Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:53:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 276 277 279 280 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124079 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Ma Djelic je smesan kao crtani film,  nije imao mud@ da uvde pdv, a Dinkic, onakav kakav je, je to prvo uradio kad je dosao na vlast posle 2003.

Svi se secamo prodaje fabrika za 3 evra, bez socijalnog programa i  otpremnina, pa su ljudi bez dinara izbacivani na ulicu.
Sreca pa se to zaustavilo 2003 (svi znamo kako je sada) i ko je lud da sad prizeljkuje ponovo za takvu vlast.

Smile Smile
e strucnjaku!
Pa jak si ti strucnjak kad podrzavas coveka koji nije smeo da uvede pdv, koji je Karicu vratio pare sa sve kamatom...Uostalom kako je radio tako je i prosao sa svojom strankom na izborima 2003.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koji si ti lik! a zbog čega nam uveli sankcije? zbog sira i vojne muzike? zbog zlobice druže, i njegovih sranja! eeeeeeee, da nije bilo njega odavno bi mi bili u EU i ko zna kolike su nam plate bile.
e vidiš, mene je zaposlila moja profesorka sa faxa jer sam bila jedan od boljih studenata a sestru dekan fakulteta jer je magistrirala sa 10. jbg, kod nas u porodici se cene neke druge vrednosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
koji si ti lik! a zbog čega nam uveli sankcije? zbog sira i vojne muzike? zbog zlobice druže, i njegovih sranja! eeeeeeee, da nije bilo njega odavno bi mi bili u EU i ko zna kolike su nam plate bile.
 e vidiš, mene je zaposlila moja profesorka sa faxa jer sam bila jedan od boljih studenata a sestru dekan fakulteta jer je magistrirala sa 10. jbg, kod nas u porodici se cene neke druge vrednosti.

Smile Da sigurno sad bi predsedavali evropskom unijom a francuska,nemacka i ostale bedne drzave bi nam gledale ledja.
Milosevica su iskoristili i kad im nije treba sutnuli su ga kao govance(kao i sadama).Uveli sankcije,bombardovali....Ako mi kazes jedan dobar razlog zasto su nam sve to radili(samo nemoj kao i svi ostali da kazes zbog slobe) imas pice od mene  Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
rašoooooooooooo, rašiceeeeeeeee?
e vidiš, moji su u vreme tvog zlobe i onog mutavog primali platu 2 markice, struje nismo imali zbog restrikcija i cele godine sam štedela za starke, školski uvlacili jakne u trenerke i tukli se po ulicama
sad moji imaju plate i do 400 evrića, sestra i ja se zaposlile, isto imamo dobre plate, konačno malo izašla iz zemlje, videla i istok i zapad...
baš nam je loše a nismo članovi ni jedne jedine partije
a ti škorpijice, i ti si zavisnik Smile
dobro me podseti, vidiš, svi ti smradikali su neki dobri hrišćani a ovamo bi poklali pola sveta, i to ne samo druge vere i rase, nego i nas. stvarno to ne kontam? Smile
Jel za tebe sestro dobar Hriscanin onaj ko stavlja sto teze krstace oko vrata? I vadi kame? Pa citaj malo sveto pismo: Ko potegne noz od njega ce poginuti.(Isusove reci kada je Sveti Petar potegao noz i udario strazara).
Ja jesam zavisnik od anitikomunizma kao najgore posasti koja je zadesila Srpski narod.
Radikali sire komunisticke ideje socijalne pravde i brzo ces ti nazad sa njima na 2 marke. Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 11:22:04 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
E pa upravo ta zamena teza najveci problem - opravdavas to sto nam je neko zarad licnih interesa uveo sankcije, direktno se umesao da nam razbije zemlju i uveo nam sankcije i time ubio hiljade ljudi i osiromasio milione...

A posto kukas da si tesko zivela, kako si zaursila fax, ako su tvoji imali 2 marke, jesi radila negde i istovremenn ucila, objasni mi molim te tvoj uspeh.

Vidis, to je stvar kod zaposljavanja, nije bitno koliko znas vec koga znas, tako je uvek bilo i bice, bez obzira ko bude na vlasti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja tebe uopšte ne razumem, jel ti sad hoćeš da tražimo razloge za sve što nam se dešavalo? a kakve to veze ima sa parlamentarnim izborima?
e vidš, toliko su dobro odradili svoj posao sloba i šeki da su uspešno ratovali, zadržali sve teritorije bez klanja i masovnih grobnica, nisu se obogatili i ubijali političke neistomišljenike i ne znam više ni sama....e zato su nam uvedene sankcije, zato samo tu gde jesmo, zato što smo sistematski uništavani od idijota, onog ćopavog zagorca i drugara mu
i da, kad si dobar student, pa si na budžetu i još dobiješ kredit, poznaješ sve profesore jer si redovan student i radiš na nekim istraživanjima sigusno su te zaposlili zbog poznanstva a ne zato što znaš i vrediš Smile
eto, a sad se vrati na temu i plati to piće, hoćemo u "Reku"? Smile

a ti škorpijice nisi video sarkazam u mojim rečima o radikalima kao dobrim hrišćanima? e pa da ti nacrtam, I WAS BEING SARKASTIC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pa vi izvlacite sankcije i ratove kao argumente, mi samo objasnjavamo drugu stranu.

Najlakse je prikloniti se jacem i reci da je kriv onaj koga nema, tako je uvek bilo, od kralja pa naovamo.

Za Reku, jedino ako ti vodis, ja tamo nikad nisam bio, nemam ja para za takvo planinarenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9

Сестро, Злоба је био само наковањ и он је платио. Чекић је био НАТО и они нису платили.
Имам ја свако право да будем против њих, иначе сам учинио за Србију шта је требало (рецимо 5. октобра) сада се борим против Американаца.
А овде против оних који нам намећу њихове вредности. Против оних којима после чињенице да Насер Орић добија две године за злочине над Србима следи "па шта онда". Е па није "па шта онда". Стидећу се онога што је Ратко радио у Сребреници када се Монголи буду стидели Џингис Кана! И гласаћу и иступаћу против оних који нам намећу стид - а брене оно што Амери раде у Ираку и што су радили другде.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rašo ajmo onda u "Dalton" na toplu čokoladu, i ja častim, ne brini Smile pa da ti tamo na miru isteram te radikale iz glave i da pričamo nešto lepo, npr gde ćemo na more posle izbora i šta da kupimo od opreme za komp ili koji mobilni ili koja riba ima dobre noge Smile
može i duh sa nama pa da pljujemo jenkije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Rašo ajmo onda u "Dalton" na toplu čokoladu, i ja častim, ne brini Smile pa da ti tamo na miru isteram te radikale iz glave i da pričamo nešto lepo, npr gde ćemo na more posle izbora i šta da kupimo od opreme za komp ili koji mobilni ili koja riba ima dobre noge Smile
može i duh sa nama pa da pljujemo jenkije Smile

Сестро слатка, такав вид борбе преферирам. А имаш ли ти неку униформу?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 276 277 279 280 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:53:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.