zašto su najžešći protivnici Pape baš oni koji nisu kršćani.Siguran sam da vas većina na ovom forumu nije krštena.Pravi pravoslavac nikad neće pisati ovakve neprilične komentare.Sada oni koji su se prepoznali neka se odmah jave..
И у Духа Светога, Господа, Животворнога, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке. У једну, свету, саборну и апостолску Цркву. Исповедам једно крштење за опроштење грехова. Чекам васкрсење мртвих. И живот будућег века. Амин!
не знам ко ће ту да дође,кад никог и нема,ван Цркве... или,можда, шаљивџија позива на маскембал,па дођу ови у дугиним бојама...
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
zašto su najžešći protivnici Pape baš oni koji nisu kršćani.Siguran sam da vas većina na ovom forumu nije krštena.Pravi pravoslavac nikad neće pisati ovakve neprilične komentare.Sada oni koji su se prepoznali neka se odmah jave..
ja sam krsten,za tvoju informaciju,i veliki sam vernik. a razlog zasto pljujem po tom matorom smradu jeste zato sto je on sramota za sve hriscansko. jedno obicno govno koje sebe naziva Bozjim glasnikom dok istovremeno pregovara sa raznoraznim sljamom i broji pare u svojoj foteljici. nebitno dal je Jovan,Ovan,Benedikt... sve su to ista djubrad koju ja ni ne smatram hriscanima,nego obicnim zlikovcima.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 18:28:48 od hkj »
Do sad se preovladalo stav, da države koji su priznali Kosovo su neprijatelji. Vatikan nije priznao. Kao drugo...Vatikan je do sad radio šta je radio. Možda hoće pomirenje i zbližavanje SPC. I Srbija (SFRJ) bila komunistička a sad više nije...vremena se menjaju...nažalost i ljudi..prema gorem.
Kao treće...ako vlada i SPC hoće da pozove papu, biće i pozvan...neće nas da pitaju...a kome to ne odgovara, može otići za taj dan do bratske Rusije.
I još nešto: svaka crkva/vera ima/o svoj otpad, pa ne znam koja je bolja. Po meni ne valja ni jedan. Crkva je centar moći i ostaće...bez obzira da li je katolička ili pravoslavna...i dok mi vozimo propale stojadine, oni imaju blindirane džipove i vozač...jadna crkva...
siguran si?
ne poznajem ni jednu osobu koja nije krstena inace
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
ne tupi,@kliki. aj,organizovacemo ti jednu noc sa Bajdenom,samo zacepi vise. a Papikanu cemo da damo orden zato sto JOS nisu priznali Kosovo. sad nam je svima pao kamen sa srca kad znamo da oni nisu JOS priznali...