Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:34:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paralelne veze  (Pročitano 30825 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Gnusno, ali nije poenta da te osuđujemo.
Svi mi imamo neke svoje razloge.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno, svi mi imamo. Trenutno je aktuelno sta on uopste ocekuje posle ucinjenog...
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Losa komunikacija i nedostatak samokontrole, kljuc gotovo svih problema u svim vezama...

Na sta ta veza lici ako vi ne mozete otvoreno da pricate o stvarima koje vam se ne dopadaju kod onog drugog?

A sam postupak je prilicno imbecilan...
To nije nesto sto se desi...
Desi se da covek polomi tanjir.. ispadne i pukao je...
Seks je proces koji traje i koji moze u bilo kom trenutku da se prekine ako relacija mozak-misici funkcionise.

Posle jebanja, nema kajanja...

Sanse da se tako nesto ispravi uvek postoje, ali je to sto si uradio stvarno idiotski i vrlo lako moze da se desi da dokle god budete u kontaktu predstavlja veliki problem... jer ces se ti plasiti da ona to ne potegne kao argument, a ona ce za svaki svoj los postupak imati opravdanje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja jedino umem da budem Don Kihot...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson D750i
Losa komunikacija i nedostatak samokontrole, kljuc gotovo svih problema u svim vezama...

Na sta ta veza lici ako vi ne mozete otvoreno da pricate o stvarima koje vam se ne dopadaju kod onog drugog?

Seks je proces koji traje i koji moze u bilo kom trenutku da se prekine ako relacija mozak-misici funkcionise.

Posle jebanja, nema kajanja...

Sanse da se tako nesto ispravi uvek postoje, ali je to sto si uradio stvarno idiotski i vrlo lako moze da se desi da dokle god budete u kontaktu predstavlja veliki problem... jer ces se ti plasiti da ona to ne potegne kao argument, a ona ce za svaki svoj los postupak imati opravdanje.
Mala ispravka, nije doslo do sexa, bas zato sto sam prekinuo... Ali, dovoljno je bilo i to... Jedino sto mogu da kazem je da je stvarno krenulo na bolje... I da sam spreman da prihvatim posledice... Inace, sinoc smo izasli sa drustvom nekim, bila uzivo svirka, akusticna gitara + timpan... I ja zamolim gitaristu da mi ustupi gitaru, i pred punim kaficem, kao uvod, izjavim sledece, otprilike: "Tu medju nama je jedna devojka, i ko planira da joj plati pice, imace posla sa mnom... ova je za nju..." Smile I krenem da sviram "wish you were here", koju ona inace mnogo voli... Znaci, bilo je amazing... Smile
IP sačuvana
social share
Vetar prosipa bokal fosfora.
Vitraz mraza na oknu prozora.
Jedne noci k'o ova, znace Bog,
doslikacu portret zivota svog.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Faking amejzing ili samo...?

Prosto ce pozeleti da ponovo kresnes drugu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Smile Smile Smile
Bravo, ovo ja odvajakda pokušavam nekim ljudima da objasnim, ali imaju čelične mehanizme odbrane.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja jedino umem da budem Don Kihot...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson D750i
Hm, u sustini, nije bilo potrebe za sarkazmom nekih... Kao sto sam rekao, jako mi je stalo do nje, shvatam da je postupak debilan i, iskreno, stidim se toga... Ali moje misljenje je sledece, idem postupno, tezu po tezu:
- Nista nije potpuno ispravno, matematicki ispravno, konacno; dakle, samim tim ni moral. Neko prevari, neko slaze kevu ili caleta, neko druga, neko ode toliko daleko, u razvrat, ubistvo... Dakle, po tipu licnosti...
- Kao delimicno (zavisi u kom procentu) nemoralni, svi mi tezimo tome da postanemo moralniji, mada ima i onih koji ne, ali to je vec psihopatologija... A pricam o "nama normalnima"
- Ako je neko ucinio nesto zbog cega se kaje, shvata svoju gresku i jedino dobro koje vidi u svom postupku je nauk, onda je na dobrom putu a tu manu licnosti iskoreni.
- Ako drugi, na svoj nacin nesavrseni, sarkazmom i ironijom ismevaju ili na bilo koji nacin diskriminisu tudju slabost, onda ocigledno imaju problema sa svojim slabostima. A nikad nisam gotivio ljude sa stavom "ja sam taj/ta i imam gard zato sto su svi je***o nizi od mene".
- Ako neko, svestan svojih mana, pokusa da bar vrline priblizi drugima, dobronamernim savetom, pa cak i prekorom, na dobrom je putu...
Da rezimiram, oduvek sam, te samozvane moraliste smatrao za najgore, po sistemu "ispod mire sto djavola vire". Ja nisam savrseno moralan, daleko sam od toga, ali barem sam dovoljno samokritican da uvidim svoju gresku i pokusam da je ispravim....
Ne prozivam nikog, to inace ne radim, bez jaaaakog razloga, ali, kao u prico onoj sa Sv. Savom, kad se pomene ukradeni med, onaj ko ga je ukrao, sam ce se masiti za kapu na pomen pcele...
Pozz, no hard feelings...
IP sačuvana
social share
Vetar prosipa bokal fosfora.
Vitraz mraza na oknu prozora.
Jedne noci k'o ova, znace Bog,
doslikacu portret zivota svog.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci matematicki pokusavas i pred sobom i pred nama da opravdas sebe?

srecno sa tim.

moral je rastegljiv pojam samo kod onih koji ga nemaju.

ne znam sto se toliko uzbudjujes sto ljudi ovdje ne zele da te tapsaju po ramenu?

koliko vidim ti sebe odlicno razumijes i opravdavas...dakle,ubijedi i nju u to sto si napisao.

dakle,srecno i sa tim...

mene mozes tesko,ali mene i ne treba da ubjedjujes.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
@Lord_Of_Naissus

Kahm... ovo nije sarkazam... ovo je 28 godina iskustva...
Zene nikad ne zaboravljaju. Smiley

Mislim... moze ona reci da te voli, da zeli da bude sa tobom i tako to... ali nikad nece zaboraviti... Smiley
Ako uspes da nadjes nacin da zivis sa tim... srecno... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Niti treba da zaboravi... to je izdaja u najcistijoj formi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:34:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.