Od kada je postao otac blizanaca Matea i Valentina koje mu je rodila surogat majka, zanosni latino pjevač Ricky Martin živi povučenim životom, potpuno posvećen svojoj novoj ulozi. Tridesetsedmogodišnji Ricky Martin, koji je svojevremeno zaveo cjelu planetu pjesmom "Livin' La Vida Loca", kaže da ga je očinstvo dosta promjenilo i da se sada osjeća fenomenalno.
Coolrunner - četitao sam svim Gej očevima. Ljudi to zaslužuju više nego obični očevi jer čine dodatni napor da bi ostvarili potomstvo. Gej je tema tako da tvoja homofobija i negativno ispoljavanje uopšte nemaju uporište.
@starletama nemam pojima, ajd se potrudi da uchinish umni pomak i budesh otvoren za nova saznanja i shirenje horizonta znanja... znam da je to teshko kad si pun predrasuda ali evo ti jednog logichkog zakljuchka:
ako prihvatimo da je homoseksualizam prirodna stvar, onda moramo da prihvatimo da homoseksualni musharci po prirodnom poretku stvari ne mogu da imaju decu, prirodnim putem (anus, koliko god uzitaka da moze da priushti, je i dalje mesto koje iskljuchivo sluzi za izbacivanje fekalnih materija)... dakle evolutivno homoseksualizam kod mushkaraca je reshenje prirode da iz nekog razloga izbaci odredjeni skup DNK materijala iz svog genetskog rezervoara...
lerr - Gejevi mogu da imaju djecu. Prihvati tu činjenicu. Učini umni napor.
Kako mogu? Daj mi molim te nauchni metod... kako... daj nauchni rad da prochitam... nije valjda da su me tokom osnovne, i srednje i fakulteta uchili pogreshnu biologiju po kojoj u debelom crevu nije moguce da se formira plog? Dakle, shta to znachi da ako si dovoljno dugo gej onda razvijesh vaginu... i matericu? Nisam znao, hvala ti na prosvetljenju...
Elem, prihvaticu chinjenicu da homoseksualci mogu da imaju decu onog trenutka kad ti prihvatish chinjenicu da to shto si gej nazalost samo znachi da te je priroda zajebala u deljenju karata, da zbog toga nisi nishta posebniji, da nema potrebe da masturbirash mitingujesh ko radikali, da to shto volish da ga primash u bulju nije nishta posebno, jer znam neke momke koji vole kad im devojka izmasira prostatu ali ne vole kitu u ustima i u bulji...
sa druge strane, dve lezbejke imaju apsolutno pravo da imaju decu... pod uslovom da nadju muzjaka koji ce da ih oplodi...
opet, prva rechenica mi je bila da nachinish umni napor, da budesh otvoren za nova saznanja... mislim, nije biologija toliko komplikovana...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2014, 21:21:44 od lerr »