Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:07:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125429 puta)
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N79
BAš sam danas čitao neki tekst o odnosu Amerikanaca prema Indijancima...
Nego, sve mi se čini da ste malo otišli od teme...
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro
Citat
e zavrsio sam ja i Pravni fax, nisam "samo"  Doktor  Smile to cu biti uskoro- medicina ipak traje 6 godina Smile
tako da mogu da se "gadjam" i pravnim kvalifikacijama as well Smile

moje iskreno saucesce Smile

znam, znam Smile ista smo sekta Smile
nije pravo tesko, moze sa dati izmedju ispitnih rokova na medicini Smile Smile samo sto je dooosadnoooo.
ma salim se. Pravo je osnova svake drzave. Smile

Da ti samo znas koliko je meni stalo do prava, medicine, nauke uopste... u ovom trenutku...  Smile

cccc  Smile pa nemoj tako, mlada si da ti vec bude svega dosta Smile

ja sam ateista, antikomunista, antinacista, specijalista medicine i proevropski ovisnik o bureku a demokrata u duši

ma ti si "specijalista medicine" .... da ne kazem sta.... koga ti farbas?  
a da si ovisnik to smo svi konstatovali, ja sam ti lepo dao dijagnozu, ali moram da dodam i da si mitoman.

Jel sanjas ti jos nesto osim zlih radikala? Smile

Ja do sada nisam cuo za radikala koji je dobar i zna sta prica!!!
Ima i takvih??? Reci mi jednog...leba ti !!!

vrlo je plitko misliti da opredeljenost odredjenoj opciji odredjuje karakter coveka a priori. moje drustvo je politicki izmesano- i ne mrzim ni jednog od njih, jedan je funkcioner DS-a, pa DSS-a, SPS, Radikala, i lepo je kad sednemo i smejemo se idiotarijama nasih favorita.

ali ono sto nas spaja jeste drugarstvo koje ne zna za stranku, patriotizam koji ide bez pogovora.
to je ono sto ovi iz LSD-a ne shvataju, oni mrze sve sto nije s njima.
jedna strana familije mi je partizanska, druga cetnicka i nikad se nisu mrzeli- srbi smo i volimo istu drzavu.
dosta je vise bilo deoba.

pa Vojvodjanska autonomija se po sadasnjem Ustavu ogleda u tome da joj daju 7% budzeta (a koliko para ulazi u budzet iz Vojvodine?)... A to sto ona po istom tom Ustavu ne moze da napravi institucije koje bi te pare koristile po potrebama Vojvodine, nikom nista. Paradoks?

Takodje, Vojvodinu je po novom Ustavu moguce ukinuti sa 126 glasova u parlamentu.

Zasto davati "sustinsku" autonomiju Kosovu, ali ne i Vojvodini?

da, institute koje autonomasi hoce su sudska, izvrsna i zakonodavna vlast- to su odlike drzave.
a pare se mogu koristiti i bez ti institucija samo kad bi kohorta iz pokrajinske vlada manje krala.

imbecilno i maliciozno  je porediti Vojvodinu  sa Kosmetom.

ne znam ko je ovca, ako to ne razumes.

"da te sa 18 ceka index, generali voljno"

interpretirano za maloumne:

da ides na fakultet, a ne u vojsku, jer ce vojska biti profesionalna, a obrazovanje neophodno za uspeh u drustvu.

aha, fino, pa i kad bude profesionalna opet ce neko morati da bude vojnik. a vidim da tebi vojska i fakultet predstavljaju  dve suprostavljene stvari.

mislim da nisi kvalifikovan da poducavas maloumne- ja jesam i upravo to radim, zato pazljivo citaj.

ako neko zivi u proslosti onda si to ti- Zemun vise nije u sastavu NDH, Beograd oslobodili Rusi i partizanske jedinice, umro Tito, ubili Djindjica, Ceda hoce da bude Kalif umesto Kalifa

imam osecaj da te ono prvo najvise zabolelo Smile

Velikosrbi, naucite da pisete srpski...
@Srbin1389
Taj potpis ispod avatara, i potpis ispod posta su kontradiktorni...

ta prozivanja velikosrbi ostavi za skup Dukljana i  dnevnik 2  HRT.
ma nisu ljudi krivi, tesko te razumemo, ne govorimo "Maternji"

@Rasa
Mi smo izdajnici?! Mi? A vi, sto prikrivate prave izdajnike i vi, zbog kojih je sada Srbija usporena, a ako dodjete na vlast (sto je, nadam se, nemoguce) vi, zbog kojih ce Srbija tapkati u mjestu, vi nijeste izdajnici? More, vi ste jedna neobrazovana horda koja, uzimajuci u usta svoje pretke i stavljajuci ih kao razlog za svoje ciljeve, kalja ime tih predaka i pokusava da zatvori Srbiju. Ja volim Srbiju, i to pokazujem tako sto joj omogucavam da u sto kracem vremenu uhvati  korak sa svijetom. Hvalite se da ste prvi jeli viljuskom, a ne zapitate se ko je prvi radio na racunaru, otisao u svemir, pronasao neki lijek... Pustite pretke, babe vracare pitaju kosti za buducnost, gledajte da obezbijedite djeci buducnost, a ne da ih izlazete pogledima mrznje gdje god odu.

uuuu, pa kakav si ti montenegrin kad se odrices istorije- pa osim sto razglabate o pretcima nista drugo ni ne radite, i ovde ti sam nama solis pamet kako se drzava gradi?

alo bre- ocisti plaze, pomeri kanalizaciju van kupalista, olupine kola i ves masina iz reka, deponije kraj puteva, napravite bar jedan redovan put - EKOLOSKA DRZAVO

Poznato je da vecina pripadnika nacionalnih manjina (cast izuzecima, a ima ih ipak dosta) ne vole i ne postuju nasu drzavu i narod, a takvi su se skupili oko ldp-a.
Potpuno si u krivu, prijatelju  Smile Smile
Imao sam prilike da proputujem ovu zemlju uzduž i popreko, i mogu da tvrdim da osim šiptara, 'rvata i jednim delom bošnjaka iz Sandžaka, svi ostali su vrlo lojalni građani Srbije. Mađari ogromnom većinom, odazivali su se i na mobilizacije, čovek Mađar je oborio F-117, i time kupio moje simpatije za svoju nacionalnu manjinu doživotno! I Rumuni, Slovaci, Rusini, svi su veoma lojalni, i garantujem da ih ima više u srpskim političkim partijama nego u partijama svojih nacionalnosti, i mislim da tako i treba da bude, a najmanje ih ima u LDP-u, jer oni su, ponavljam, mirni i lojalni građani Srbije, nisu ludi da podržavaju LDP koji će vrlo brzo da ih huška na ocepljenje, zašto bi ratovali bezveze protiv svoje zemlje.

e man'se Madzara, ovi severno backi i banatski nece ni srpski da pricaju, ko god od njih podrzava SVM ili DZVM i omladinu 64 zupanije sigurno ne misli dobro ovoj drzavi. to znam jako dobro.
Citat
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 00:26:46 od colossus1167 »
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Za zezanje na forumu, bez dosadnih postova, vredi se smoriti!!!
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
1.SAD
2.Australija
3.Francuska
Kao prvo, sve što si rekao o pravima koje nacionalne manjine trebaju da imaju, ja podržavam 100% Smile
Treba da postoje natpisi na više jezika u mestima gde manjine žive, to je znak međusobnog poštovanja i uvažavanja, kao što i nacionalne manjine u školi treba da uče i srpski.
Međutim, ove zemlje koje si naveo (uz Englesku) si lupio neviđeno:
1. USA - seti se crnaca, koji ni dan danas nemaju ista prava kao belci. Stric mi je nedavno došao iz USA, kaže da crnce, hispano-amerikance i kineze ne jebe niko 2%, i to je javna tajna. A do skoro su ih proganjali, državne službe na vrhu ne može da dobije niko ko nije belac, osim da se zadovolje kvote koje se udređene zakonom. Preko toga, i da si najbolji, ako si crn, žut ili mešovit - nemaš šanse
2. Australija - ne znam zaista, mada sam nedavno gledao neku emisiju o masovnoj pojavi skinhedsa među mladima, koji baš maltretiraju pripadnike žute rase po ulicama gradova, ali zaista ne znam koliko je to uzelo maha, pa ne mogu da tvrdim.
3. Seti se prošlogodišnjih obračuna crnih studenata sa policijom, i praktičnog rata od mesec dana. Muslimanskim devojčicama je zabranjeno da pokrivaju lice u školama, a nakon 11 septembra i još više nakon onih bombi u Londonu, svako ko iole liči na Arapina je izložen pretresu na svakom pešačkom prelazu.

Toliko.
1. ima naselja u kojima ljudi samo i jedino pricaju srpski.
  --------------||---------------------------------------------- spanski
  --------------||----------------------------------------------  kineski
imam kuma koji je otisao pre 6 god tamo...price se razlikuju...
pa imas bendova koji  tamo prodaju milione kopija na spanskom jeziku...sta mislis ko to kupuje???

2.toga ima svuda...meni je jedna trecina rodbine u makedoniji, jedna u srbiji i zadnja u Australiji...ova zadnja je tamo vec 20 god...neki jos ne znaju dobro engleski..kazu-nije im bas trebalo....
sta tamo muslimani rade, nije ni cudo sto ima skinsa...ali to je kao sto pricaju da kod nas ima velhabija...ima ih, ali 10ak...ili slicno...

3.ovo je netacno za pretrese...bas sam prosle godine bio u parizu na 10 dana...sve je izgledalo normalno..do duse, neki crnci su nam maltretirali drugarice, pa su pobegle, a posle ih nije bilo...oni stvarno prave nevidjena sranja...ti ne znas kakvi su crnci. pazi: moj rodjak(valjda stric, nikad ga nisam video) je nekoliko puta bio optuzivan za rasizam, a covek zivi u istoj kuci sa crncem i ima ok odnos...pretprosle su nam dosli na mesec dana iz australije...naslusao sam se...tamo bukvalno, ako im kazes da uzmu da rade na poslu, oni se pobune i kao: ti mi to kazes jer sam ja crn i zato me mrzis...a on: ne, to ti kazem zato sto si lenj...i, op, tuzi ga...(naravno, odbaceno je) tako da nemoj da pricas..mozda ti to cujes na TV-u...i to je ok, ali mediji prenose sam o zanimljive stvari...kad bi SNN preneo: u francuskoj zivi 200000 arapa bez da znaju rec francuskog, ili na jugu amerike ne znaju engleski...ortak sa odseka je bio u texasu 2 god i on ih je ucio engleskom(gramatici na kontrolnom)...

toliko. Smiley
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k610i
Што би мој деда реко:
Побеђују радикали Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Што би мој деда реко:
Побеђују радикали Smile
sto bi svako normalan rekao: radikali opet van vlasti,srecom... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
ok, ljudi, ne trebamo mrzeti LDPovce jer je vradovic takav...on je u manjini i ne znam ni jednog LDpistu koji je tolko glup...on je posebna prica  i on je dokaz onoga sto je urketo pricao...

Мој пост се односио на vradovic-а, а не на ЛДП.Да се зна. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k610i

Не, сваки нормалан човек који не бежи од истине сложиће се самном. Smile
Људи имају око 30% а Тадић 21%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Не, сваки нормалан човек који не бежи од истине сложиће се самном. Smile
Људи имају око 30% а Тадић 21%

od 15 istrazivanja,samo medium galupova daju DS-u 21%, savi ostali vise...neki i do 30%...scan je pocetkom januara pavio istrazivanja u kojem je DS jaci od SRS... Smile

a ja ne bezim od istine..da li ti mislis da DS nece da pravi vladu???ne znam samo ko to bezi od istine.. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Само да приупитам...Изједначење латиници и ћирилице,Србија је држава свих грађана који у њој живе,забрана причања на националној основи,јединство...да ли вам је то познато?То је све што се ових дана могло наћи на ТВ-у!!! Ужас!Комунистичка пропаганда под маском демократије и лажних демократа!
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 00:30:46 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:07:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.