Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:50:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 66057 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne brini, bice sve ok.
Ja shvatam da ta vasa briga nije iskrena i da bi ste se za svaku razbijenu "pedersku" glavu nasladjivali ovde kroz stotine postova. Ali zaista nece biti prilike za to. Zaista mislite da bi ministri i ostali ljudi iz vlade izasli na setnju da nisu sigurni da ce sve proci u najboljem redu?
Citat
...ti si jedan pametan momak,ali zaveden.
sve bi bilo puno drugacije da ne insistirate na toj setnji,ali?
toliku potrebu da se javno sami diskriminisu,ja ne razumem?
nadam se,da ta sarada nece biti odrzana.
ne bih voleo da srpska policija bije izazvane,zbog onih koji izazivaju.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 16:34:31 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 1.8
mob
SonyEricsson K510i
Znaci zato je smisljena parada da kokota, jevrem i klica objasnjavaju twicu, hozeu i mrgecu, o pravima ameba dok poskupljuje zejtin, i muftija pravi Green Republic. Kako se ja toga nisam setio, majku mu.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Ne brini, bice sve ok.
Ja shvatam da ta vasa briga nije iskrena i da bi ste se za svaku razbijenu "pedersku" glavu nasladjivali ovde kroz stotine postova. Ali zaista nece biti prilike za to. Zaista mislite da bi ministri i ostali ljudi iz vlade izasli na setnju da nisu sigurni da ce sve proci u najboljem redu?
Citat
...ti si jedan pametan momak,ali zaveden.
sve bi bilo puno drugacije da ne insistirate na toj setnji,ali?
toliku potrebu da se javno sami diskriminisu,ja ne razumem?
nadam se,da ta sarada nece biti odrzana.
ne bih voleo da srpska policija bije izazvane,zbog onih koji izazivaju.

Aha, naci sada nece dobijati batine oni koji setaju, vec jadni, izazvani fasisti. OK, samo dok smo to utvrdili. Samo kod tebe moze zrtva da bude onaj koji hoce da bije druge ljude.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Врло немајући живаца да читам 24 стране расправе која се води по енти пут, морам да напоменем да ми је пун куфер комплексаша који хоће да шетњом нервирају поштен свет набијајући им своје сексуално опредељење на нос. Знам доста педера којима не пада на памет да марширају градом, не из страха или неког сличног разлога, већ зато што и сами сматрају да је врхунац неукуса носити транспарент да ли караш у пичку или у буљу.

Лично сам неколико путо био стартован од истополаца и врло јасно, без вређања или физичке силе ставио до знања да ме такав секс не занима, и момци би се одмах повукли. Стога не подносим ни латентне педере који из стида од своје сексуалности позивају на линч педера.

Због свега тога сматрам да овога пута држава треба јасно да стави до знања да су овакве параде непожељне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Врло немајући живаца да читам 24 стране расправе која се води по енти пут, морам да напоменем да ми је пун куфер комплексаша који хоће да шетњом нервирају поштен свет набијајући им своје сексуално опредељење на нос. Знам доста педера којима не пада на памет да марширају градом, не из страха или неког сличног разлога, већ зато што и сами сматрају да је врхунац неукуса носити транспарент да ли караш у пичку или у буљу.

Лично сам неколико путо био стартован од истополаца и врло јасно, без вређања или физичке силе ставио до знања да ме такав секс не занима, и момци би се одмах повукли. Стога не подносим ни латентне педере који из стида од своје сексуалности позивају на линч педера.

Због свега тога сматрам да овога пута држава треба јасно да стави до знања да су овакве параде непожељне.

Ne moram da napominjem da se ne slazem, ali samo da kazem da postujem stav. I da bi ostali mogli da procitaju kako se obrazlaze neslaganje sa paradom, umesto sto koriste gomilu smajlija, psovki i gluposti..

Samo sto se poslednje recenice tice.. Drzava, cak i da zeli, ne sme da uradi tako nesto jer je suprotno Ustavu. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Постоји и ставка која се зове ремећење јавног реда и мира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Па добро њему је пун куфер, а код неког је још пунији па ће се и реакције разликовати. Сасвим природна ствар ко и та ваша потреба са шетњом. Па ком опанци ком... штангла.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 1.8
mob
SonyEricsson K510i
Samo sto se poslednje recenice tice.. Drzava, cak i da zeli, ne sme da uradi tako nesto jer je suprotno Ustavu. Wink

Kao sto rekoh nemam nameru da gubim svoje dragocene vreme na ovu temu. Samo me zanima jeli to suprotno onom Ustavu koji bese nista ne valja?
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53

inace,jadni ljudi koji zive na "marsuti"...
imam jednog ortaka u Resavskoj,tacno preko puta Manjeza,nadam se da je obavesten o tome,da hermeticki zatvori prozore,jer ce zagadjanje u suprotnom biti stravicno i trajno.

bar 10% stanovnistva u srbiji su gejevi i lezbejke. gotovo je nemoguce da se nikada nisi rukovao sa nekim od njih ili cak poljubio tri puta. verovatnoca da je neki tvoj drug gej ili bi takodje nije zanemarljiva. to sto neko krije da je gej ne znaci da nije. to sto ti ne znas da je neko koga poznajes gej ne znaci da nisi u kontaktu sa gejevima.

zivis u velikoj zabludi drugar  Smile

« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 16:56:40 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...moze!ne krsi se ustav,ako ne postoje bezbedonosni uslovi za tako nesto.
ustavom je zagarantovano pravo na okupljanje i organizovanje,sto ne podrazumeva setnju,paradiranje.sto se moze smatrati provokacijom ostalog dela naroda(vecinskog),koji ne deli misljenje sa vama.diskriminacija ne postoji ona je sto se tice pedera umisljena i nije osnovana.
ja imam prijatelje,koji drze jedan klub u kojem se cesto odrzavaju gay zurke,preciznije zivi od njih.nikad niko nije imao problema kako u klubu,tako i u siroj okolini kluba.dakle ,mozes da mases svojim prstom ispred mene,ali nemoj da ga guras u moje oko!prosto za nekoga ko ne zeli da izazove druge.sto vama nije namera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:50:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.