Ma znam ja to, nego me zanima kako ovi ''LGBT''ovci to objašnjavaju. Jer oni navodno nisu zainteresovani za suprotan pol a partnere koje nađu su uglavnom upravo to. Ajde ima razlike u fizionomiji ali kolko sam primetio, sve ostalo je skoro uvek isto kao klasičan muško-ženski odnos.
Kao neka priča ''ja sam lezbejka i ja volim svoju devojku''... Ne sestro, ti voliš muškarca u svojoj devojci.
starletama Sta znace ti transparenti "Stop mrznji?" To je kao kada mis sveta kaze "Zelim mir u svetu". I, kakve veze ima zastita prava homoseksualaca sa "paradom ponosa"? Zasto se pozivate na toleranciju, a da ni ne znate sta to znaci? Kada bi znali sta znaci "tolerancija", shvatili bi koliko ste u krivu i koliko ste samo instrument u necijim rukama. Ne bi vam na pamet palo da ikad spomene rec "tolerancija". Ali, naravno, nema razlike izmedju vas i ovih sti ruse grad...i jedni u drugi ste samo marionete.
Zasto pristajete da vas oznacavaju birokratskim oznakama "LGBT"? Da li ste vi ljudi ili statisticki podatak? Da li znate zbog cega ste to sto jeste?
« Poslednja izmena: 07. Sep 2014, 13:31:39 od 85Kristal »
Pa verovatno nećemo. Mislim ko još pa razume žensku logiku. Ili pedersku, što mu dođe blizu. Al aj barem da čujem neko objašnjenje, nešto... Živo me zanima kako to funkcioniše i izgleda u njihovim sjebanim glavicama.
Ne volim muškarce... zato ću sebi da nađem devojku koja izgleda, ponaša se i misli kao jedan...
Nisam ja rekao da ne želim da razumem. Naprotiv, želim. Nego sam te pitao da li si ti homoseksualac ili lezbača pa znaš da mi objasniš ili nisi? Jer ako nisi, šta se kog vraga javljaš?
P.S. Mislim da ti pozivanje na bilo šta Rusko u ovoj temi nije baš pametno jer ceo svet zna koliko su Rusi solidarni i tolerantni prema LGBT populaciji.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2014, 13:51:33 od hkj »