Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:22:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paralelne veze  (Pročitano 30829 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Ne, ne muvam osobe ciji je pol diskutabilan Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pa ako je tako ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja jedino umem da budem Don Kihot...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson D750i
Ovako... Imam 20 god i devojku s kojom sam godinu i po... Ziveli smo zajedno, neko vreme, nismo se odvajali... Ja sam romantik, i kad volim, volim do kraja... Dakle, pisao sam joj pesme, bezao od kuce zbog nje, ziveo s njom u njenom stanu, protiv volje mojih roditelja... I stvarno sam bio srecan, ali... Ona je delovala periodicno. Zbog svojih porodicnih problema, cesto je bila depresivna, iz cega sam je ja vadio; nije brinula o fizickom izgledu, (iako je jako lepa), sto je meni, kao momku od 20 god, smetalo. zatvarali smo se u sobu, vodili "porodicni" zivot, a onda se desilo da je prevarim, sa devojkom starijom 5 god od mene... na jedno vece. Kad moja cura nije bila tu, u njenom stanu, njenom krevetu, u kome smo zajedno spavali... A da, da napomenem da su ove njene faze bile periodicne, i da je van njih, ona zaista bila (i jos uvek je) neko s kim zelim da provedem zivot... E, onda je ova "starija" sve ispricala mojoj curi... I nastala je agonija. Na njeno pitanje "zasto", odgovarao sam - "ne znam", pitanja "sta meni fali?", "nisam ti bila dovoljna?" i sl...
Sad smo u nekom medjuprostoru, ja hocu da ona bude vesela, da se ne bedaci, ona ne moze da preboli, ili bar bezuspesno pokusava... Samo me boli to sto ona zapostavlja cesto fizicku privlacnost, kao nebitnu. I, to je pocela da menja na bolje, sto je plus... Raskidali smo, navodno, ali nista od toga... Ja jednostavno NJOJ ne mogu da kazem KRAJ, iako mi to ranije nije bio problem nikada... Nije ni navika,navika ne boli tako... Dakle, ispao sam slabic, i sjebao najverovatnije sve sto je bilo lepo, nalazeci izgovore sebi zato sto mi se, izvinite na izrazu, dig'o...
A zasto sam je prevario, kad je volim, najverovatnije zato sto sam neizivljeni balavac, kome je samo do toga da umoci...
Eeee, onda se desi da izgubis nesto sto ti znaci, pa pocnes drugacije da razmisljas... I ja sam se pokajao, duboko, samo sto sada moze da bude kasno...
I shvatio, da, u tom njenom estetskom "zapostavljanju" sebe, ima mnogo moje krivice... Sad mi ostaje samo nada...
P.S. nadam se da nije 'oFF... Smile
IP sačuvana
social share
Vetar prosipa bokal fosfora.
Vitraz mraza na oknu prozora.
Jedne noci k'o ova, znace Bog,
doslikacu portret zivota svog.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97
Jebi ga ... izvuci pouke ... a uradio si shta si uradio. Meni je gotivno shto si iskren. Ko zna da li bi to uradio da je tvoja devojka ulagala u vezu koliko i ti. To te ne opravdava ali objashnjava mnogo toga. A te depresije ja zovem drugim imenom ... bezobrazluk.

Mozhda cete vi ostati zajedno, ali mislim da ce ona kad tad da potegne tu kartu kako si ti nju onomad prevario. Ne znam, vidi shta cesh. Lichno nemam takvo iskustvo iza sebe, pa da ti dam neki pametan savet. Chisto prichamo.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson D750i
Jebi ga ... izvuci pouke ... a uradio si shta si uradio. Meni je gotivno shto si iskren. Ko zna da li bi to uradio da je tvoja devojka ulagala u vezu koliko i ti. To te ne opravdava ali objashnjava mnogo toga. A te depresije ja zovem drugim imenom ... bezobrazluk.

Mozhda cete vi ostati zajedno, ali mislim da ce ona kad tad da potegne tu kartu kako si ti nju onomad prevario. Ne znam, vidi shta cesh. Lichno nemam takvo iskustvo iza sebe, pa da ti dam neki pametan savet. Chisto prichamo.
Da, u pravu si sto se tice toga, ona cak prelazi granicu izdrzljivosti kad je u pitanju pominjanje toga da sam "ja nju prevario"... Slazem se i sa onim da se takvo ponasanje moze nazvati "bezobrazlukom". Samo, postoji tu jedna stvar... Ja, "neprikosnoveni sarmer", "baja nad bajama", "muvach nad muvachima", "faca nad facama"... ZALJUBIO SAM SE!!! Tacnjije, volim... A znam, osecam da i ona mene voli... Nekako, znam... To je problem... Inace, cemu sve... U nekom drugom slucaju, jednostavno bih nestao. A sada, kad napravim korak nazad, "sevne" me nesto u stomaku, i zaigra mi brada... Na samu pomisao da je nece biti pored mene, makar zauvek... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Vidi ako je ona sad neuredna i depresivna i ako te to odbija od nje to joj i reci. Ako treba da gradite vezu iz početka najbolje da to bude na zdravim temeljima.

Ne želim da hvalim tvoj postupak ali imaš pravo da postaviš svoje standarde i da od nje tražiš da se trudi. Ako sad neće da se trudi šta će biti za nekoliko godina kad rodi decu i prestane da te voli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E

Mozhda cete vi ostati zajedno, ali mislim da ce ona kad tad da potegne tu kartu kako si ti nju onomad prevario.
Ta karta uvek ce stajati u rukavu i bice upotrebljena bilo kad i bilo gde, i to vise puta Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Prevariti nekoga s nekim u stanu tog nekog... u njegovom krevetu...  tz... losa karma...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Nije ni navika,navika ne boli tako...

Uh .. navika mozda i najvise boli. Razlika je samo sto bol traje mnogo krace nego kad ostavis nekog kog volis.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson D750i
Prevariti nekoga s nekim u stanu tog nekog... u njegovom krevetu...  tz... losa karma...  Smile
Pricaj mi o tome...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:22:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.