Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:22:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pao Mig-29 Srpskog Vazduhoplovstva  (Pročitano 44012 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia E66
eh... greska pilota...a najbolji.... Nisam sigurna da bi priznali da se radilo o nekom tehnickom kvaru, jer bi mnogi bili p(r)ozvani na odgovornost... ovako... pokojnik je istinu "odneo sa sobom".

Bas tako, posle svih afera, posle smene nacelnika vojkse, posle ubistva dva mladica istina jos uvek polu izasla na videlo.. ko ce da veruje u ovaj izvestaj.?????? ja licnoo im ne verujem bas nista... ali ko sam pa ja...??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
josh kad bi nas udostojili saopshtenja kakvu je to greshku pilot napravio  - verovatno shto je uopshte bio pilot u ovakvoj vojsci   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
josh kad bi nas udostojili saopshtenja kakvu je to greshku pilot napravio  - verovatno shto je uopshte bio pilot u ovakvoj vojsci   Smile Smile

Ajde ostaviću ti poruku al sve druge ću ti do daljneg brisati jer si uvredio člana foruma bez ikakve potrebe  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
BlackBerry 
Meni nije jasno zasto ne verujemo komisiji? Mi uvek imamo neke predrasude prema svim izvestajima. Na zalost to je ostatak proslosti koji nas i dan danas progoni. Raspravljali smo o mogucim uzrocima pada aviona i usaglasili se da sacekamo izvestaj komisije. Sada kada je taj izvestaj nekim kanalima dospeo u javnost mi sumnjamo u njega. Doduse ovo nije jos zvanicni izvestaj vec je neki insajder dojavio. Cisto sumnjam da se izvestaj razlikuje od ove informacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia E66
Meni nije jasno zasto ne verujemo komisiji? Mi uvek imamo neke predrasude prema svim izvestajima. Na zalost to je ostatak proslosti koji nas i dan danas progoni. Raspravljali smo o mogucim uzrocima pada aviona i usaglasili se da sacekamo izvestaj komisije. Sada kada je taj izvestaj nekim kanalima dospeo u javnost mi sumnjamo u njega. Doduse ovo nije jos zvanicni izvestaj vec je neki insajder dojavio. Cisto sumnjam da se izvestaj razlikuje od ove informacije.

Aha pitaj roditelje onah vojnika ubijenih na strazi da ti objasne kakve su te njihove komisije..i tu je radila komisija i razlikuje se izvestaj cak u samoj nasoj zemlji  vojna komisija je ustanovila da su ubili jedan drugog da nije zalosno bilo bi krajnje smesno.. naknadna komisija od strucnih civilnih ljudi je donela drugaciji izvestaj .. cak su i njihovi ameri izvestili po tom da nije moglo doci do samoubijanja izmedju njih.. ko ih je pobio.??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
BlackBerry 
Pa onda nemojte da trazite izvestaj komisije kad ste vi sami komisija.
Da li ti ili bilo ko drugi ima relevantan dokaz da je bilo drugacije? Ne zanimaju me nagadjanja i carsijske price. Sta sam ja sve cuo od 'izvora bliskih Generalstabu'...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia E66
:Smiley) sad sam se nasmejaoo mada je daleko od smejanja.. ti si verovatno politicar neki:Smiley) pa onda nemoj ni da jedete narode kad nemate posla i kad ne mozete da se zaposlite u ovoj zemlji::Smiley) i resen problem::Smiley) ma veruj ti brale sve sta ti oni kazu ja tebi ne branim da verujes.. ja ne-verujem.. i toliko .. a ti veruj ja ti ne branim niti imam namere da nekome branim...sem sto si preskocio da objasnis da vise od polovine ljudi ovde na forumu ne veruju ovoj vlasti .. jos smesnije je da od mene trazis relevantne dokaze.. imas li ih ti????
« Poslednja izmena: 07. Avg 2009, 21:45:10 od maki1960 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
BlackBerry 
.. jos smesnije je da od mene trazis relevantne dokaze.. imas li ih ti????
A sta ako ih imam? Zar je moje da ih iznosim ili to treba da uradi neki zvanicnik?

Bas zbog ovakvih reakcija javnosti moje je misljenje da uopste nisu trebali bilo sta reci o tome.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2009, 22:50:34 od gerila37 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia E66
"Bas zbog ovakvih reakcija javnosti moje je misljenje da uopste nisu trebali bilo sta reci o tome."

Mrak prijatelju mrak je za ovaj napaceni narod.. nista ne treba da mu se prica vec kao kod Staljina 49 direktiva pobij sve koji drugacije misle .. tako treba:Smiley)
Kazes da znas Smiley bio si u avionu ... pa znas sta se desilo tih desetak sekundi..???? znas ti kako da zavlacis kao i ovi sto zavlace a nece dugo..veruj mi.. ovo je narod gladan istine , ali one prave ,  radnih mesta, posla, pilot je jadan poginuo radeci svoj posao, samo jos da je znao za koga gine... bez obzira da li je on pogresio ili ko drugi..
« Poslednja izmena: 07. Avg 2009, 23:05:57 od maki1960 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Komisija nije sastavljena samo od lokalaca, vec od velikog broja ljudi, postoje ocevidci, cak su i ljudi iz MIG-a (koji su inace i napravili taj avion) ucestvovali u istrazi. Nije objavljeno da li se pilot katapultirao, ali ako je tacno sta je Lazanski rekao - da nije, vec je do poslednje sekunde spasavao avion - znaci da je imao odredjenu kontrolu nad letelicom i da je mozda precenio sebe i mogucnosti aviona. Ali se ne moze smatrati potpuno krivim, vise nesrecni slucaj, a mozda je upravo to.
Juce (ili prekjuce) je pao Gripen u zemlji koja ga je napravila, perfektno odrzavan, sa jednim od najiskusnijih pilota, i utvrdjeno je da je pilotska greska. Jednostavno se sranja desavaju, sta god ko mislio.

Odgovornost postoji na drzavi i VS koja nije odredila minimalnu visinu za treniranje akrobacija i koja je odgovorna za mali nalet pilota. Dakle, odgovornost postoji. Komisija jos nije saopstila svoje nalaze, a kada bude mozemo dati svoje misljenje. Ovde su nazalost neki unapred presudili i bez dokaza. Za razliku od ona dva mladica ovde je gomila ljudi videla sta se desilo i to je nemoguce sakriti.

Obicno nije greska pilota, zapravo najvise stradaju mehanicari jer neko mora da da odbrenje za poletanje, svaki avion se pregleda pre poletanja. Ako dodje do kvara, mehanicar je najebo, i namerno necu da se cenzurisem jer mu se desava upravo to (uz sve muke i odgovornost, eventualnu grizu savesti idu i bezbednjacka ispitivanja o mogucoj sabotazi itd, on je nagrabusio).

Ministar ili general nikada nece preuzeti odgovornost inace bi u Americi samo godisnje menjali po jedno 50-ak ministara (sekretara za odbranu) i masu generala - na kraju im ni jedan ne bi prihvatio funkciju.

Uvek stradaju nizi, zato i nemamo previse razloga da sumnjamo, da nije pilot, bio bi kriv mehanicar ili je tehnicki kvar koji se nije mogao predvideti. Potpuno nova stvar moze da se skenja u roku od 10 dana, nema pravila, pao je F-22 u jednoj od svetsklih sila, padaju avioni ucestalo ove godine, jednostavno se desava. U SFRJ ne bi bilo ove rasprave jer se jednostavno nije moglo ni raspravljati o tome. A avioni su itekako padali iako je nalet bio preko 140 sati godisnje po pilotu, a ulaganje u vojsku veliko. Sacekajmo zvanicno saopstenje pa onda dajmo svoj sud, ionako ce svako nastaviti da misli ono sto hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:22:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.