentativac je iz beogradskog doma posmatrao vožnju valjka kroz Evropu. Oduševljen rezultatima, ali i rezigniran, kako kaže, odnosom države prema Partizanu.
- Partizan je postao prepoznatljiv brend, zahvaljujući unutrašnjoj politici, principu rada, organizaciji, odabiru stranaca za male pare. Da je sreće pa da država prepozna kvalitet, da stimuliše klub, kao što se radi u drugim zemljama. Uz pomoć štapa i kanapa predsednik Predrag Danilović popunjava budžet za takmičarsku godinu, što je jako teško i disproporcijalno kvalitetu samog tima.

I takvi, među evropskim alama, crno-beli su bili hit Evrolige?
- Utakmicu po utakmicu igrali su sve bolje, u jednom momentu prevazišli su domete i mogućnosti uz nesigurni i teško stečeni budžet od 1,5 milion evra, ako je i toliko. Nema paralele kako je to bilo nekad, u SFRJ, i sada. Jednostavno, i onda su jaki evropski klubovi imali veće finansijske mogućnosti i pravo na dva stranca, a mi veću bazu. Za mene je Partizan, čim je stigao do majstorice četvrtfinala, dogurao do fajnal-fora i pokazao kvalitet, koji uopšte nije sporan. Svakako da bi neuporedivo lakše bilo to ostvariti uz finansijsku injekciju države, ali u Srbiji odavno ne postoji zainteresovanost za sport, košarku posebno, što je sramota! Ovde je sve naopako.

Može li se sledeće godine korak dalje, do fajnal-fora?
- Partizan je ove sezone već uradio dosta stvari, u sportu ne postoji minuli rad, apsolutno su dominantni u Srbiji, ali je novac u današnjem sportu izuzetno bitan. Kada se sve to uzme u obzir - crno-beli su heroji! Voleo bih da ova ekipa ostane na okupu, ali verovatno tako neće biti. Pitanje je da li može da se zadrži Palasio, koji je odigrao jako kvalitetno, sjajno se klopio, voli Beograd i Srbiju, ali uz svu našu želju da ostane on je u Evropu došao kako bi zaradio. Zagolicaće ga inostrane ponude, ista je situacija i sa Pekovićem, realno teško ih je zadržati.

Vujošević je postao sinonim za uspehe Partizana?
- Postoji određena hirerahija, međutim klub je Duletu pružio veća ovlašćenja i tako uspešno i efektnije funkcioniše. Vujošević je izrastao u velikog trenera, prepoznatljivog rada i stila. Sada zaista ne treba samo hvaliti igrače, već i njihovog vođu sa klupe.

Đorđević nedavno reče da „grobari“ vašu generaciju nisu ovako bodrili?
- Oni su posebna priča, deo Partizana, sazreli su kao ljudi i navijači. Izuzetno je važno da nisu napravili nijedan incident, zahvaljujući odličnoj saradnji sa Danilovićem. Na krilima nenormalnog bodrenja bilo je dovoljno nekom u Evropi da pogleda samo pet minuta sliku iz „Pionira“ i da zaključi da najbolja košarkaška atmosfera sa tribina na kontinentu vlada u Beogradu.

Kada se vraćate u srpsku košarku?
- Ja sam tu, gledam, pratim, čovek ne mora da bude unutra da bi pokazao koliko voli ovaj sport u kojem je proveo ceo život. Ne isključujem mogućnost da se vratim - zaključio je Paspalj.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Filip Filipović: Teško sam podneo poraz Partizana!

Suspendovani vaterpolista Partizana Filip Filipović kaže da je teško podneo poraz crno-belih od zagrebačke Mladosti (13:10) u revanšu četvrtfinala Evrolige. Levoruki „bombarder" s Banjice ističe da je meč pratio na TV-u i da se nervirao što nije mogao da bude u bazenu sa svojim saigračima.

Filipović je celoj ekipi čestitao na borbenosti i zalaganju, dodavši da je Partizan igrama ove sezone u Evroligi zaslužio da se nađe na finalnom turniru u Barseloni.

- Samo ja znam kako mi je bilo pred ovaj važan meč. Noć pred utakmicu nisam spavao, a odmah ujutru u šest sati otišao sam na Banjicu da plivam kako bih se smirio. Duel sam gledao na TV-u i nervirao se, ali sam do kraja verovao u moje saigrače. Žao mi je što nismo uspeli da ostvarimo cilj - plasman na fajnal-for, iako smo igrama tokom sezone to zaslužili. Izvukli smo maksimum koji nije bio dovoljan ovog puta, ali smo pokazali da znamo da igramo jak i kvalitetan vaterpolo. Treba da izvučemo pouke iz ove sezone, da ispravimo greške i da u sledeću uđemo još jači i spremniji.

O samoj utakmici sa „žapcima" sa Save Filipović nije želeo mnogo da priča, samo je pohvalio svoje saigrače.

- Momci su dali maksimum u ovom trenutku, a najbitnije je da se niko nije štedeo na meču. Ostaje žal što nisu u regularnom toku uspeli da reše utakmicu i da izbegnu penale, koji su potpuno nova situacija i više zavise od sreće nego od kvaliteta. Zaslužili su velike pohvale, izdržali su pritisak publike i stres koji nosi ovako važna i odlučujuća utakmica - ističe Partizanov šuter.

Na pitanje da li smatra da je nedostajao ekipi na ovoj utakmici i da li bi s njim bilo drugačije, Filipović je odgovorio:

- Ne mogu ja da govorim o tome! A i tim Partizana ne zavisi samo od jednog igrača. Da li sam falio u nekom segmentu, to ipak treba da kaže neko ko je stručniji, posle detaljne analize. Ali, sigurno je da nisam lako podneo to što nisam bio s momcima u bazenu - kaže mladi as.

Bek crno-belih trebalo je da dođe u Zagreb i da bodri Partizan s tribina, ali Filipović kaže da je odustao od te ideje.

- Iskreno sam želeo da dođem, ali sam zbog ekipe odustao. Mislim da bi to bilo kontraproduktivno. Verovatno bi se našao neko da kaže kako sam došao da likujem posle poraza. Meni je bilo mnogo teže pored TV-a, nego da sam bio u bazenu - rekao je Fića.

Suspenzija Filipa Filipovića iz prvog tima Partizana još traje, a on iskreno veruje da bi uskoro mogao da se priključi treninzima, i to već 23. aprila, za kada je zakazano novo okupljanje.

- Ne znam šta će biti u narednom periodu. Obavešten sam kad je prvi trening Partizana, a da li ću biti na njemu, videćemo. Treba da se čujem s trenerom Udovičićem i da se dogovorimo za dalje. Radio sam maksimalno u proteklom periodu da budem što spremniji ako mi se ukaže prilika da se ranije priključim - rekao je Filipović.

Kuljača završio karijeru

Kapiten vaterpolista Partizana, iskusni golman Nikola Kuljača (34), završio je igračku karijeru, a kao što je ranije najavljeno, u narednoj sezoni dobiće neku funkciju u klubu s Banjice. Takođe, klub neće produžiti ugovor s rezervnim golmanom Gojkom Pijetlovićem, koji je slobodan u izboru novog kluba. Umesto Kuljače i Pijetlovića, na golu Partizana u narednoj sezoni stajaće reprezentativac Slobodan Soro, koji dolazi iz španskog Sabadelja, i talentovani Branislav Mitrović, koji se u poslednje vreme nametnuo svojim odbranama. Ekipa Partizana je eliminacijom u četvrtfinalu Evrolige od zagrebačke Mladosti završila sezonu, a igrači su dobili odmor do 23. aprila, kada je novo okupljanje.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Ne gori samo tinja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dignimo ruke, dacemo srce jedino Partizanu svom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Wildfire
Tinja Jokanu! U sredu se odlucuje o njegovoj daljos sudbini( i tituli). Ko prodje u kupu uzima duplu krunu ili hvala dovidjenja u Jokanovom slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
ја реко да узме Дуле ФК Партизан, а нико ме не подржа  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sarmo jel si odgledao snimak, iskreno?

Pogledao sam druze...napisao sam i na pp jednom od "vas"...po meni penal je apsolutno ispravno dosudjen.
Sto se tice ruke...to mi je bzvz...umesto da se pitate zasto dobijate 90% golova posle prekida vi u akciji pre svakog prekida trazite neki duel koji bi mogao biti potencijalan faul,igranje rukom sudija nije video...ne mora odmah da bude u pitanju neka zavera. Sviran vam je penal....da je sudija zeleo da vas zajebe nije morao da ga svira.
Da li stvarno mislis da ako postoji tendencija kod sudije da on ceka skoro 90 min da bi svirao faul daleko od gola i da ocekuje da bude gol kako bi obavio svoj "posao"...ne znamcini mi se da preterujete sa sudjenjem, mozda gresim.

Sarmo jel si odgledao snimak, iskreno?

Па шта и да је глед'о. Он није видео стадион споља, а не да је био на некој утакмици тако да ......

Ja stvarno ne znam kakve veze ovaj tvoj post ima sa raspravom+nema veze sa temom+nema veze sa mozgom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dignimo ruke, dacemo srce jedino Partizanu svom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Wildfire
Brate penal je morao da svira zato sto je bio za zabelu jbg...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Циганска кухиња ради пуном паром.

=   

K'o papagaj... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.919 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.