Kako su drugaciji i kako su optereceni? Zivo me zanima.
Циљ Ватикана је да пробуди екуменски покрет у Србији, да преко европских снага у Србији заједно са западним лидерима европеизује Србе, да нас васпита у католичком духу, док ће ватиканске колеге из Брисела да нас натерају да прихватимо и остале западне вредности које имају или немају везе са Ватиканом. Ми имамо изграђен верски идентитет, њихов циљ је да нас реформишу како би нас приближили њиховим вредностима, како би смањили разлике и сутра несметано постали део њих.
Освојили су српску политику, економију, државне органе, држе све медије под контролом , држе један део територије под дректном окупацијом, као и војску Србије коју су системски уништили и ставили под цивилну контролу. Сада несметано наступа Ватикан и почетак окупације СПЦ т.ј. покушај реформе те последње српске институције која није пала под контролу Ватикана и западних сила.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 17:28:47 od Гамбино »
S druge strane, lepo pise - ekumenski sabor... pozvani su predstavnici svih hriscanskih crkava...
Valjda u Nisu a ne u okolini
Papa bi dosao povodom 1700 godisnjce od donosenja Milanskog edikta preciznije 2013e sto se vezuje za priznavanje hriscanstva a Konstantin je rodjen u Nisu i sad ovde treba da dodju iz svih hriscanskih crkava sto neki teoreticari zavere komentarisu kao novi vaseljenski sabor za ujedinjenje hriscanstva sto opet rade masoni i iluminati bla bla bla.....
Iskren da budem ne volim papu i ne bih zeleo da ga vidim ovde ali ako odluce da dodje boze moj sta da se radi zar treba sad da se selim sa ove planete ne razumem, ja na tu odluku ama bas nikako ne mogu da uticem tako da...
Iskren da budem ne volim papu i ne bih zeleo da ga vidim ovde ali ako odluce da dodje boze moj sta da se radi zar treba sad da se selim sa ove planete ne razumem, ja na tu odluku ama bas nikako ne mogu da uticem tako da...
nee... samo da spremis par jaja i pokoji paradajz. a ko nema paradajz ili jaja trenutno,ili nece da ih trosi na djubre,moze da ubaci i pokoju granaticu,ili ciglu,ili kanister sa HCl... . sta god vam srce pozeli...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 18:07:38 od hkj »
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.5.5
Nokia E
Ma nema nista od toga da se ne zavaravamo nisu oni blesavi ovi sto se deru po forumima nema nista od njih sta mislis da ce da se bacaju pod papin auto da ga sprece da ce da se tuku sa milicijom ili da ce da se dizu u vazduh... mnogo smo tupav narod da je to prosto neverovatno
Ma nema nista od toga da se ne zavaravamo nisu oni blesavi ovi sto se deru po forumima nema nista od njih sta mislis da ce da se bacaju pod papin auto da ga sprece da ce da se tuku sa milicijom ili da ce da se dizu u vazduh... mnogo smo tupav narod da je to prosto neverovatno
ma,salim se,pa nismo ludi,znamo svi da kad bi matori dobio i obican osip na guzici od silnog kenjanja sa terase da bi mi dobili novo bombardovanje.... ili bi napravili novi Krstaski rat,protiv(kako sad ono ide tacno... ) nevernika,jeresi i neprijatelja Boga... pa,i Bajdena bi svaki Srbin(dobro,osim pojedinih clanova ovde koji bi mu popusili... ) zivog odrao,al znamo svi sta nam sledi ako i jedno jaje padne na onu njegovu limenu kantu. nego se zezam malo,smesan mi taj matori skot.ode jedno govno sa "Svete stolice"(uuuu,kako to gotivno zvuci... ) ,dodje drugo.Ode opiceno Poljsko smece,dodje Nemacki Rambo. i treba da se smenjuju,da svet moze da se cepa njihovim odvalama i lupetanjima. samo sto ne volim kad dolaze ovde,pa zagadjuju okolinu,al,dobro,prezivecemo.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 18:24:19 od hkj »