Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 23:45:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Par problema sa kompom  (Pročitano 2354 puta)
26. Avg 2010, 03:53:40
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Imam par problema sa kompom,kao prvo na novu maticnu plocu,je crkla baterija od biosa(pa sam je zamijenio),onda pri gledanju video klipova na youtubu dobijam neka cudna slova i(reinstalirao pretrazivac,reinstalirao flash player) .....Pri gasenju kompjutera dobijem bsod(pise shutting down,i taman kad treba da se ugasi pojavi se bsod), u biosu mi brzina ram memorije stoji na 533mhz a ram koji ja imam radio na 800mhz(to je bilo i prije kupovine nove baterije) Smile Smile
Koristim windows xp sp2,a nova maticna je Gigabyte GA G31M ES2L

Evo slika

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

P260810_02.16.jpg
(680.51 KB, 2048x1536)
P200810_21.51.jpg
(1087.73 KB, 2048x1536)
P200810_21.51_[01].jpg
(981.01 KB, 2048x1536)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 12, S21
testiraj RAM memoriju i Hard disk...
ucitaj default podesavanja u BIOS-u
skini novi BIOS pa ba ubaci, mozda je ovaj malo slogiran...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.495.0
Lazare, lakse ti je da proveris da li je softwerski problem, moguce da je do samog windows-a.
Nakaci drugi HDD sa drugim windows-om, ako imas ili probaj sa nekim live cd-om, boot-uj sa cd-a pa vidi da li tako sve radi kako treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Lazare, lakse ti je da proveris da li je softwerski problem, moguce da je do samog windows-a.
 Nakaci drugi HDD sa drugim windows-om, ako imas ili probaj sa nekim live cd-om, boot-uj sa cd-a pa vidi da li tako sve radi kako treba...

lakše reći nego učiniti. taj drugi hard bi morao da se izvadi iz veoma slične konfiguracije inače neće raditi kako treba. a live distibucije uglavnom nemaju flash-plugin po difoltu.

bolje proveri to što reče celavi1 ako su problemi krenuli sa promenom baterije
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Evo uradio sam mem test i sve je ok.Kako da update/ujem bios?I gdje mogu da provjerim koji je najnoviji bios? Smile
I onako je ovaj malo sasav,hvali pola podesavanja cak i kad stisnem ctrl+F1...Evo sta mi pise u upustvu od maticne:
DualBios patented Dual Hardware bios protection....auto recovery from backup Bios when main bios firmware is dameged.... Da li do znaci ako nesto podje po zlu prilikom flashovanja,da bios moze da se vrati? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.495.0
Evo uradio sam mem test i sve je ok.Kako da update/ujem bios?I gdje mogu da provjerim koji je najnoviji bios? Smile
I onako je ovaj malo sasav,hvali pola podesavanja cak i kad stisnem ctrl+F1...Evo sta mi pise u upustvu od maticne:
DualBios patented Dual Hardware bios protection....auto recovery from backup Bios when main bios firmware is dameged.... Da li do znaci ako nesto podje po zlu prilikom flashovanja,da bios moze da se vrati? Smile Smile

Sve za update BIOS-a imas na oficijalu. Ako je uopse moguce fleshovati na toj maticnoj.
A sto se tice samog flesovanja...
 Ako nesto podje po zlu, npr. nestane ti struje u toku rada, mozes se oprostiti od maticne, a moguce od jos po neke komponente...
Taj posao je jako rizican, i inace se ne preporucuje, cak ni onim malo iskusnijima  Smile

p.s. koliko ti je stara maticna i gde si kupio bateriju koja je crkla, pitam da nisi neku na buvljaku uzeo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127

Sve za update BIOS-a imas na oficijalu. Ako je uopse moguce fleshovati na toj maticnoj.
A sto se tice samog flesovanja...
 Ako nesto podje po zlu, npr. nestane ti struje u toku rada, mozes se oprostiti od maticne, a moguce od jos po neke komponente...
Taj posao je jako rizican, i inace se ne preporucuje, cak ni onim malo iskusnijima  Smile

p.s. koliko ti je stara maticna i gde si kupio bateriju koja je crkla, pitam da nisi neku na buvljaku uzeo  Smile

Maticnu sam kupio prije mjesec dana,maticna podrzava cak i neke programe za flash biosa(bios flash,i q bios flash...)Ja sam je nosio u servis,i oni su mi samo dali novu bateriju.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.495.0
Onda zovi ih opet i vidi da li oni hoce da ti flash-uju BIOS...
A ako sam ja dobro shvatio, tebi je maticna jos u garanciji?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
Nokia 6120
Ne zezaj se, maticna je u garanciji, reklamiraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ne zezaj se, maticna je u garanciji, reklamiraj.
Reinstalirao sam os(prije sam ih imao 2 sad sam stavio samo xp),i sad nema bsodova i cuda,ali ipak nedostaje nekoliko opcija,a to su memory multiplier(ima samo 4.00,a treba da ima i 2.66....),i nemogu da spustim cpu multiplier,ili to moje staro s*anje od cpu/a to ne podrzava ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 23:45:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.