Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 04:56:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pale-najveca selendra ovog sveta  (Pročitano 19993 puta)
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Uostalom imaju dva velika trzna centra, a i nema samo jedna prodavnica na palama Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Smile Interesantno.A gde su sve te pare onda.Zasto se grade samo luke,zasto se ona jedna hala gradi 10 godina kod stadiona romaija??Zbog cega narod odlazi u sarajevo da radi??
Odlazi u Sarajevo zato sto moze. To nije mana, nego prednost. Hala je velika za ovaj grad. Ta dvorana treba da prima 5000 gledaoca i trenutno je skup i neisplativ poduhvat. Sarajevo ne moze da isfinansira takvu dvoranu, a ne Pale. U Palama se dosta gradi. Evo, zadnji put kad si bio, ovo sigurno nisi mogao da vidis:
Da bio sam pre 4 dana,usestvovao sam na turniru i proso sam tom stazom(inace ga zovu setaliste)  za ovih 2 meseca kolko sam bio vise puta nego vi svi za godinu dana..Pitao sam razne ljude je li ima pale bioskop i dobijao sam negativan odgovor od vasih mestana zato nemoj ti da vredjas moj kulturni razvoj.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 15:14:05 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Uostalom imaju dva velika trzna centra, a i nema samo jedna prodavnica na palama Smile
Smile Smile Smile Smile Izvinjavam se strasno onda 2 centra????Vise od jedne prodavnice???Povlacim sve sto sam reko.. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 15:15:34 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Smile Smile Smile Smile Izvinjavam se strasno onda 2 centra????Vise od jedne prodavnice???Povlacim sve sto sam reko.. Smile Smile Smile
Znas kako, napravicemo neki kompromis. Znamo mi da ti nista nisi opalio ovdje i da si nezadovoljan, pa iz toga si otvorio ovu temu. Evo ja cu se licno obavezati, sledeci put kad dodjes da ti nesto nabacim i da te odvedem da odgledas film u bioskopu, a ti prestani da nam diras Pale.  Smile

Некад излетиште, данас град

Поносни смо jер смо задржали развоjни корак и реализовали многе проjекте од општег интереса за грађане Пала. Рационално смо користили буџет од скоро осам милиона марака и трудили се да га карактерише развоjна компонента, рекао Слободан Савић

ПAЛЕ - Поводом данашње крсне славе општине Пале, празника Успења пресвете Богородице - Велике Госпоjине, jуче jе у сали Културног центра одржана свечана сjедница Скупштине општине, на коjоj су сумирани резултати остварени у протеклих годину дана, те додиjељена наjвећа општинска признања наjуспjешниjим колективима, установама и поjединцима.

- Пале су, не тако давно, биле тек мало излетничко мjесто подно Романиjе и Jахорине, а данас су град са тридесетак хиљада становника, коjи карактеришу обиљежjа пристоjно уређених и плански грађених урбаних средина - рекао jе начелник општине Пале Слободан Савић, коjи jе одборнике и броjне госте подсjетио на низ успjешно оживотворених програма у години за нама.

- Имамо разлога да будемо задовољни и поносни, jер смо задржали развоjни корак и реализовали значаjан броj проjеката од општег интереса за грађане Пала. Рационално користећи буџет од скоро осам милиона марака, а трудећи се да га карактерише управо развоjна компонента, урадили смо послове коjима би се поносиле и много веће средине, те створили амбиjент у коjем и инвеститори у Палама препознаjу мjесто у коjе вриjеди улагати, градић са перспективом - истакао jе Савић.

Он jе нагласио да су Пале биле, те да ће и остати, отворен град, спреман на сарадњу са свим званичним институциjама, међународним организациjама, невладиним сектором ...

- Често jе наша општина неутемељено представљена у искривљеноj слици. Своjим резултатима, међу коjима jе и добиjање "Бикон статуса" и сврставање међу наjуспjешниjе општине у Српскоj и БиХ, настоjимо да покажемо право лице и ову општину представимо онаквом каква и jесте. Пале jе мjесто у коjем се ради, гради, слободно креће, мисли, збори... - поручио jе Савић.

Увjерен jе да ће се догодине такође прослављати завршетак броjних успjешних подухвата, те да ће Пале на свом развоjном путу наићи и на пуно разумиjевање и подршку републичких институциjа власти, приjе свих Владе Српске.

Jучерашњу свечану сjедницу своjим наступом су jош свечаниjом учиниле чланице женске пjевачке етно-групе "Русалке", коjа дjелуjе у оквиру Музичке академиjе Универзитета у Источном Сараjеву.

С. ШЕКAРA

ПРИЗНAЊA

Предсjедник овдашње Скупштине Ненад Пандуревић уручио jе jуче три поjединачна и четири колективна признања.

Наjвећим општинским признањем, постхумно jе одликован Петар Пандуревић, за допринос у стварању Републике Српске. Два поjединачна признања уручена су фудбалеру Огњену Короману и смучарки Jелени Лоловић, док су колективна признања отишла на адресу предузећа "Станишић", Одбоjкашког клуба "Студент", Дома здравља и женске пjевачке етно-групе "Jаворина".

У име награђених, захвалио jе директор предузећа "Станишић", Aцо Станишић, коjи jе оциjенио да признање представља част, али и обавезу да се и убудуће остваруjу вриjедни резултати, те све позвао на данашње отварање нове аутобуске станице у чиjу jе изградњу управо предузеће коjе предводи, инвестирало више од два милиона марака.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 15:17:40 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Некад излетиште, данас град

Поносни смо jер смо задржали развоjни корак и реализовали многе проjекте од општег интереса за грађане Пала. Рационално смо користили буџет од скоро осам милиона марака и трудили се да га карактерише развоjна компонента, рекао Слободан Савић

ПAЛЕ - Поводом данашње крсне славе општине Пале, празника Успења пресвете Богородице - Велике Госпоjине, jуче jе у сали Културног центра одржана свечана сjедница Скупштине општине, на коjоj су сумирани резултати остварени у протеклих годину дана, те додиjељена наjвећа општинска признања наjуспjешниjим колективима, установама и поjединцима.

- Пале су, не тако давно, биле тек мало излетничко мjесто подно Романиjе и Jахорине, а данас су град са тридесетак хиљада становника, коjи карактеришу обиљежjа пристоjно уређених и плански грађених урбаних средина - рекао jе начелник општине Пале Слободан Савић, коjи jе одборнике и броjне госте подсjетио на низ успjешно оживотворених програма у години за нама.

- Имамо разлога да будемо задовољни и поносни, jер смо задржали развоjни корак и реализовали значаjан броj проjеката од општег интереса за грађане Пала. Рационално користећи буџет од скоро осам милиона марака, а трудећи се да га карактерише управо развоjна компонента, урадили смо послове коjима би се поносиле и много веће средине, те створили амбиjент у коjем и инвеститори у Палама препознаjу мjесто у коjе вриjеди улагати, градић са перспективом - истакао jе Савић.

Он jе нагласио да су Пале биле, те да ће и остати, отворен град, спреман на сарадњу са свим званичним институциjама, међународним организациjама, невладиним сектором ...

- Често jе наша општина неутемељено представљена у искривљеноj слици. Своjим резултатима, међу коjима jе и добиjање "Бикон статуса" и сврставање међу наjуспjешниjе општине у Српскоj и БиХ, настоjимо да покажемо право лице и ову општину представимо онаквом каква и jесте. Пале jе мjесто у коjем се ради, гради, слободно креће, мисли, збори... - поручио jе Савић.

Увjерен jе да ће се догодине такође прослављати завршетак броjних успjешних подухвата, те да ће Пале на свом развоjном путу наићи и на пуно разумиjевање и подршку републичких институциjа власти, приjе свих Владе Српске.

Jучерашњу свечану сjедницу своjим наступом су jош свечаниjом учиниле чланице женске пjевачке етно-групе "Русалке", коjа дjелуjе у оквиру Музичке академиjе Универзитета у Источном Сараjеву.

С. ШЕКAРA

ПРИЗНAЊA

Предсjедник овдашње Скупштине Ненад Пандуревић уручио jе jуче три поjединачна и четири колективна признања.

Наjвећим општинским признањем, постхумно jе одликован Петар Пандуревић, за допринос у стварању Републике Српске. Два поjединачна признања уручена су фудбалеру Огњену Короману и смучарки Jелени Лоловић, док су колективна признања отишла на адресу предузећа "Станишић", Одбоjкашког клуба "Студент", Дома здравља и женске пjевачке етно-групе "Jаворина".

У име награђених, захвалио jе директор предузећа "Станишић", Aцо Станишић, коjи jе оциjенио да признање представља част, али и обавезу да се и убудуће остваруjу вриjедни резултати, те све позвао на данашње отварање нове аутобуске станице у чиjу jе изградњу управо предузеће коjе предводи, инвестирало више од два милиона марака.
I za bg su govorili da je to grad buducnosti i te glupsosti.Ja ne znam sta su sve sagradili za tih 8 miliona maraka  a i to nije neka velika suma tako da pale mozda moze da parira nekim gradovima u rs i nekim gradovima bih ali ne i sire..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Ma kazem vam bice pale ko njujork al jedno lepog dana..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Znas kako, napravicemo neki kompromis. Znamo mi da ti nista nisi opalio ovdje i da si nezadovoljan, pa iz toga si otvorio ovu temu. Evo ja cu se licno obavezati, sledeci put kad dodjes da ti nesto nabacim i da te odvedem da odgledas film u bioskopu, a ti prestani da nam diras Pale.  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 15:23:34 od stevo123 »
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Znas kako, napravicemo neki kompromis. Znamo mi da ti nista nisi opalio ovdje i da si nezadovoljan, pa iz toga si otvorio ovu temu. Evo ja cu se licno obavezati, sledeci put kad dodjes da ti nesto nabacim i da te odvedem da odgledas film u bioskopu, a ti prestani da nam diras Pale. :

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  E sad si me stvarno nasejao..Idem ovde u bioskop svake nedelje tako da hvala ali ne havla za ponudu.A sto se tice riba pa vidis,ja zivim u bgu tako da ne moras nista da mi namestas jer ovde mogu sam a imam malo siri izbor tako hvala i za tu ponudu..Ja sam se ODLICNO proveo na palama i bilo mi je zao sto nisam mogao jos malo da ostanem.Temu sam otvorio iz krajne drugih i bezazlenih razloga cisto eto da se malo nasalim ali da raspravimo malo i o ovoj temi.navodim da sam neke stvari rekao u sali dok se drugih pridrzavam..To da sam se ja lose proveo nije tacno..Tolko od mene..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile E sad si me stvarno nasmejao..Idem ovde u bioskop svake nedelje tako da hvala ali ne havla za ponudu.A sto se tice riba pa vidis,ja zivim u bgu tako da ne moras nista da mi namestas jer ovde mogu sam a imam malo siri izbor tako hvala i za tu ponudu..Ja sam se ODLICNO proveo na palama i bilo mi je zao sto nisam mogao jos malo da ostanem.Temu sam otvorio iz krajne drugih i bezazlenih razloga cisto eto da se malo nasalim ali da raspravimo malo i o ovoj temi.navodim da sam neke stvari rekao u sali dok se drugih pridrzavam..To da sam se ja lose proveo nije tacno..Tolko od mene..Ponavljam poruku jer sam uspeo nekako sam sebe da citiram..
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 15:35:39 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Za one koji zele mirno i dobro zive, Palama nista ne fali. Na 10 km od Srpskog, na 15 km od Federalnog Sarajeva. Jahorina na 16 km, granica sa Srbijom na 2-3 sata voznje.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 04:56:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.