Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 09:28:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Од кога највише очекујете у новој сезони ?
Каванија
28%  (7)
Ибрахимовића
40%  (10)
Лавеција
20%  (5)
Пастореа
4%  (1)
Вератија
8%  (2)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paris Saint-Germain  (Pročitano 355372 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ставио сам је јер је једна од најбољих кореографија које сам видео...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Не загађуј човеку тему ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG L5 II
cija je ova prva koreografija trstra  Smile Smile

А ти као не знаш Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Не загађуј човеку тему ...  Smile
uopste nije zagadjivanje ,covek je samoodgovorio na post,trstra protiv rome si trebao da stavis ono je domaci zadatak za mnoge grupe po evropi,u srbiji necemo.Lepe su koreografije PSG i bakljadice ali mislim uporedjivati ih sa delijama je glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Надалеко познати "објективни" џими ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Kokota  o  oveme  ti pricam.Kad dodje  ovako budala na temu koja neume da pse nesto normalno nego ide u  off i sl. Samo pljuje  nista ne shvata onda  i nije cudno kad me banujete.
Ti  jimi boli me dupe i za zvezdu i  za partizan.Isao sam ranije na zvezdine  tekme vise  da  gledm kad se debili medjusobno  biju  nego  fudbal.Naravno i zbog korea.A  ti  ako mislis da  fudbalski klub crvena zvezda iz beograda i vase navijacke grupe smestene na  severnoj  tribini stadiona marakane  prave  bolje  koree  od grupa PSG  na Parku Princeva  smestenih  na sve cetiri stra ne stadiona Parc des Princes  onda si ti blago  receno malouman.Toliko.S'tobom ja nemam sta da pricam.Citaj temu i  placi  kakve su slike,tekstovi i uopste sve.I opet ti kazem  porazno je alo ne volis PSG da ostavljas  komentare tu.To  znaci  da nema nista vredno  da pises za klubove  koje volis.Ajde sad  pali.
P.S. E da  izvini nije 1000  bude u vrh glave  600.Ajde ti mi pricas  o broju ljudi na stadionu.Pa na  Auteuil-u rouge koji prima   oko  6000 ljudi  kad je  pun  bude vise gledalaca nego  na   svim utakmicama  prve i druge  lige srbije.Mislim  da  je  to dovoljan  podatak.A vi ste se pokazali kao grupa sto  ste  ubili lika sa grobarskim salom nozem  pre  par godina.To je  jadnoJadno je i za grobare da nose  na ferku  pistolj.Sve u svemu nas  fudbal-gubljenje vremena.To sto si okacio u  toj italiji i u toj srbiji je smesno.Alo  covece  jer si ti  slepPa ove koreografije su najjace PSG-a. Mozda vas boli sto je to iz Francuske ali tamo je najjace.Italja je smesna asrbija jos vise.Ja cenim svake likove koji  pale baklje  u  smislu  grupu.Znaci cenim grupe koje prave koree i  koje se trude ali nemoj da  pricamo gluposti.Zvezda napravi uefa mafiosi isl. ovi  italijani  svake godine 10 skandala,namestanja,ubistva ,poluprazni  stadioni  i sl.  sranja.Aj dosta.sa drugim koreima.Kacite ih na svojoj temi.Ali  ocigledno  da ih niko nema svi blejite ovde i pljujete moj temu.A  to znaci  da je  bolja  od  vasih.!
Jimi u pravu si.Uporedjivati PSG i zvezdu sto  se tice korea je glupo>Nikad nebi tako sramotio PSG.Bakljadice?  haha koji si ti kompleksas.Cim je neko bolji ti umanjujes.Pa  PSG na svkoj tekmi zapali brdo mbaklji,a ko sto vidis na ovim slikama  bude puna tribina.Oni zapale baklji koliko ljudi ima na  severu.Aj dosta ti i tvoje maloumne izjave.
IP sačuvana
social share

Allez Paris Saint-Germain do smrti!
Supras Auteuil 1991-Notre Ferveur est sans limite!
Rouge et bleu,seules ces coleurs font notre bonheur!
Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Kokota  o  oveme  ti pricam.Kad dodje  ovako budala na temu koja neume da pse nesto normalno nego ide u  off i sl. Samo pljuje  nista ne shvata onda  i nije cudno kad me banujete.
Ti  jimi boli me dupe i za zvezdu i  za partizan.Isao sam ranije na zvezdine  tekme vise  da  gledm kad se debili medjusobno  biju  nego  fudbal.Naravno i zbog korea.A  ti  ako mislis da  fudbalski klub crvena zvezda iz beograda i vase navijacke grupe smestene na  severnoj  tribini stadiona marakane  prave  bolje  koree  od grupa PSG  na Parku Princeva  smestenih  na sve cetiri stra ne stadiona Parc des Princes  onda si ti blago  receno malouman.Toliko.S'tobom ja nemam sta da pricam.Citaj temu i  placi  kakve su slike,tekstovi i uopste sve.I opet ti kazem  porazno je alo ne volis PSG da ostavljas  komentare tu.To  znaci  da nema nista vredno  da pises za klubove  koje volis.Ajde sad  pali.
P.S. E da  izvini nije 1000  bude u vrh glave  600.Ajde ti mi pricas  o broju ljudi na stadionu.Pa na  Auteuil-u rouge koji prima   oko  6000 ljudi  kad je  pun  bude vise gledalaca nego  na   svim utakmicama  prve i druge  lige srbije.Mislim  da  je  to dovoljan  podatak.A vi ste se pokazali kao grupa sto  ste  ubili lika sa grobarskim salom nozem  pre  par godina.To je  jadnoJadno je i za grobare da nose  na ferku  pistolj.Sve u svemu nas  fudbal-gubljenje vremena.To sto si okacio u  toj italiji i u toj srbiji je smesno.Alo  covece  jer si ti  slepPa ove koreografije su najjace PSG-a. Mozda vas boli sto je to iz Francuske ali tamo je najjace.Italja je smesna asrbija jos vise.Ja cenim svake likove koji  pale baklje  u  smislu  grupu.Znaci cenim grupe koje prave koree i  koje se trude ali nemoj da  pricamo gluposti.Zvezda napravi uefa mafiosi isl. ovi  italijani  svake godine 10 skandala,namestanja,ubistva ,poluprazni  stadioni  i sl.  sranja.Aj dosta.sa drugim koreima.Kacite ih na svojoj temi.Ali  ocigledno  da ih niko nema svi blejite ovde i pljujete moj temu.A  to znaci  da je  bolja  od  vasih.!
Jimi u pravu si.Uporedjivati PSG i zvezdu sto  se tice korea je glupo>Nikad nebi tako sramotio PSG.Bakljadice?  haha koji si ti kompleksas.Cim je neko bolji ti umanjujes.Pa  PSG na svkoj tekmi zapali brdo mbaklji,a ko sto vidis na ovim slikama  bude puna tribina.Oni zapale baklji koliko ljudi ima na  severu.Aj dosta ti i tvoje maloumne izjave.
Ovo je bilo dok si bio spermatozoid .Samo mozes preko slika sada da gledas,kao i PSG

Laku Noc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 3500
Гаси то Џими Запалићеш форум Smile,још ако дуне ветар Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
To je sve  jedna   tekma.I koliko to   cesto bude? Ajde  jednom ste to  napravili i nikad vise.Jadno je praviti koreografije  u zavisnosti od  jacine  protivnika.Jer koree  pravis za svoj klub.PSG  napravi koreografiju  do jaja i protiv  marseja i  protiv Lyona ali i protiv  Metza  ili  Sdana.To je velicina.Uvek i svuda  isti.A ne ako je  bayern 55000 hiljada bakljada  i sl. a ako je radnicki  pirot  nista.Zato ti  Smile
A kad si ti  bio  spermatozoid ona koja ga je nosila bila je kod  pancevackog  mosta.Ne zaboravi mleko  pre spavanja da  ojacas kosti da ti teze slomimo noge na adi. Smile
IP sačuvana
social share

Allez Paris Saint-Germain do smrti!
Supras Auteuil 1991-Notre Ferveur est sans limite!
Rouge et bleu,seules ces coleurs font notre bonheur!
Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
E ovako da ti kazem nesto momce,ja necu da ti kvarim temu i da ti postavljam slike,ne zbog tebe vec da nebih pravio posao modovima i isao u off,ovo je bila diskusija a ne provokacija.2. To bajern ili ti radnicki je tolika glupost ima na stotine ovakvih bakljada delija ali naravno kao sto rekoh nije tema delije vec psg.3. Citam ja tvoje postove ali zato to sam stariji i ozbiljniji neogovaram ti na sve u tvojim postovima,a sad cu ti odgovoriti.primetio sam da ti sve koji nenavijaju za PSG hoces kosti da lomis itd...ok ali nemoj to ovde na forumu.Pricas o fer tucama a meni se obracas da cete doci ,vas nekoliko na adu.Pa jel to fer?Ja sam i mator a vas nekoliko.ovo cu ti sada prvi i poslednji put napisati.Molim te potrudi se da dodjes ili dodjete na Adu kad budemo igrali fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 09:28:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.37 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.