@Lazo, izvinjavam se sto nisam skontala tvoj sadrzajni post koji je ustvari nosio neku drugu poruku
Ja i dalje ne kontam ovo uzbudjenje oko srpskog poimanja gejeva. U cemu je njihov problem i zasto se ne sepure tamo gde mogu, kada ovde ocigledno ne mogu?
Pola od tih lezbejki za par godina ima da se poudaje i ovo će im biti mladalačka ludost. A svi pederi ima da ostare u matore pedere. Tu promene nema,tu je mnogo teža situacija.
Video sam sad na moru dve lezbače. Klasična priča - jedna je prelepa, zgodna i ženstvena, prava žena. A druga izgleda, hoda, ponaša se i oblači skoro pa kao muškarac. Elem, sve je isto kao i u slučaju muškarac-žena. Jedna je ženstvena i nežnija, druga muškobanjasta i dominantnija. A kolko sam imao prilike da primetim, slično bude i sa gej muškarcima u paru. Uvek je jedan dominantniji a drugi ženstveniji.
I sad neka mi neko objasni poentu cele te LGBT filozofije. Kao, ne privlači me suprotan pol, pa ću zato da nađem momka koji će da mi bude kao žena a ja da budem muž... odnosno naći ću ženu koja će da mi bude kao muž a ja ću da preuzmem ulogu žene. Ne razumem stvarno, gde je tu logika,koja je poenta svega toga? I po čemu se to razlikuje od klasičnih parova muškarac-žena?
« Poslednja izmena: 07. Sep 2014, 12:53:52 od hkj »
Па оно...у стварности нема лезбејских парова као у порнићима да су обе напуцане, згодне итд Увек је једна гроб Елен Деџенерис је гроб а њена девојка је лепотица итд