Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:19:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123476 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
ZA DSS PEVAM DŽABE!

Bora Đorđević, čuveni roker, vođa "Riblje čorbe" i bivši savetnik ministra za kulturu, aktivno se uključio u predizbornu kampanju, agitujući za DSS. U intervjuu za Press Bora objašnjava kako je i zašto ušao u političku arenu.
- U kampanju sam se uključio sam. Niko me nije zvao, ni sa kim se ništa posebno nisam dogovarao. Jednostavno, idem po medijima i govorim ono što mislim. Ne vidim šta je tu čudno, pa ja sam već godinama član DSS-a.

Plaćaju li Vas ili to radite iz ubeđenja?

- Apsolutno iz ubeđenja! Ako me pozovu na mitinge, doći ću. Ili sam ili sa bendom. Sve što sam do sada radio bilo je besplatno. Tako će biti i ubuduće.

Dakle, za džabe svirate i na koncertu na dočeku Srpske nove godine koji organizuju DSS i NS?

- Tačno tako! Za tu svirku, kao ni za jednu drugu koju organizuje DSS, neću tražiti honorar.

Velika medijska prašina se digla oko nastupa Cece Ražnatović na tom koncertu?

- Znate kako, muzikanti imaju priliku da jednom godišnje uzmu lepe pare. To je uvek oko Nove godine. Ne vidim nikakav problem u tome što će Ceca pevati na tom koncertu. Ako narod to ište, treba mu to i dati.

Zašto su Vas, zapravo, najurili sa mesta savetnika ministra kulture Kojadinovića?

- Nema tu puno filozofije i niko mene nije najurio. Jednostavno, rekao sam šta sam rekao, ministar Kojadinović se s tim nije složio i ja sam podneo ostavku. Da vam pravo kažem, da sam ministar i ja bih u takvoj situaciji od samog sebe tražio ostavku.

Da li ste razočarani u DSS, koji Vas je tada praktično primorao da se povučete?

- Ma kakvi! To nema nikakve veze. Da vas podsetim, Velja Ilić je tada rekao ono što misli o TV B92, ja sam se složio s tim i tu je priči kraj. Pa, ne mora stranka baš uvek slepo da se sluša, niti da se podržava... Svaki čovek ima pravo na neki lični stav.

Jeste li u međuvremenu promenili mišljenje o TV B92?

- Nisam. O B92 i dalje mislim isto. To su teška govna, izdajice, pizde, đubrad plaćenička!

Teške reči. Zbog ovoga mogu da Vas tuže...

- Stojim iza svake reči, a stojim im i na raspolaganju ako požele da me tuže.

Kažite, ali iskreno, ko Vam je srcu bliži: Velja ili Koštunica?

- Ovako. Član sam DSS-a, kod Voje sam zbog njegovog poštenja i doslednosti. Međutim, i Velja je jedno divno ljudsko stvorenje, spontan, otvoren, pravi Čačanin! Što na um, to na drum!

Dakle, Velja Vam je draži?

- Nisam to rekao. Velja je jedan od retkih ministara u toj vladi, koja je skupljena s koca i konopca, koji je nešto radio. Ne samo radio, nego mnogo toga i uradio. Ne bih se opredeljivao, i Voja i Velja su mi izuzetno dragi i bliski ljudi.

Ne dam Mladića i Karadžića!

Ostaćete upamćeni i po tome što ste javno urinirali u fontanu ispred Haškog tribunala...
- Na taj način sam rekao šta mislim o tom sudu. Popišao bih se tamo opet, ako bi mi se pružila prilika!

DSS poziva Mladića i Karadžića da se predaju tom Haškom sudu. Vi ne stojite iza toga?
- Bože sačuvaj! Kakva crna predaja?! Šta je posao vojnika u ratu? Da puca! Šta je trebalo da rade Mladić i ostali?! Je l' da šutiraju u dupe one koji pucaju na njih?!

Da, ali nije im bio posao da ubijaju hiljade nenaoružanih ljudi.
- Bio sam ja na pomenu, ali srebreničkim žrtvama sa srpske strane! Ako se ovako nastavi, tražiće oni još 17 Mladića i 26 Karadžića! To su umobolne igre bez granica! U istoriji civilizacije nije zabeleženo da se sudi gotovo kompletnom političkom, vojnom i civilnom vrhu jedne zemlje.
S. M. Stajić

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=1337

Svaka cast Bori, pre svega zbog  onog za B92 i Haskog tribunala.  Smile
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
жив био Бора Чорба!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Бора је краљ!

Citat
Nisam. O B92 i dalje mislim isto. To su teška govna, izdajice, pizde, đubrad plaćenička!

Што макоше тако финог човека са места саветника? То ме подсети кад сам гледао јавно извођење шок-коридора (алтернетивни хорори) представљен је млади режисер који "нажалост није примљен на Академију" а режирао је фил Гејкилер. Smile Smile Smile
Ех та политичка коректност Smile

А Бора је 100% у праву за бееее92. Највише ми код њих смета што лепо поставе линк/слику кад неко оплете по њима па скину. Тако ми је у потпису био линк на оно кад Веља каже "Господо са Бе-92 $%(%#"#%%%..." ... ма није био толико некултуран само им је понудио санаторијум и забринуо се за новинарку што се неће удати Smile Smile Smile
Тако су и макли кад је Веља ишутирао оног телетабиса што му је вређао брата, а таман сам почео то да качим по форумима ту слику кад телетабиси почну да плачу над судбином Србије Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ма Чорба је легенда, он за разлику од других увек је био првржен једној партији и није имао црвену књижицу нити се шлихтао Тити и Слоби са песмама (Рачунајте на нас, Друже Тито ми ти се кунемо итд...)
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Bora Corba o tome sta je najgore u prethodnoj godini i novogodisnja poruka:
"...Najgora mi je pojava partije zavisnika,odnosno narkomana i pedera,koju ja zovem "partija gubitnika".Kratko i jasno:Da nikad nece uhvatiti Mladica i Karadzica"

Izvor:NIN

IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Bravo za Boru! Smile Smile Smile
Sve je to lepo sto je Sloba bio jak, al to ne objasnjava tvoje teorije da je bio Hudini pa on sam radio sve sto si naveo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Браво Боро Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
О Слоби за сада не желим да причам јер је човек тазе преминуо а о мртвима у српском народу важи крилатица "све најбоље"...
(Тито није Србин ...)

за слобу сам рекао у контексту да су многи певачи певали на његовим митинзима а после се поливали пепелом као шатро "нису" никад певали слоби, били су приморани итд....а не пријављују колико су пара добијали за певање, станове , кола итд... све сами фолиранти....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Поздрав bambyle Smile

Хехе, добар потпис Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Хвала друже мој....
велики поздрав и теби....   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:19:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.