Kako ne kostaju gradjane Srbije... Pa ona svaleracija Sundjer Boba u Njujorku je kostala 7 miliona. Titranje jaja Nikolicu u Njujorku i Dragicin soping - 120.000... Zaposljavanje svalerki po drzavnim organima - ?
Ispada da je isplativije imati samo gejeve u drzavi nego ove sto naskacu i plot.
Ma i to, ali baš bih voleo da čujem od gejeva koja je poenta ovoga? Oni stalno kažu kako je moguća žensko-žensko i muško-muška ljubav i kako su gej jer ne vole suprotan pol, a uvek se u njihovim (LGBT) parovima vidi jedno te isto - jedno u vezi je dominantnije i bliže muškarcu, drugo je ženstvenije i bliže ženi. To se posebno vidi kod lezbača. Uvek je jedna prava lepa žena a druga gabor koji izgleda i ponaša se kao muškarac. Dakle, obrni okreni, uvek se sve svodi na ''prirodan'' model - muškarac + žena.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 14:26:52 od hkj »
Ma i to, ali baš bih voleo da čujem od gejeva koja je poenta ovoga? Oni stalno kažu kako je moguća žensko-žensko i muško-muška ljubav i kako su gej jer ne vole suprotan pol, a uvek se u njihovim (LGBT) parovima vidi jedno te isto - jedno u vezi je dominantnije i bliže muškarcu, drugo je ženstvenije i bliže ženi. To se posebno vidi kod lezbača. Uvek je jedna prava lepa žena a druga gabor koji izgleda i ponaša se kao muškarac. Dakle, obrni okreni, uvek se sve svodi na ''prirodan'' model - muškarac + žena.
Svaki par lezbejki koji sam lično video (znači obični ljudi) , je uvek bio isti - jedna lepa i ženstvena, druga ružna ko đavo, muškobanjasta i dominantnija. Letos sam isto imao priliku da vdidim jedan par. Dok su bili u restoranu, u odeći, niko nije obraćao pažnju jer su svi mogli da se zakunu da su to samo još jedan momak i devojka. Tek posle na plaži se videlo (zbog bruseva) da su obe devojke. Ali inače sve isto kao momak i devojka, čak i ponašanje.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 14:42:48 od hkj »
Postoji privlačnost između dominantih i pasivnih gejeva ali to nije model već jadna od mnogo mnogo mogućih varijacija. Imaš na hiljade gej parova gdje su oba nježni feminizirani ljepotani u pitanju. Ili postoji na hiljade gej parova gdje su oba ružni mačo tipovi.
I kod hetero muškaraca imaš jako puno primjera veze ružnije dominantne žene i ljepšeg pasivnijeg muškarca (model papučar).
sreo sam ja dosta parova da se nezna koja je boja picka,a i parova gde se nezna koji je veca seka persa tako da nemora nista da znaci ima gi raznih
Ne kažem da su svi parovi u ovom fazonu koji sam pomenuo, ali ima ih. To sam najčešće video kod lezbača. I sve bi to bilo manje strašno da makar drže jezik za zubima, nego mi pričaju kako ne vole suprotan pol, a imaju partnera koji oponaša baš to.