Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Panika među Tuđmanovim generalima i ministrima  (Pročitano 9905 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Eto izgubili ste rat i sad bi vas još trebalo tješit , ma ajte molim vas ....  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Bora u Vojvodini je bilo i huskanja protiv Hrvata a i protjerivanja,jer se pritisak koji je bio u Vojvodini nije mogao izdrzavati....

Nema panike,mi znamo da je Oluja i Bljesak nas ponos,da je bilo legitimno sredstvo da vratimo teritoriju koja je bila okupirana od strane Srba, imali ste izbor Z4 Plan,da ste njega prihvatili Oluja se nebi nikada desila,ali posto nije se moglo sa vama dogovarati i mislili ste da mozete kako Srbija to zeli eh tu ste se malo zeznuli,sada kukate kako su vas Hrvati protjerali a ni ujednom postu negovorite da ste vi etnicki ocistili RSK do nesrba pocetkom rata...180.000 Hrvata ste protjerali sa podrucija RSK,oni nisu imali ni izbor kao Srbi 95 da biraju ili autonomija ili traktorijada stoljeca...sami ste krivi! Sto se tice genocida,to se jedino u vezi sa Srebrenicom moze pricati jer ste tamo Genocid pocinili,drugo negdje nepostoji takvo sto...dan danas jos mi cistimo Srpske mine po Hrvatskim sumama i pravimo Srbima opet srusene kuce,to nigdje na svijetu nema.
Dobro vam je Seselj jednom rekao... Mi Srbi iz Srbije imamo Beograd do njega nece da nas napadaju,a sta cete vi(HR Srbi) imati,a sta cete vi imati?
Bilo je pritisaka ali jako malo u Vojvodini.Ajde molim te nije bas tako kako ti pricas.  Smile Ja kad sam letovao 90 god u jednom malom mestu kod Rijeke i psovali su mi mater cetnicku i pevali nam:"Ajde da ludujemo ove noci ajde da Srbima kopamo oci" a  imao sa tada 9 godina.Znali su da smo Srbi jer je celo kamp naselje bilo iz Novog Sada(firma mog tate je organizovala letovanje u kampu) Pored toga tu blizu su letovali jedni ljudi iz Hrvatske i moj tata je otisao da mu se javi jer sam se ja  druzio sa njihovom decom.Jel znas sta je Hrvat taj rekao mom caletu:"Idi te u Srbiju cetnici mars odavde".Taj isti covek je pre toga par godina se druzio sa mojima.Jeste da je posle dosao njegov otac i rekao:"izvinite ljudi sve je ovo j.. politika" ali sam ti ovo ispricao da bi video da nije bas tacna ta slatka prica Franje i kompanije.Taj dogadjaj je bio 90 godine a koliko ja znam tad nije bilo sukoba sa JNA i bilo kakvog rata u Hrvatskoj.Ti dobro znas da vama Srbi nikad nisu trebali(ne 90 godina nego uopste nikad) ali je zbog cika Tite i kompanije morala masa da  Smile .Nemoj da mi kazes da  ne znas  pobunu Hrvata u SFRJ 70 tih godina kad su hteli odcepljenje ali su to komunisti brzo zatackali  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 16:24:01 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
... Vazno je da ce Hrvatska biti obiljezena za sva vremena!
Isto kao što je i Srbija obilježena - htjeli to priznati ili ne
.Nemoj da mi kazes da  ne znas  pobunu Hrvata u SFRJ 70 tih godina kad su hteli odcepljenje ali su to komunisti brzo zatackali  Smile
    1971. godina ... "Hrvatsko proljeće" ...
Nikakvo otcepljenje tada nije bilo u pitanju - već otpor zbog  nasilnog širenja srpskog jezika i ćirilice po čitavoj Hrvatskoj !   Smile
Zatim ...  otpor prema centralizaciji, traženje veće  nazovi autonomije ... i nacionalne i ekonomske !
Nitko to nije nimalo zataškao; čak naprotiv - itekakva je bila propaganda protiv tada optuženih, među kojima su bili:  Mesić, Tuđman, Budiša, Savka Dapčević ... i mnogi još; znani i neznani studenti, novinari i intelektualci ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
U Beogradu je tada tresnula bomba u bioskopu "20. oktobar". Sa žrtvama.
Miljenko Hrkać, ustaški emigrant okrivljen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
kad te Srbija obilježava , to uopće nije neki problem  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nikola, koliko imaš godina ? 

25 - 30
30 - 40
40 - 50
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Dovoljno da znam kako je ubijen Stjepan Radić i zašto je ubijen  Smile ..... sve poslije toga je Balkanska rapsodija  Smile ..... koja je eto završena pa sad svaka ovca bleji iz svog tora uz pomoć interneta  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ti si znači sijedi starac Fočo od stotinu ljeta... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja sam samo realista koji ne misli da je Jugoslavija bila krajnji domet sreće i blagostanja , a vama očito jeste bila upravo to .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.