Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Panika među Tuđmanovim generalima i ministrima  (Pročitano 9956 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Nikolic nema teorije da dodje u Srbiju na vlast i da ima preko 50%.Ne samo on nego bilo koja stranka u Srbiji.Radikalsko glasacko telo ima uvek isti broj(mozes pogledati statistiku)Njemu se samo prelivaju glasovi od SPS.Za radikale nikad nece glasati ovi iz g17,DS,LDP pa cak ni vecina glasaca DSS.Ja se slazem da je opasno da davati takve izjave.Pazi ja znam neke likove koji su jako velike kukavice a 24h pricaju kako ce da idu u neki rat....Nema nista ni od rata u ne daj boze slucaju nezavisnosti Kosmeta.Ta garda sto se svi plase je najobicnija propaganda Ivice Dacica koji pokusava da pokupi glasace SRS.De ce ta garda da ratuje?Bato oni kad bi samo izasli sa oruzjem bili bi razoruzani i pohapseni.Nema vise u Srbiji Slobe i paravojnih formacija.Pazi ima i ovde na forumu likova koji su "spremni na rat" a nisu videli pusku a nisu ni izasli iz svoje sobe nego samo vise na kompu i k.... Hrvatska je drzava koja uskoro ulazi u EU i NATO i to je realnost a RSK je proslost.Ja sa vama ovde polemisem samo iz jednog razloga:"Jer mi deluje da vi proturate pricu kako smo samo mi krivi za rat i kako je Oluja bila oslobodilacka a ne zlocinacka akcija".Ja se slazem da je politika SRS i SPS bila uzasna ali isto tako mislim da je politika Franje i HDZ bila uzasna i nimalo demokratska.Kao sto ti mislis da u Srbiji vlada razmisljanje"Ubi Hrvata ako dodje u Srbiju" tako ja mislim da bi me lincovali u Hrvatskoj da dodjem da letujem.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2007, 10:36:07 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat: bora82
  Bato dosta je rata svima  Smile
Citat: bora82
...Pazi ima i ovde na forumu likova koji su "spremni na rat" a nisu videli pusku a nisu ni izasli iz svoje sobe nego samo vise na kompu i k....
 Hrvatska je drzava koja uskoro ulazi u EU i NATO i to je realnost a RSK je proslost.
Smile  Bravo !!!    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
bora je realan samo se ne slažem da bi ga netko dirao da dođe u rh jer svakodnevno vidim lastine buseve po autocesti + ostala osobna vozila, zanči ljudi putuju i ljetuju i ništa im se ne događa

evo zadnja tri napada na turiste su bila na talijana, slovenca i engleza Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
evo zadnja tri napada na turiste su bila na talijana, slovenca i engleza Smile
Smile
Pa - moramo ostati u formi !
Ipak su  naši geni ... genocidni / fašistoidni / ustašoidni ... 
Samo mrtav turist - je dobar turist !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa da kad nema manjina dobri su i turisti Smile

IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Cuo sam da su neki moji poznanici bili i stvarno nije bilo frke na moru.Medjutim ja jos ne verujem da je to sve sigurno.Ovde u NS stvarno nema frke oko toga.Mislim u mom drustvu su bile neke devojke iz Hrvatske i znam da su rekle da im je bilo super u NS.Ako neko ne pravi problem i ne vice:"J... vam mamu cetnicku i slicne fore nece imati problema".Jedino ne bi bas mogao da budem siguran kako bi Albanci prosli.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Da, vratite se na temu...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Znaci guza zvace gace?  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Ja sa vama ovde polemisem samo iz jednog razloga:"Jer mi deluje da vi proturate pricu kako smo samo mi krivi za rat i kako je Oluja bila oslobodilacka a ne zlocinacka akcija".Ja se slazem da je politika SRS i SPS bila uzasna ali isto tako mislim da je politika Franje i HDZ bila uzasna i nimalo demokratska.Kao sto ti mislis da u Srbiji vlada razmisljanje"Ubi Hrvata ako dodje u Srbiju" tako ja mislim da bi me lincovali u Hrvatskoj da dodjem da letujem.  Smile

Pa ako još nisu dosad linčovali četnike kao što su Rade Leskovac ili Vojislav Stanimirović,čisto sumnjam da bi linčovali i tebe.. :-kJedino ako bi došao u majici sa likom Šešelja i sl.dignuo tri prsta i zapjevao"Sve su straže đenerala.....i sl.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Tribunal objavio listu optuženih za progon Srba iz Kninske krajine
Autor: Beta | 31.05.2007 - 19:05

Haški Tribunal je danas otpečatio dokument u kojem Tužilaštvo navodi imena sedam bivših hrvatskih zvaničnika koji su, zajedno sa optuženim generalima Antom Gotovinom, Ivanom Čermakom i Mladenom Markačem, učestvovali u zločinačkom poduhvatu progona Srba iz Kninske krajine 1995. godine.
Na tom spisku su: tadašnji ministar unutrašnjih poslova Ivan Jarnjak, pomoćnik ministra odbrane za bezbednost Markica Rebić, ministar obnove Jure Radić i generali Mirko Norac, Rahim Ademi, Miljenko Crnjac i Mate Laušić.
Njihova imena Tužilaštvo navodi u dokumentu "Poverljivo objašnjenje optužnice" koje je podnelo na zahtev odbrane da precizira opšte navode u prethodnoj optužnici o brojnim učesnicima u "zajedničkom zločinačkom poduhvatu". U optužnici protiv trojice generala kao čelnici tog poduhvata navedeni su i tadašnji predsednik Hrvatske Franjo Tuđman, ministar odbrane Gojko Šušak i načelnici Generalštaba Hrvatske vojske Janko Bobetko i Zvonimir Červenko.
Tužilac Alan Tiger dokument kojim precizira optužnicu podneo je kao poverljiv, a sudsko veće Tribunala danas je spisak otpečatilo. Kao obrazloženje poverljivosti, tužilac je naveo dilemu da li je nužno objavljivati imena osoba koje Tribunal nije optužio.
Iako je spisak do danas bio poverljiv, mediji u Hrvatskoj objavili su proteklih dana njegovo postojanje i sadržaj, a Hrvatska televizija je objavila i koje su osobe na spisku. Objavljivanje poverljivih dokumenata smatra se kršenjem pravila Tribunala i nepoštovanjem suda, a odgovorni za to moraju snositi posledice, upozorio je danas portparol suda Refik Hodžić, pre nego što je sa dokumenta skinuta oznaka poverljivosti.
Predstavnica glavne tužiteljke Olga Kavran naglasila je da dokument o kojem je spekulisala hrvatska štampa "ne odražava" izmenjenu optužnicu protiv trojice generala. Ona je podvukla da će pred Tribunalom biti suđeno samo generalima Gotovini, Čermaku i Markaču.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.