Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:36:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papucar  (Pročitano 28141 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a da li neko misli da doticni muskarac koristi devojku kao izgovor da bi ispaljivao prijatelje??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A da li neko misli da ljudi koji ga lazu da i nisu neki prijatelji.

@YTP

Nije bas jasno na sta si mislio - znaci potvrdjujes moju tvrdnju. Drugim recima - ako tvoj ortak nece da izadje sa tobom nego sa svojom ribom onda je papuchic. Ti si kul lik jer tvoja riba uvek treba da radi ono sto ti hoces a ako se kojim slucajem osmeli da ona izadje sa svojim drustvom odma je frka i klanje jer sumnjas da te vara.

Pa ako zaista tako mislis najbolje da kupis gumenu lutku u sex shipu ona ce uvek da te ceka kuci rasirenih ruku a uvek mozes da cirkas sa ortacima i svi zadovoljni. Zasto da zavlacis neku jadnu devojku bez veze samo gubi vreme.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Uuu, ovo je vec uvreda. Nisi citao ovaj topic. Procitaj moje postove, nisam rec rekao devojci kad je odlazila sama sa drustvom 5 dana.
Sem toga ako neko hoce da me vara ja ne mogu da to sprecim, ali i ne bih jer uvek osetim. Stoga nisam ni malo ljubomoran...

Znaci mogu da tolerisem kada me neko ispali zbog devojke, jedanput, dvaput...ali hej , ja nisam budala.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 15:29:37 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
...  Smile iz mog iskustva, svi ljudi koji su solo skloni su da misle da su drugari apsolutni prioriteti, i da se to ne dovodi u pitanje...
ne mogu da razumeju svoje drugare koji svoje vreme zele da potrose na neku devojku, nece, a u krajnjoj liniji, i ne zele- sto vise slobodnih momaka u drustvu, to vece i veselije drustvo...  Smile

nikoga ne prozivam, ali to je bre tako ocigledno za neke godine: momak koji menja devojke je kul, a momak koji je posvecen jednoj je cesto ili sonja ili papucic ili ispaljivac...
jel to lepo tako opisivati svoje dobre drugove  Smile
i da li je istina  Smile
poenta je u tome da taj sto je 'kul' dosta vremena provodi sa drugarima (ne voda se sa tim svojim curicama za jednokratnu upotrebu po ceo dan) a papucic ne moze vise da izdvoji toliko vremena za drugare- rado ga provodi sa svojom devojkom... gde je tu crta, i ko je odredjuje, do kad je nesto ok, a od kad je preterano?

toliko, dok mi neko ne odgovori na pitanje o kakvom je to ispaljivanju rec  Smile pominje se u svakom postu, a nikako da cujem detalje  Smile

« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 14:16:14 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
p.s.

ispaljivanje

i u zenskom drustvu moze da se cuje 'ne moze da dodje, jer joj dolazi decko'  Smile ili nesto u tom smislu... nesto je vec bilo dogovoreno, ili bar nacelno, i ovaj drugi poziv je toj devojci bio ipak primamljiviji...
jbg, i meni se desavalo da dupliram dogovore, i da budem 'ispaljivana' na isti nacin...  a desavalo mi se i da na isti nacin 'ispalim ' momka
naravno, ponekad, a ne redovno Smile
ljudi vole prvo sebi da ugode, a tek onda i drugima Smile

u krajnjoj liniji... ponekad je bolje da radis ono sto ti se radi, nego da preko volje budes tamo gde ne zelis u tom trenutku  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 14:29:29 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
OK OK YTP - povlacim sve sto sam rekao - skidam kapu svaka cast ali ajde brate stvarno da cujemo u cemu je stvar i okakvom se ispaljivanju radi - sto kaze machak (mada se slazem sa njom u komentaru). Vidis ako se tvoj ortak promenio zbog devojke ne mozes da ga krivis da je papuchic i shonja. To nije slabost - ljudi se menjaju i zbog manjih stvari, Upoznati nekoga ko ti je bitan u zivotu je veoma bitna stvar. Nko iz veza izadje kao potpuno promenjen covek - ponekad i u negativnom smislu ali trebas coveku da das malo vazduha i slobode ako si mu pravi prijatelj. Problem je izraz koji si upotrebio - mislim to papuchic je definitivno NOT-COOL podvuceno zutim (vise puta i zapljunuto)

Da da dodam da se apsolutno slazem sa machakz - radi ono sto ti se radi i budi sa kim hoces da budes i svi ce oko tebe biti srecniji. Ako se 'zrtvyhes' zbog drugih ljudi samo ces svima da useres raspolozenje sa negativnom energijom
« Poslednja izmena: 28. Avg 2006, 14:34:31 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Imam jednog druga koji se strasno zaljubio u tu devojku, ali avaj ona stalno odlazi/ dolazi u inostranstvo, i ok par puta me ispalio zbog nje, nista krupno, nisam mu nista srao. U zadnje vreme dogovorimo se ja i on malo da se sami ispricamo nismo se videli 100godina, odemo na adu, paf ona dolazi vidis on otisao u wc nema ga 3 sata, daleko od toga da sam ja tu neka povredjena strana , nego ipak neki princip, samo sam ga zezao...
Pre mesec dana odemo na neku zurku on mi se izjada "Jao , mozda ona sutra ode i ne vrati se..." ja sam uvek bio tu da saslusam...
Pre 2 nedelje odem kod njega u rodni kraj, dosla mu neka klinka takodje iz inostranstva, on poludeo za njom nacisto, bili u kaficu i vracamo se nas troje kod njega -kad oni odjednom se izgube, zapale. Opet nisam ja nesnalazljiv, ali princip je princip. Da ne kazem da sam popizdeo sto mi prodaje tu neke price a ovamo dodje mu klinka opet ista prica druga osoba, e pa - 'bem ti mater. Svii su ga pljuvali za tu klinku, jedini sam ga ja branio. Sad je opet sa ovom ovde u bg-u i ok, ja cutim.
Sad znam na cemu sam sa njim i to je reseno - to je jedan primer

II primer - drug radi kao som da zaradi za nju i njega da odu zajedno na more, na kraju ona ode sama on ostane ???
Ovo je samo jedna situacija, meni licno ne prija kad vidim da moj ortak uvek izvlaci deblji kraj...

Ovo lici na klinacke fore cak i za mene na faxu, a za vas malo starije , mozda histericno smesno...

III primer, dok smo bili klinci, drug je imao devojku koja ga je 'varala' ( ne znam tacno sta su radili ) sa njegovim drugom , on je cutao i znao sve to , i pomirio bi se sa svime sto bi mu ona rekla.

Pa vi raspredajte o pogresnim razlozima kad nekog prozovu za papucica.

Naravno vecina bi prozvala papucicem svakog ko ne brani svoje stavove plaseci da se zameri devojci da ga slucajno ne bi ostavila, trpeci da je slusa za neke stvari cak iako zna da ona nije u pravu.

Naravno ovo su samo primeri, ali ja sam se nagledao ovakvih slucajeva za zivota i video mozda previse iskvarenih devojaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
E bre sta ste zapeli mi stariji pa mi stariji - 105 godina ali jos orah mogu da slomim jednim rukom  Smile Smile -

znas kako ne vredi i ti sad da se nalazis nesto povredjenim nego ako umes pomozi coveku a ako ne pusti ga naucice sam neke stvari. A ako si mu pravi prijatelj ostani uz njega pa makar te 10001 put ispalio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
decky svaka cast Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
decky999   svaka cast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:36:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.