Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 19:49:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Par elementarnih pitanja  (Pročitano 6869 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
LG Nexus 5
Bulmasoft?  Smile

Moram reći da ne razumem.

Nije solio pamet, mozda i jeste ali je bio specifican jer je tvrdio da je windows 98 neprevazidjen operativni sistem. Pa mi je bilo cudno da neko instalira XP narocito posto je dropovana podrska za isti, dosta programa nema vise podrsku za njega, dok se brojne aplikacije dosta cudno ponasaju po tim operativnim sistemom.

Mozes li barem da navedes koju konfiguraciju imas? Da li si probao sa instalacijom windows 7?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Nokia 6630, valjda
[

Koristish XP i brine te sigurnost IE8?   Smile

Poštujući pravila foruma - no comment. Jedino,tvoj "odgovor" je nešto pomogao rešavanju problema?

Instaliraj OS koji ima podrshku, koji se josh uvek koristi... I necesh imati problema ili cesh ih imati u manjem broju. Kako win 7 radi skroz ok na intelovom atomu, sa dva giga rama... ako to nemash onda novi komp.

Shto se tiche bar kodova, postoji baza svih artikla ali se placa. Bar kodovi su unificirani i za svaki novi proizvod mora da se trazi dozvola od registra te zemlje. Npr nashi bar kodovi pochinju sa 860...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
VIP VIBE C
jest on  Smile Smile Smile

Kad ti kažem, kao i svi dizelaši, grešiš 100%. Pogledaj profil ja sam iz Beograda, on je iz Bosne, valjda Zvornika. Ja imam 54 godine on ima oko 30.  Nego je on nekad nešto filozofirao tako da je i mene iznervirao. Pogledaj datum pristupanja, pre njega sam bio na ovom forumu, i mnogo, mnogo neaktivniji od njega.  Ovaj snimak što sam gledao - čovek je 100% u pravu. Nažalost da nas nema više. Dobro ste shvatili, pametni ste vi, kao pčelice, sledi prijava ovoj trafici što prodaje robu bez uvozničke deklaracije. U jednoj zemlji moraju se poštovati zakoni. A uostalom vrapci pevaju da u Americi možeš da ubiješ nekažnjeno čoveka, ali da utajiš porez malo teže. Mislim na običnu raju, ne narko bosove.

Rekoh, u gužvi sam sada pogledaću koja bi tema bila da ti iznesem svoje mišljenje, a ne vaše jednoumlje. Nije vam valjao Đinčić (dok je bio živ pričalo se da ima fabriku piratizovanih DVD-ova), nije vam valjao  Koštunica, nije vam valjao Tadić, sad vam ne valja Vučić. Ne nego Saša Radosavljević brat od hohštaplera koji je C-market zavio u crno. Može on da priča koliko hoće da nije, sve to može da se proveri, i ja znam iz pouzdanih izvora da jeste. Doduše, možda nisi iz Srbije. Mada po kulturi 99,99% sam siguran da jesi.

Nema momci,  dok ne zasučete rukave, i počnete da cenite tuđi rad, ovde u Srbiji neće biti dobro, pa došli makar Švarcajci ili Kanađani. Hoćete da se legalizuje droga, pa vi ste i ovako dovoljno .......

Heh, navukli me mangupi, da kršim pravila foruma. Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2016, 12:33:40 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
VIP VIBE C

Nije solio pamet, mozda i jeste ali je bio specifican jer je tvrdio da je windows 98 neprevazidjen operativni sistem. Pa mi je bilo cudno da neko instalira XP narocito posto je dropovana podrska za isti, dosta programa nema vise podrsku za njega, dok se brojne aplikacije dosta cudno ponasaju po tim operativnim sistemom.

Mozes li barem da navedes koju konfiguraciju imas? Da li si probao sa instalacijom windows 7?

Da, jest znam da je nešto bilo da je mene iznervirao. Vidiš, to me je uvredilo sad sam se setio, jer nikad nisam nešto tvrdio, jer znam da ne znam. Ima ona poslovica da ne tražim ide otprilike jedan red: ko zna da ne zna, poduči ga. To je suštinska razlika između mene i burgosofta.

Probao sam 7, i biće sedmica, može konfiguracija da podrži, nisi pratio moje sve teme, ugnjavio sam chelavog1 Smile, hvala mu na strpljenju, slao sam ja i fajl Aida64 programa. Problem je u TV kartici internoj za koju ne postoje drajveri za Win7, kada završim sa njom bacam i nju i XP.

@Lerr

imam 3 Gb rama. I da, to je ono što sam pitao, mislio sam da postoji free program. Znam ja, svojevremeno sam nešto razgovarao i čovek mi reče - on je tražio bar kod.

Inače, meni ovaj sada instalirani XP radi OK. Jedino što bi ja voleo da sve bude tip-top 100%. I nije do sistema ako nero na ovom ne mogu da instaliram, na drugoj XP mašini mogu. Ali, svakako pošto već imam uslova, kada prebacim ove snimke sa video nadzora (sada su na video kasetama zato mora TV kartica)  zbogom XP.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2016, 16:37:58 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 19:49:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.