Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:09:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125430 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ma coveku smeta sto makedonci i rumuni i dr imaju ista prava kao i srbi!!! gde to ima?????? jel tebi to normalno???(ovo ne pitam rashu, nego twicea)

ajde procitaj jos jedno 100 puta pa mozda shvatis sta je napisao. A da ti pomognem poenta je odprilike ova, ne razume zashto se zovete nacionalne manjine kad imate sva prava kao i mi!
Inache ja bi vam uveo prava po sistemu kako nama kod vas tako vama kod nas, pa me zhivo zanima koliko bi onda kukali. Posebno madjari koji imaju veca prava u Srbiji nego u madjarskoj i vecito se neshto bune i kukaju kako im je loshe.
A za tebe konkretno pitanje, chime si ti to ugrozhen u Srbiji, da li ti je mozhda neko ljudsko pravo uskraceno???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Poznato je da vecina pripadnika nacionalnih manjina (cast izuzecima, a ima ih ipak dosta) ne vole i ne postuju nasu drzavu i narod, a takvi su se skupili oko ldp-a.
gresis. madjari su se skupili oko canka i bice sa njim i ako on bude uz LDP i uz DS i uz G17....makednoci se skupljaju oko SRS,cigani oko onog ko vise plati(imam druga iz osnovne koji je bio na mitinzima LDPa ali to ne znaci da je za njih...a ima ih i na DS-u i SRS-u)..tu nema pravila...
istina je onaj drugi deo, da oni koji su protiv drzave, skotili se oko LDPa a to ni vanja ne moze da porekne.!

Tacno, ima Madjara i kod Canka, ali je mnogo vise onih koji su kod Kase i Sandora. Oni koji su kod Canka su ti o kojima pricamo.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Poznato je da vecina pripadnika nacionalnih manjina (cast izuzecima, a ima ih ipak dosta) ne vole i ne postuju nasu drzavu i narod, a takvi su se skupili oko ldp-a.
gresis. madjari su se skupili oko canka i bice sa njim i ako on bude uz LDP i uz DS i uz G17....makednoci se skupljaju oko SRS,cigani oko onog ko vise plati(imam druga iz osnovne koji je bio na mitinzima LDPa ali to ne znaci da je za njih...a ima ih i na DS-u i SRS-u)..tu nema pravila...
istina je onaj drugi deo, da oni koji su protiv drzave, skotili se oko LDPa a to ni vanja ne moze da porekne.!

Tacno, ima Madjara i kod Canka, ali je mnogo vise onih koji su kod Kase i Sandora. Oni koji su kod Canka su ti o kojima pricamo.

Kasini su jos gori, naprimer pokret 64 zupanije! Ali njih ovi cedini pederi ne optuzuju da su fasisti nego josh s njima prave i koalicije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Da je u svetu dato toliko prava manjinama kao sto je kod nas dato, ratova bi bilo na sve strane!
Razlog ratova kod nas su upravo ta prava koja smo im dali u ogromnoj meri, pa se pomamili, hoce vise. Das im prst - oni hoce saku!
U svetu to reseno lepo, pravo na zivot i pravo da placas porez, sve ostalo - zdravo! I sve im lepo funkcionise. Manjine mirne ko bubice. Tako da zamoljavam da se o "ugrozenosti" manjina vise ne baljezga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630

Kasini su jos gori, naprimer pokret 64 zupanije! Ali njih ovi cedini pederi ne optuzuju da su fasisti nego josh s njima prave i koalicije.

Nisu gori, oni glasaju za svoju listu i zbog interesa svog naroda, a ne zbog 64 zupanije i sl.
Ovi Cankovi Madjari glasaju za njega iz mrznje i inata.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
nije mi ni jedno pravo sada uskraceno, ali je bilo 90ih!
ma sta bre kod nas i kod njih????slusaj, u mom selu(odakle ja poticem) je 95% makedonaca, a radikali uvek ubedljivo pobedjuju! i sto bi ti sad nama uskratio prava??zato sto bismo da razbijemo drzavu????
a to sto covek ne razume, zna se na sta se odnosi. da ga zanima, lepo bi dosao i pitao, a ovako se oseca jak utisak da bi nam mnogo stosta uskratio.
ja bih zeleo da znam makedonski samo iz razloga sto je dobro da znas vise jezika, isto bih tako, da sam  grk i da imam priliku da pohadjam skolu na grckom svakako to odabrao, ali me opet zabole za grcku.ista je stvar i sa madjarima, sem nekih extremnih slucajeva koji ne znaju ni rec srpskog a u skoli imali 5 iz njega...to je stvarno strasno...

a po ovoj tvojoj logici, mnogi bi danas u srbiji trebalo da budu zasticeni kao beli medvedi!! ne znas koliko o tome vode racuna na zapadu, a verujem i u madjarskoj.

Da je u svetu dato toliko prava manjinama kao sto je kod nas dato, ratova bi bilo na sve strane!
Razlog ratova kod nas su upravo ta prava koja smo im dali u ogromnoj meri, pa se pomamili, hoce vise. Das im prst - oni hoce saku!
U svetu to reseno lepo, pravo na zivot i pravo da placas porez, sve ostalo - zdravo! I sve im lepo funkcionise. Manjine mirne ko bubice. Tako da zamoljavam da se o "ugrozenosti" manjina vise ne baljezga!
ti nemas blage veze koliko je u svetu nama dato pravo,. nisi izvukao dupe iz svoje sobe i svog grada i verujes sve sto debeli lupi na TV-u.i sad ces ti da mi pricas koliko mi imamo prava u svetu!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Pa odprilike tako, ja ne znam gde u svetu ima toliko tabli sa natpisima na stranim jezicima kao u Vojvodini, gde se toliko nacionalnih manjina shkoluje na maternjem jeziku kao u Vojvodini i gde to u svetu pripadnik manjine mozhe da ne zna da pricha jezik vecine u drzhavi u kojoj je rodjen kao manjina. Pa to samo u Srbiji ima i opet kukaju da im je loshe. Ja ne znam stvarno shta to njima fali u zhivotu, josh jedino da im dajemo po par hiljada eura mesechno samo zato shto su manjine.  Smile

Citat
nije mi ni jedno pravo sada uskraceno, ali je bilo 90ih!
ma sta bre kod nas i kod njih????slusaj, u mom selu(odakle ja poticem) je 95% makedonaca, a radikali uvek ubedljivo pobedjuju! i sto bi ti sad nama uskratio prava??zato sto bismo da razbijemo drzavu????

shta ti lupetash ko je uopshte spominjao uskracivanje prava???
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 23:12:15 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pazi, ja cu da ti navedem 3 zemlje za koje ja pouzdano znam da je tako, a za ostale slicne mogu da pretpostavim da je isto:
1.SAD
2.Australija
3.Francuska
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
pazi, ja cu da ti navedem 3 zemlje za koje ja pouzdano znam da je tako, a za ostale slicne mogu da pretpostavim da je isto:
1.SAD
2.Australija
3.Francuska

U tim drzhavama se neko rodi kao pripadnik nacionalne manjine, zavrshi shkolu na maternjem jeziku, zaposli se i josh uvek ne zna jezik vecine?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
1.SAD
2.Australija
3.Francuska
Kao prvo, sve što si rekao o pravima koje nacionalne manjine trebaju da imaju, ja podržavam 100%  Smile
Treba da postoje natpisi na više jezika u mestima gde manjine žive, to je znak međusobnog poštovanja i uvažavanja, kao što i nacionalne manjine u školi treba da uče i srpski.
Međutim, ove zemlje koje si naveo (uz Englesku) si lupio neviđeno:
1. USA - seti se crnaca, koji ni dan danas nemaju ista prava kao belci. Stric mi je nedavno došao iz USA, kaže da crnce, hispano-amerikance i kineze ne jebe niko 2%, i to je javna tajna. A do skoro su ih proganjali, državne službe na vrhu ne može da dobije niko ko nije belac, osim da se zadovolje kvote koje se udređene zakonom. Preko toga, i da si najbolji, ako si crn, žut ili mešovit - nemaš šanse
2. Australija - ne znam zaista, mada sam nedavno gledao neku emisiju o masovnoj pojavi skinhedsa među mladima, koji baš maltretiraju pripadnike žute rase po ulicama gradova, ali zaista ne znam koliko je to uzelo maha, pa ne mogu da tvrdim.
3. Seti se prošlogodišnjih obračuna crnih studenata sa policijom, i praktičnog rata od mesec dana. Muslimanskim devojčicama je zabranjeno da pokrivaju lice u školama, a nakon 11 septembra i još više nakon onih bombi u Londonu, svako ko iole liči na Arapina je izložen pretresu na svakom pešačkom prelazu.

Toliko.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:09:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.