Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 07:15:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 398 399 401 402 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125657 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@Bambyle,

Cemu centralizam? Nijedna centralisticki uredjena zemlja ne moze da se pohvali sobom....Da je ova drzava normalna bila bi administrativno podeljena u regione kao jedna Nemacka - regionalno uredjenje je najbolji pristup za ravnomeran razvoj zemlje. Zato je u Nemackoj svako selo i svaki grad sjajan za zivot i ljudi nemaju potrebu da se sele u glavni grad da bi ostvarili svoje snove.

Subotica npr izgleda kao Kalifornija u odnosu na Babusnicu..drugo kulturno i civilizacijsko nasledje, mnogo naprednija ekonomija. Sasvim razumem zelju ljudi za autonomijom i da novac od poreza ne ide samo na nerazvijene i javne rashode vec i za razvoj njihove lokalne zajednice.

слажем се са тобом....али лдп се залаже за тоталну федерализацију Србије....да постоје Република Војводина, Шумадија, Санџак ,Прешево и Београд који би имали статус држава....а то не сме никако да се деси...ја сам за РЕГОНАЛИЗАЦИЈУ а не ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈУ итд...

из војводине у буџет иде мање него што добијају од републике јер јако пуно новца остаје у војводини...ко ми гарантује да ако неким сф триком војводина добије статус државе онда неће све паре ићи у нови сад.....то су само приче...

са анеом се доста слажем

једва чекам да видим пораз лдп -а или да уђу у коалицију са дс и дсс ом...
па ће да лижу гованца која су какили... хе хе
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
@mirjanammm

Ne!

Samo pod uslovima koje ce jasno definisati status i prava nealbanskog stanovnistva na Kosovu.

Citat
слажем се са тобом....али лдп се залаже за тоталну федерализацију Србије....да постоје Република Војводина, Шумадија, Санџак ,Прешево и Београд који би имали статус држава....а то не сме никако да се деси...ја сам за РЕГОНАЛИЗАЦИЈУ а не ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈУ итд...

ako si za regionalizaciju, onda se slazemo Smiley ne znam cemu namerno pogresno interpretiranje politike LDPa  Smile

Citat
једва чекам да видим пораз лдп -а или да уђу у коалицију са дс и дсс ом...
па ће да лижу гованца која су какили... хе хе

opa pa mi smo od statisticke greske, u tvojoj glavi, dosli do koalicije sa DSom i DSSom... vidite kako LDP lepo utice na ljude Smiley

nece biti koalicije sa DSSom, sigurno.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 14:22:23 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
LG Google Nexus 5
kako nisi ako si za DS ili cedinu stranku?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
pa Vojvodjanska autonomija se po sadasnjem Ustavu ogleda u tome da joj daju 7% budzeta (a koliko para ulazi u budzet iz Vojvodine?)... A to sto ona po istom tom Ustavu ne moze da napravi institucije koje bi te pare koristile po potrebama Vojvodine, nikom nista. Paradoks?

Takodje, Vojvodinu je po novom Ustavu moguce ukinuti sa 126 glasova u parlamentu.

Zasto davati "sustinsku" autonomiju Kosovu, ali ne i Vojvodini?

Ne, to nije odgovor na pitanje... To sto mi ti govoris je cista demagogija...

Sta je sustinska autonomija...

Definicija... Sustinska autonomija je ________________ (popuni prazno polje)

Citat
patrijarh Pavle poziva na referendum za Ustav. patrijarh Pavle pored Slobe na Gazimestanu. placanje dodatne markice od 8 dinara za hram Sv. Save...

To je njegovo pravo kao poglavara crkve.. isto je ucinio i Beogradski muftija i Hocevar...
Patrijarh je postavljen krajem 1990. godine... Ako je i staljao pored Milosevica, to je cinio u ulozi Episkopa rasko-prizrenskog...
Takodje, "zbor" na Gazimestanu bio je organizovan kao kulturni dogadjaj povodom 600 godina Kosovske bitke... To sto se pretvorio u politicki zbor... to je druga prica...
To dalje znaci da ako LDP dodje na vlast, nece pozivati predstavnike verskih zajednica na kulturne dogadjaje...
Dalje, sam Milosevic je bio sve samo ne vernik, tako da i ta prica o uplitanju crkve u rad vlade.. ne stoji...
Pre ce biti da je drzava koristila crkvu, a ne obrnuto...
I na kraju.. hram Sv. Save... koliko se ja secam, takve akcije su poznate u svetu... Npr. italijanska drzava odluci da pokrene akciju zastite Sikstinske kapele... izda set markica... I ko se buni? niko.... A, Sikstinska kapela je verski objekat katolicke crkve...

Tako da... tvoja prica je ponovo... puna rupa i demagogije..  Smile

Citat
aha samo sto je milosevic ostavio nerazreseno kosovo kostunici,
samo sto kostunica nema miru, marka i mariju
samo sto kostunica nije potrcao da se preseli na dedinje
samo sto kostunica nije tako olako na papiru izgubio dobijeni ra

Od tih prica da je Kostunica kostunjavi spasilac na kostunjavom belom konju... mi je najblaze receno muka...
Ja sam mu veoma zahvalna sto je citav radni vek cucao u Institutu...
On i njegov kolega Cavoski mentalno bi unistili generacije studenata Pravnog fakulteta...

Ja sam 2000. godine glasala protiv Milosevica, a ne za Kostunicu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма ко је чедомир јовановић да уопште прозива било које свештено лице а камоли пресвелтог патријарха српског!!!!!!!
само доказује колико је плаћен и јадан када може да пљује по патријарху који стварно нема везе са политиком и који се никада није укаљао као неки, признајем да у спц има лопужа али ништа више или мање неко у другим верским заједницама....Ја колико знам црква је одвојена од државе још на крају српског феудалног периода....

IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
LG Google Nexus 5
jedno je ne voleti kostunicu kao pravnika, kolegu, ne slagati se s njegovim misljenjem, a drugo ga ne voleti kao politicara.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50

Citat
Dole Kostunica, novi Milosevic

Daj ne vredjajte Milosevica... on je po svemu... dobrom i losem.. bio bar 3 klase iznad Kostunice...  Smile
Jedino sto im je isto je onaj tupi pogled kao da ih je ubola muva ce-ce

aha samo sto je milosevic ostavio nerazreseno kosovo kostunici,
samo sto kostunica nema miru, marka i mariju
samo sto kostunica nije potrcao da se preseli na dedinje 
samo sto kostunica nije tako olako na papiru izgubio dobijeni rat
...

Ali je zato uspeo sledece:

Vlada Vojislava Koštunice izabrana uz podršku Miloševi evog SPS-a  
Ministar za informisanje u Miloševićevoj vladi Aleksandar Tijanić sada direktor
„Javnog servisa“ Srbije
Premijer i Ministar policije lagali godinu dana o Legijinoj predaji
Oslobođena Makina grupa
Optuženik za ratne zločinac Ratko Mladić primao penziju do oktobra
Milovan Bojić funkcioner JUL-a oslobođen optužbi
Povučena poternica interpola za Mirom Marković
Miloševićev revolveraš Ratko Zečević zamenik opštinskog tužioca u Prokuplju
Ministar Velimir Ilić  posrednik u povlačenju optužnice protiv Marka Miloševića
Savetnik ministra kultura Bora Ðor evi  nazvao novinare B 92 izdajni kom
stokom
Koštunica pisao za klerofašistički “Obraz”
Ukidanje poternice za Mirom Markovi  
Oslobođen Vladika Pahomije, direktan uticaj vlasti na Sud
Ukidanje poternice za Mirom Markovi  
Miloševiževo telo u muzeju 25. Maj
Dva minuta  utanja u Skupštini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
оно за б92 да су издајнича стока ми је најбоље!!!!  Smile Smile Smile Smile

Веља бар увек каже оно што други не смеју јер су пи%ке....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
jedno je ne voleti kostunicu kao pravnika, kolegu, ne slagati se s njegovim misljenjem, a drugo ga ne voleti kao politicara.

Sve se to svodi na isto....
Kostunica no more....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
оно за б92 да су издајнича стока ми је најбоље!!!!  Smile Smile Smile Smile

Веља бар увек каже оно што други не смеју јер су пи%ке....

Da li te to hvata nostalgija za vremenima kada je svako ko drugacije misli zigosan za odstrel ? (Curuvija)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 398 399 401 402 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 07:15:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.