Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:45:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123764 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo bih da poručim straževici i raši iz zemuna da mozga uopšte nemaju, za razliku od većine žena, da su fašisti i šovinisti i da su neinteligentni. toliko o poziciji žena u radikalnoj srbiji, ne treba da imaju mozga a naročito ne pravo glasa.
ponavljam nešto što oni nikako da shvate, LIVE AND LET LIVE!
a možda ne znaju engleski? Smile jbg, ja ne znam kako se kaže na ruskom, možda bi to razumeli. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
nigde nikog na konvenciji u Zrenjaninu

У једном реду сам избројао 14-оро, а има 12 редова, ајде још да частим то је 200 људи.
Изгледа много, али није.
п.с. Многе странке имају обичај да селе своје људе на разне митинге и промоције да би изгледало "како нас је више".
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k610i
По овим горе разултатима изгледа да ће победити "OD NAS ZAVISNIK" :chew:
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 09:28:33 od ^ManiaC^ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Bf,

Nista me ne bi zacudilo od takvih "demokratskih" zgadova, nema s kime se ne bi slizali, da ne dodju do fotelje....

Sestro, sestro... Smile

Ti u nedostatku argumenata, odmah da nemamo mozga. Svasta. Kazem ja lepo da si ti neki vanjin alter-ego!
A odakle si izvukla zenska prava, to se ovde nijednom nije pomenulo?

Rado bih ja LIVE AND LET LIVE, ali vi "demokrate" to ne date jadnoj Srbiji vec 6 godina, vec nas unististe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a čime si se ti rašomonac bavio u slobino vreme pa ti sad nije lepo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
По овим горе разултатима изгледа да ће победити "OD NAS ZAVISNIK" :chew:

Манипулација као и она са сликама из неког дома културе. Наравно, нису они једини...
Па кад гледаш предизборни програм, видиш како кад-је-тешко-Човић пуни хале, а млађани Кркобабић сав пламти у праведном гневу... Невероватно како политика подмлађује људе Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
samo bih da poručim straževici i raši iz zemuna da mozga uopšte nemaju, za razliku od većine žena, da su fašisti i šovinisti i da su neinteligentni. toliko o poziciji žena u radikalnoj srbiji, ne treba da imaju mozga a naročito ne pravo glasa.
ponavljam nešto što oni nikako da shvate, LIVE AND LET LIVE!
a možda ne znaju engleski? Smile jbg, ja ne znam kako se kaže na ruskom, možda bi to razumeli. Smile
Prvo sto su meni ostale 3 opcije DS, LDP i G17.
DS je apsolutno najjaca, LDP je pravo osvezenje na politickoj sceni. Sigurno su preteca jedne jake stranke u Srbiji.
Imaju ideje napredne Evrope.G17 mi je  simpatija. Smile

Kamaro, ja nisam finansijer, cak ni ekonosmita da mogu suditi koja je opcija bolja.
Ja sudim po ociglednim rezultatima. A recimo za mene je Djeliceva mrlja sa Karicem jako pod znakom pitanja.
Ne zbog toga sto je postovao sudsku odluku, vec zbog toga koliko je on to brzo izvrsio. Stekao se utisak kao da jedva ceka. Smile
Znam dobro sta je trzisna ekonomija, a onda ministar finansija gubi velike ingerencije.
Ostaju mu porezi, takse i carine. Sve ostale pare idu tamo gde su namenjene, bez 'intervencionizma'.
Ali razmisli, da li smo mi drustvo za to.A nemas ni razvijenu i kontrolisanu samoupravu da se te pare koriste tacno tamo gde su namenjene, koja bi potpomagala sve ugovore da se sve dobro odvija.
Banke po mome ne bi trebalo da budu pod ministrom finansija.
Hocu da kazem da nismo zreli za trziste. Ako ja sa zapada imam 50000 evra, koje hocu da ulozim u 5 malinara u Srbiji ove godine, ja moram sklopiti ugovor sa doticnim malinarima a ne sa Djelicevim institucijama. Ja bih na to zaradio mozda 20000 evra, a i oni bi udvostrucili sve, ali ja moram stici do njih.
Milioni malih investitora se moraju privuci.
Jedan doneo alat da pravi 100 hiljada plovaka za pecanje mesecno.
Njemu treba samo jedan covek koji ce zaposliti jos pet da to rade.
Ako treba za to  ici kod Dinkicevih causa, taj ce pobeci u Rumuniju, koja vec ima za to zakonodavstvo.
Jer sada taj plovak spada pod medjunarodni ugovor i to je medjunarodna investicija.
U politici ne bih dozvolio ni jednom da se time bavi ako nema osnove ekonomije i prava.
Ali eto i Velja svinjar je magistar. Smile

Sestro 'Live and let live' je filozofija zivota. Ne mozes ti sa radikalima to uraditi koji hoce da zive na tudjoj grbaci.
To je ta njihova 'socijalna pravda'.Da uzme od onih koji su stekli radom a da pri tom pod pretnju pendreka moras reci: Sa vama na vlasti ja imam sretan zivot.Oni nece 'duznicko ropstvo', a zaduzili su se da sada placaju citave generacije ono sto su zdrali. Smile
Prvo si imali ideologiju: Nema Boga. Sada im se vratovi savijaju od silnih krstaca. Da se kojim slucajem pojavi Isus da im propoveda: ljubi bliznjeg svoga, rekli bi jeste ali da nije Hrvat, Madjar, Musliman, katolic, crn i da nije glasao za Tadica. Smile
Da im kaze: ne pozeli nista sto je tudje pitali bi ga: a gde je socijalna pravda?
A tek ne ubij, ne kradi to bi vec bilo previse. Odrali bi zivog takvog nevernika.
Protiv radikala se Srbi moraju boriti, 'da nam vec sutra bude bolje'. Ima nas dosta i previse ali nismo nasilni. ali ipak 'od nas zavisi'. Smile

IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Evo iskreno, bio u osnovnoj i srednjoj skoli i malo radio za sitne pare. S obzirom da sam bio klinac ergo mlad, zelen i naivan, i ja sam verovao u bajke o divnom Zapadu, gde cvetaju ruze, i gde nas svi cekaju rasirenih ruku u kojima kipte dolari, samo da ode Sloba, "najveci neprijatelj sveta". Na moju zalost i sramotu, cak sam bio i na demonstracijama 96/97, 6 oktobra proslavljao, a onda sam poceo da odrastam i kapiram....Smile Smile
Tako da cu te razocarati, nisam bio diler, krimos, tatin i mamin sin....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rašoooooooooooo, rašiceeeeeeeee?
e vidiš, moji su u vreme tvog zlobe i onog mutavog primali platu 2 markice, struje nismo imali zbog restrikcija i cele godine sam štedela za starke, školski uvlacili jakne u trenerke i tukli se po ulicama
sad moji imaju plate i do 400 evrića, sestra i ja se zaposlile, isto imamo dobre plate, konačno malo izašla iz zemlje, videla i istok i zapad...
baš nam je loše a nismo članovi ni jedne jedine partije
a ti škorpijice, i ti si zavisnik Smile
dobro me podseti, vidiš, svi ti smradikali su neki dobri hrišćani a ovamo bi poklali pola sveta, i to ne samo druge vere i rase, nego i nas. stvarno to ne kontam? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ako se dobro secas, dobra moja samaricanko, te plate i ta sranja su bila zbog sankcija i blokade koju nam je taj zapad uveo, a ne zato sto Sloba nije dao pare.... Zamisli kako bi bilo da nije bilo tih sankcija, koliko bi imala tvoja porodica tek plate...

A posao si nasla pretpostavljam, putem konkursa, uredno se prijavila, prosla testove, ispitivanja, intervjue....
Ili si kao i 90 posto, upala preko nekog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:45:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.