Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 07:30:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papucar  (Pročitano 28498 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Oho YTP a koji su to zenski poslovi kume?

Ne znam samo sta rade ljudi sa takvim stavovima kada zive sami - koji su onda muski i zenski poslovi- a ocigledno je da sa takvim stavovima jedino sami i mogu da opstanu. Uostalom uopste mi nije jasan taj pojam koji koristite. Pogledajte se u ogledalo i pokusajte da odrastete - ako zaista zelite da budete sa nekim onda cete biti sa nekim -cak ako to znaci birati izmedju prijatelja i devojke. Medjutim pravi prijatelji ce razumeti vas izbor i uvek ce vam ostati prijatelji - licemeri i zlobnici ce vas zvati papucharima iz proste zavisnosti sto oni nemaju nekoga toliko bliskog da uzivaju u dustvu snjim vise nego u drustvu sa svojim prijateljima. Ipak isto tako - ako ste sa osobom koju zaista volite i koja voli vas - ne vidim razlog zasto bi ta osoba vama uslovljavala izlazak sa drugovima isto kao i vi njoj. Ako se ne slazete sa ovim onda se duboko zapitajte zasto uopste tezite da budete sa devojkom - samo zbog sexa? Pa postenije je placati kurve za to i ziveti sa prijateljima - nego maltretirati devojku ako ustvari nemate nameru da se posvetite zivotu sa njom.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
YTP je rekao:
Stariji bi rekli da je papucar onaj koji radi sve zenske poslove po kuci...

Dakle nije bas jasno da li je to i njegovo misljenje, a ti si @decky999 promasio temu za kilometar. To sto si opisao uopste nije papucar.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
stariji (pod pretpostavkom da ja spadam medj' njh) ne bi to rekli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Opet to biranje izmedju devojke i druga/prijatelja ...
Oprastam kad neko ima novu devojku/decka prvih mesec dana pa se ne javi, ali ja nikad ne zapostavljam svoje prijatelje.
Koji bi to slucaj me naterao da biram izmedju devojke i druga ?
Ne mozes sad npr. imas devojku svog zivota i zaboravis celo drustvo, i otudjis se od svih.

@Decky, dozvoli da preformulisem: Neki od starijih od mene bi rekli da je papucar onaj koji sam vrsi sve poslove po kuci.

I opet ti sa zlobnicima, niko nije zloban i ljubomoran sto neko ima devojku, to je bas lepo, ali ne kad zaboravis prijatelje, pocnes da ih ispaljujes, kao da ti nekad nisu bili dobri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile e a da cujemo sad detaljnije i sta je to ispaljivanje prijatelja... u kom smislu ih ispaljuje?
sta mu to drugovi zameraju? toliko, da ga okite izrazom papucar?
« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 12:48:23 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
@ytp ma kakve veze imaju poslovi po kuci sa time?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

kucni poslovi i ispaljivanje prijatelja... za ispaljivanje jos nismo culi o cemu se tacno radi

a za kucne poslove uglavnom slovi da su zenski, posto su oni muski spoljnji, na njivi- oranje, kopanje itd.  Smile
tako to bese nekad

ali, sto rece ljut 123, zar da mu zena radi i u firmi, i sve sama po kuci i oko dece kad dodje s posla (zenske poslove, jel'te), da pada s nogu od umora, i pretvori se u zombija, a on da pocne da trazi nesto sa strane, posto mu je zena vecito umorna i nije joj ni do cega  Smile
malo bwe porodica danas moze da zivi samo od jedne, muzevljeve plate, nije to vise pitanje ni papucica ni feministkinja
« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 13:25:26 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
PA to i ja pitam Arlekin - pokupili ste bre neke izraze is 19 veka i sad im lepi te neka misticna znacenja kao da je bre to neka sekta. Moj cale mene zove papucar ali se ja sa time ponosim. A to za drustvo sam vam lepo rekao - ako imate devojku koja vas zaista voli i prave prijatelje, niko se nece osecati uvredjen i nece nikad biti "jao ispalio me je". Uvek postoje prioriteti ali uvek sve moze da se dogovori. Samo mi to vase lici na nesto u fazonu da vam je ortak taj vas papuchic ako izadje sa devojkom umesto sa vama a ako vasa devojka hoce da izadje sa svojim drustvom umesto sa vama vi cete odma da je optuzite da ide da se vata sa nekim drugim. Samo mi sve smrdi na dvostruke arshine nista drugo.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
U vezi kucnih poslova, nisam rekao da i ja delim to misljenje , verujem u podelu poslova.
Samo mi to vase lici na nesto u fazonu da vam je ortak taj vas papuchic ako izadje sa devojkom umesto sa vama a ako vasa devojka hoce da izadje sa svojim drustvom umesto sa vama vi cete odma da je optuzite da ide da se vata sa nekim drugim.
Da, bas je to u pitanju, ne mogu da verujem sta ste mi sve prikacili na ovom topicu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... paper, svako daje tumacenje, ili svoje vidjenje necije price...
zato sam i pitala na sta se misli kad se kaze 'ispaljivanje' prijatelja

ovde su se sad malo ukrstili stavovi i iskustva onih malo mladjih i onih malo starijih muskaraca...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 07:30:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.