Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 11:17:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Од кога највише очекујете у новој сезони ?
Каванија
28%  (7)
Ибрахимовића
40%  (10)
Лавеција
20%  (5)
Пастореа
4%  (1)
Вератија
8%  (2)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paris Saint-Germain  (Pročitano 355295 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
Гаси то Џими Запалићеш форум Smile,још ако дуне ветар Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Ovo  ti je prvi  razuman  post.Ja nisam  nenormalan  pa da  svima koji navijaju za drugi  klub ane za PSG lomim kosti isl. jer bi do sad  bio mrtav.Drugo,ti  od  kad sam  otvorio  temu miniras  i  pravis sranja.Lepo si reko tema je PSG i  ako hoces pisi i pitaj sta  god  hoces vezano za njih rado cu ti odgovoriti,ali ne ti mene  zajebavas i  eto cist primer danas.Ostavim  cool canak o  grupi sa slikama ti  dodjes  i krenes u neku negativnu diskusiju malte ne  svadju.Jednom sam  vec  bio  banovan,necu opet.Fer  tucu sam spomenuo jer  su i zvezda i partizan ubili bar jednog coveka na uzasan nacin,a i to sam rekao da bi  video  da me jednostavno boli dupe za ns fudbal.Cak ne znam ni sve  igrace iz zvezde ili partizana.A PSG  znam svih  24.Prvi si me zajebavoao  pa sam jedini razlog to nasao za tucu.Ja ne zelim tucu jer to  ne volim.Volim ovaj  fazon  kao grupa Supras Auteuil 1991. Furaju svoj  fazon,korektni su,i  nikad nece prvi sranje.Takav sam i ja.Sam si reko stariji si,pa kako ond  tako nerazumno pises  i unistavas ovu temu.Rekoh ti  ako  te  ovo nervira ti idi na drugu temu,ako  oces nesto oko PSG  uvek sam  tu.Evo i ja ti poslednji  put kazem-ne volim da se bijem i ne bi to sam  prvi zakazivao,ali ti ako nastavis pre svega  klub da vredjas a i mene  onda moram  nesto da uradim.Ne  pretim  i sl. samo ti kazem kad si vec stariji zar ne mozes da budes razumniji i  da normalno ,bar na mojoj  temi,pises,ako vec moras.Ja znam da  mi je tema  vrh  i sad ti oces iz inata da dodjes i da napljujes i da miniras ali  sta  ja da radim,mene banuju posle.Jbg.Malocas  si spominjao spermatozoid,cemu to?vredjas o.k.I  sad si  faca Bravo Aj pozdrav  i ako  mozes budi bar na ovoj  temi  o.k.
P.S. @ petko Videcu za koji dan da okacim isto ovako i za navijacku grupu Lutece Falco.Oni su ti  ovi odma pored mojih Suprasa.to je  kao Irski  klan.Pozz  idem  Smile
IP sačuvana
social share

Allez Paris Saint-Germain do smrti!
Supras Auteuil 1991-Notre Ferveur est sans limite!
Rouge et bleu,seules ces coleurs font notre bonheur!
Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
postavio si par slika od tog Irskog klana ali ipak ti postavi ponovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Supras Auteuil 1991

Grupa Supras Auteuil(na srpskom-supras oteul) zvanicno je formirana 26. oktobra 1991. i prvu utakmicu koju su ispratili bila je protiv Nimes-a na Parku gde je Paris-Sg dobio 2-0.Ime Supras Auteuil nastalo je spajanjem dve reci: Supporters i ultras
Inace nezvanicno grupa postoji od avgusta tj. od pocetka sezone u Francuskoj,jer tamo sezona pocinje oko 5. avgusta.grupa je formirana tako sto su likovi(koji ce kasnije biti navedeni)hteli da oforme grupu koja nece imati nikakve politicke stavove tj. da bude apoliticka i da u njoj budu samo ljudi koji navijaju za PSG svim srcem.Ti likovi su izasli iz grupe Boulogne Boys i napravili novu ovu grupu.Tako se i stvorila mrznja izmedju ove dve grupe,pa su se cesto imedjusobno tukli.Ali kad su gostovanja u pitanju ili pevanje pesama na utakmici tu su svi zajedno i nema mrznje.Ti likovi su: Frederic,Gilles,David,Didier,Jean Christophe i Thierry.
Grupa je smestena na tribini Auteuil tj. Auteuil bleu.(To bleu je gornja tribina gde su plave stolice,a postoji i auteuil rouge to je donja tribina gde su stolice crvene)Parola ili moto grupe kako hocete je Notre Ferveur est sans limite. To znaci: Nas entuziazam nema granice.U fazonu podrska do smrti i sl. Grupa je skroz apoliticka ,nezavisna i svaki clan je jednak.Jedino pravilo grupe je da svaki clan mora biti uvek uz klub tj. da je u svakoj teskoj situaciji bitno da clanovi budu uz klub.To mozete da vidite na prostom primeru sada kad je teska situacija i frka Suprasi jedini ne bojklotuju utakmice i gostovanja,dok druge grupe uglavnom bojkotuju.To je ta odanost.Inace grupa je zvanicna organizacija tj. postoji po zakonu samim tim ima predsednika,sekretar i blagajnika.Njihove aktivnosti nisu samo vikendom kada su utkmice nego su aktivni cele nedelje.Uglavnom prave parole,transparente,setlice spremaju koreografiju,dogovaraju se i sl.
Uglavnom grupa je cool tipa,otvorena za sve,apoliticka i u njoj svi vole PSG do smrti.Evo nekih slika Suprs Auteuil 1991:

-ova parola znaci u fazonu:Samo nas ove boje cine srecnim

Imam jos jedno 50 njihovih slika,ali i ovo je dovoljno.Ovakve koree mozete videti samo na Parku Princeva,ne mozete videti ni u Spaniji,ni u Engleskoj ni u Nemackoj ni u srbiji ni u italiji .nigde! Pozz Smile

Sutra cu postaviti na  ovu foru  ssve o Lutece Falco.Sutra kasno  recimo oko  1,pol 2 ujutru.Pozz
Ma t o su bile slike jer nekog lika je zanimalo kako to izgleda.Ovo cu napraviti ko sa ovom mojom grupm,Detaljno +slike  kao pokazatelj.Poz   Smile
IP sačuvana
social share

Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Lutece Falco

Kao i kod suprasa neki  clanovi unutar Boulogne Boys su bili u svadji zbog  politickih razloga i uopste stavova  prema  klubu,upravi,igracima...To je bio  razlog  da se opet par likova odvoji od te grupe jer su izmedju sebe  imali iste  ideje  i  hteli su  svoju strast prema PSG da iskazu  na  isti nacin.Ti likovi se zovu:Yvon,Michel,Arnaud,Laurent,Renaud i Dider.Jedno  vece u  oktobru  91'  Laurent,Arnaud  i  Renaud su    odlucili   da    naprave  osnovni korak i  da formiraju grupu.Ti   je  bio pocetak itada  nista nije  bilo  gotovo.Pre svega  hteli su da  naprave    logo iime grupe,jer je to osnovno.Svi  su hteli neki  mistican  naziv,ali iisto tako mocan.Nakon  nekoliko  sati razmisljanja dosli su na zakljucak    da treba dabude Lutece.To je  mislim neki stari naziv za  Paris  ili  neki  od  prvih  pokreta  grada svetlosti(kako oni kazu-Paris).Ali    videli su datu  fali  neka mocna  rec,nesto agresivno,snaga...Didier  je    jednog dana   pozvao Grande-a(lika koji   je radio logoe  i   zastave) idogovorili su se da to bude    orao.Medjutim kada je Didier rekao svima sta su  mislili  neki su se  protivili tome.Onda su seli svi zajedno i  kad su vec uzeli  pticu kao   logo  odlucili  su da   to bude soko.Soko je na engleskom Falcon pa     su    hteli Falcons.Medjutim lepse  je  bilo  staviti  sokola na  latinskom nazivu a to je: Falco tinnungulus.I  tako su se dogovorili da dodaju to  vec  prvoj reci  Lutece  itako su    napravili ime grupe Lutece Falco  tj.  u bukvalnom prevodu sokoli Pariza.Medjutim    postavili su    sebi  rok  da   to    zavrse do 26. oktobra doutakmice na Parku.Grande koji je bio zaduzen za  izradu    davao je maksimium z   izradu.Zanimljivost je da  je  kevu i caleta izbcio  iz  kuce  irekao  im    da zive negde tih 15  dana do te  tekme   jer mu je  trebala  prostorija  gde ce da izradjuje transparent.I bs vece  pred  tekmu je zavrsio  transparent al i bez   logoa  grupe,on  je kasnije   dodat.Lutece Falco su  tada  bili  smesteni  na  delu  stadina K   tj.  tribini K   kod  grupe Incorrigibles Gaulois.Oni su im ustupili mesto na  tom delu stadiona.Evo  kako je izgledao prvi transparent  grupe Lutece Falco:

Sto se tice funkcionisanja grupe tj. mentaliteta  isto je potpuno  apoliticka.Vode se  motom da svaki clan grupe mora da da  maksimum  energije  grupi  kako bi bili u samom  vrhu    po      bodrenju  kluba.U  pocetku je grupa bila malo izolovana  tj. nije     bas  lako moglo da se udje u  grupu.Vremenom  se  ona    polako otvarala  i  broj  clanova se povecavao.Isto tako  bilo je bi tno da grupa radi sve sto se dogovori  tj. da su svi ko jedan da nema nekih  pojedinaca koji bi se eksponirali na razne  nacine.Jer  bi  tkvi  pojedinci bili izbaceni iz  grupe.Za grupu je  bilo od velikog znacaja sto su osnova grupe  bili  likovi     koji su malo  stariji a uclanjivali su  se  i jako  mladi.To je dobro da se oni nauce da odrze duh  grupe i da   svi  zajedno   daju svoju korist za grupu.Medjutim  u       zadnjih nekoliko  godina vodje ove  grupe subili        hapseni     i   prisluskivani   od strane pandura,pa cak ipraceni i sl.Iako je to pretilo da uzdrma grupu    vodili  su se jednom   idejom  a to je bezkrajna podrska PSG-a    uvek,svuda.Pod tim  su se  podrazumevale koreografije  i naParku  ina strani,baloni,transparenti,trake,bubnjevi,baklje  isl.     pirotehnika.Uvedena su neka pravila grupe tj. da    clanovi  grupe      svoj privati  zivot ne mesaju sa grupom.Znaci ako  se  ide  na tucu sa nekim da ne kaze neko  E ne mogu  moram da dam  mleko  bebi.I sl.Znaci  moralo  se  ziveti u stilu Ultrsa.Uvek  odani u svakom trenutku.Aktivnosti  grupe nisu samo da naprave  koreo za narednu tekmu vec i da odrzavaju sajt,da  organizuju  prezentacije  mladim  ljudima kako izgleda grupa,da  prave  turnire u fudbalu da vode   organizaciju i sl.Neka  od  pravila grupe su:Da  aktivni caln uvek bude uz grupu i da  podrzava njene   ideje,da  Park Princeva  bude  mesto za  isticanje navijackih  parola a ne  politickih,da je grupa  potpuno  apoliticka,da se svi solidarisu i dabudu jedni uz  druge,da  prihvati neko kritiku ako je zarad napredovanja grupe i  sl. Grupa  je  imala razne sekcije do danas,a evo dacu  vam u  originalu:
L'Irish clan
La Section haute-savoie
Le Komite des enrages
La Baby squad
Les Veterani
La  Old brigade
Le porky's group
Evo nesto o njima.
Le Porky's Group-Clanovi  su bili  vrlo aktivni,imali su svoje majice,duksev,pravili su  filmove i bili  su samo za tucu.Broj  clanova je bio dosta dobar.Tesko ih je razumeti ako niste njihov clan(tako  oni kazu)
La Old Brigade-To  su stariji likovi grupe i oni su uglavnom  odrzavali razliku od  mladjih clanova.Pogotovu na tribini i u autobusu.Old brigade je bila eksplozivna  grupa ali bez nekog velikog  duha.Imali su jednu pesmu koju su pevali do iznemoglosti  ,s'tim sto ovi mladji pored njih nisu bas  mogli mnogo da pokazu.
Les Veterani-Najstarija  sekcija Lutece-a cak su neki clanovi  bili osnivaci  grupe.Prosek godina im je bio oko 35.Oni su ponosni sto su  prvi likovi Lutece-a a neki su na toj tribini od 1977.Par godina su spremali  mladje ultrase da  ih naslede tj. da udju u grupu.
La Baby Squad-Ovo je  mladja grupa Lutece-a.Ona je  skupila mlade clanove  likove izmedju 18 i 22 godina.Formirana  je 1998.Oni su uneli svezinu u grupu  tako sto  su sami investirali u nju.Danas ona vise ne  postoji ali je taj  princip i duh i dalje  prisutan u Lutece-u.
Le Komite des enrages-Ova sekcija je formirana  isto 98 i skupljala je hard-core clanove.Oni su imali svoje majice  i  prodavali su je samo onima koji su investirali u tu grupu.To im je bila i fora  da se na tribini prepoznaju i da  svi  vide njihovu solidarnost i povezanost.Mora se naglasiti da ovo nije zvanicna sekcija vec misljenje  odredjenog broja ljudi koji su samo investirali u ovo.
La Section Haute-savoie-Formirana 1995 okupljala je  navijace PSG-a.U  pocetku ova deruga sekcija po redu je bila super.Isla je na gostovanja,standardna na Parku.U jednom  trenutku zahvaljujuci Fred Tosh-u jedan deo  sekcije je hteo da se pridruzi nama u  navijanju za PSG,medjutim vremenom su oni    izgubili motivaciju za to i ta varijanta je propala.Sekcija je bila  odlicna  i  predstavljala je zavidnu  grupu na  gostovanjima Paris-a i na  Parku Princeva.
L'Irish Clan-Ovo je najuticajnija sekcija i najznacajnija.Oformljena je  1996  zbog nasih simpatija  prema  pivu,jer  je Lutece uvek imao  grupu alkoholisanih likova.To je podrazumevalo Guinness,a posto je to moguce osetiti samo kod  Irske samim  tim  su i  uzeli Irsku kao deo  imena.Vremenom se ova ljubav sirila i sada posle svake utakmice  ti  clanovi Lutece-a idu u pab i kuckaju se casama Guinness-a.Evo jos slika grupe i to je to:

-Da ne bude zabune danas se Lutece Falco nalazi  na  Auteuil bleu pored Suprasa.Ovo je  zajednicka  koreografija.

-ovde se vidi sekcija Haute-Savoie

-imaju dobru  sardnju  sa Suprsima
Eto nadam se da sam vam grupu Lutece Falco je malo priblizio.Pozzzzz Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
svaka cast za trud psg bg  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Eto hvala  hariso.drago mi je.Jeste da  treba procitati sve ovo,al vredi.Ipak sam se tudio da i neko ko ne navija za PSG moze da razume i da mu ubde zanimljivo.Pozzz Smile
IP sačuvana
social share

Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
ako i  PSG i Lans i Tuluz pobede u zadnjem kolu ko ispada
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 02:12:00 od petko_ronaldo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Ide  prvo predzadnje,pa onda zadnje.Ukoliko imaju isti broj bodova odlucuje gol razlika.PSG ima -8,Lens -7 a Toulouse mislim -5.A  ako je i gol razlika ista onda odlucuje medjusobni duel.U tom slucaju smo bolji od Lens-a a   Toulouse je  bolji od nas.Ali  sledece kolo je kljucno. Smile
IP sačuvana
social share

Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
ko sve odlazi iz kluba na kraju sezone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 11:17:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.