Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:42:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pametniji muškarci su privlačniji?  (Pročitano 15833 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Google Nexus 5
Naravno da nemaju, ali su zastupnici/agenti najbitnija karika u tom lancu Smile karika koja donosi premiju Smile sve ostalo jeste bitno, ali manje  Smile

a sta je s onima koji izracunavaju tu premiju?  Smile   zar oni nisu najbitniji?

ovo je konkretno posao kao finansijski matematicar - pravljenje programa - i sl.

e sad u pravu si sto se tice toga da ne mozes da doneses odluku o nekom na osnovu prvog vidjenja ... ali verovatno postoje neka pitanja koja opisuju osobu, njegove karakteristike i jos ponesto,  ... i onda donesu odluku ...

a da, donosimo odluke o nekom da je glup ili ne na osnovu subjektivnih vidjenja ... npr meni je vazna jedna kategorija u zivotu i ja kazem da je neko glup jer nije sposoban da se u toj kategoriji pokaze, dok je super u nekoj drugoj koja meni nije toliko bitna ... iako sam ja mozda glupa i u jednoj i drugoj kategoriji za nekog treceg ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odgovoricu ti... postoje opsta akta i akta poslovne politike, izmedju ostalog i tarife (to su takodje akta, uz uslove osiguranja) na koje svoja misljenja daje ovlasceni aktuar, pa nakon toga usvaja nadlezni organ upravljanja itd itd itd pomenute tarife se retko menjaju. E sada... dolazimo do onih "koji izracunavaju premiju". To su zastupnici/agenti/saradnici za osiguranje (mozes ih zvati kako god zelis), koji na osnovu usvojenih tarifa "izracunavaju tu premiju", odnosno izradjuju odredjenu polisu.

Edit:
nema finansijskog matematicara, pravljenje programa - verovatno mislis na IS, ali do IS-a mnogo vode mora da protekne i da akta budu napisana, usvojena i vec primenjena.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 10:29:40 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
hmmmm ????  Smile

gde, u srbiji? mozda.

ja govorim o austriji ... gde naravno da postoje finansijkski matematicari, finansijski analiticari itd. itd. !!!

ali srbija i austrija su dva razlicita drzavna sistema ...

aber was wieß ich, ich bin portfoliomanagerin.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
which means?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hmmmm ???? Smile

gde, u srbiji? mozda.

ja govorim o austriji ... gde naravno da postoje finansijkski matematicari, finansijski analiticari itd. itd. !!!

ali srbija i austrija su dva razlicita drzavna sistema ...

aber was wieß ich, ich bin portfoliomanagerin.

vidi... mozes da ih zoves kako god hoces  Smile svuda u svetu se to radno mesto zove "aktuar", tacnije "ovlasceni aktuar"... covek bez koga ne moze ni jedna tarifa da se usvoji. To sto su Srbija i Austrija dva razlicita sistema, nema nikakve veze sa osiguranjem kao strukom. Na nasem trzistu se nalazi, izmedju ostalih, i Wiener Städtische, a njihov vecinski akcionar je iz Austrije. O nijansicama se radi, ne o drasticnim razlikama Smile

Tvoje pitanje je bilo "a sta je s onima koji izracunavaju tu premiju? zar oni nisu najbitniji?" = objasnila sam ti, to su zastupnici/agenti = oni koji zakljucuju/prodaju polise = oni koji "donose" premiju jednom osiguravajucem drustvu = oni koji su najbinija karika u lancu. Neka ti taj tip kaze tacan naziv radnog mesta na koje je konkurisao i za koje je morao da ide na testiranje, pa cu verovatno razumeti o cemu pricas. Pazi samo da ne pomesas zanimanje sa nazivom radnog mesta.

Edit:
Odosmo daleko od teme, no dobro, meni je bilo interesantno sto je taj pametni muskarac isao na test zbog radnog mesta u osiguranju  Smile khm a da li je to uopste bio test inteligencije Smile ili osiguravajuca kompanija ima svoje testove u okviru struke osiguranja Smile hmm
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 14:47:20 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pametni muskarci su pozeljni u svim kombinacijma... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
heh, evo kako su mene učili baš ovih dana za kolokvijum iz psihologije rada  Smile

svaka firma, bez obzira čime posluje, može da angažuje tim psihologa radi profesionalne selekcije kandidata, a onda ti psiholozi testiraju te kandidate, između ostalog, i testovima inteligencije, ako je to neko zahtevno radno mesto. Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 17:08:19 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
A testovi IQ su pouzdani u materinu. Isto ko sto je Frojd bio uspesan testirajuci zene.
I da kada sanjam cigaretu, cigereta je samo cigareta ne mora da bude Ku...
Sto se tice privlacnosti po inteligenciji to je najveca glupost koju sam skorije cuo. Ma da baby privlaci me tvoj mozak o baby baby
Ako je to tacno zasto imamo krapinske ljude sa kajlama i sa seoskim jezikom, isprani hip-hopom i miletom kiticem koji furaju pametne ribe?
To je neka statisticka anomalija ili sta? Anomalija od 90% jebote zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
A testovi IQ su pouzdani u materinu. Isto ko sto je Frojd bio uspesan testirajuci zene.
Testovi jesu pouzdani, ali u zavisnosti od toga za šta se koriste: za nešto konkretno, kao što je profesionalna selekcija, ili razgovore tipa ''ko je pametniji''.  Smile
A Frojd je samo tezu o histeriji zasnovao na istraživanjima na ženama; šta više, to i nije bila njegova hipoteza, već Brojerova, samo je F razradio.  Smile

Sto se tice privlacnosti po inteligenciji to je najveca glupost koju sam skorije cuo. Ma da baby privlaci me tvoj mozak o baby baby
Ne znam kako to ide kod vas darkera  Smile Smile , ali kod nas - Zemljana  Smile . inteligencija je i te kako bitna. Ne mozak, jer je mozak organ, već intelekt. Wink

Ako je to tacno zasto imamo krapinske ljude sa kajlama i sa seoskim jezikom, isprani hip-hopom i miletom kiticem koji furaju pametne ribe?
To je neka statisticka anomalija ili sta? Anomalija od 90% jebote zivot  Smile
''Pametna riba'' je jako širok pojam, naročito u današnje vreme...
Da li je pametna ona koja studira fiziku, ili ona koja citira Kanta... ili možda ona koja želi da se proda za pare, pa da živi bogato?
Sve zavisi od ugla iz kog se gleda... Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 

Mene bi bio sram sebe same da se zabavljam sa lepim a glupim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:42:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.