Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:41:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pale-najveca selendra ovog sveta  (Pročitano 20000 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Jel ti mislis da se cela srbija svodi na bg.Srbija ima kopaonik koje je glavno turisticko mesto i atrakcija..Tako da ja mogu da skijam i na drugim mestima..
ne sjecam se da sam citao da je i kopaonik jedna od olimpijskih planina!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Vidis prednost beograda u odnosu na pale je velika,ne znam bio bi pravi idiot da ih uporedjujem.Mozda u pale dloaze mnogi profesori iz cele bih al NIKO iz inostranstva.niko vise ne zeli da ulaze u BIH jer je to usled rata propala drzava.Grad kao glavni grad srbije beograd,posle atine najbolji grad na balkanu,ne moze da parira palama usled velicine kao ni zbog tolike vaznosti.kao glavni grad srbije on mora da ima politicke stanke koje ti namecu resenja i te formalne glupsoti...Pale je 300 puta manje od bga tako da tu naravno vlada bolja situacija,naravno da je sve preglednije,rad je drugaciji(cela moja rodbina je odatle),pale kao malo MORA biti jedinstveno za razliku od bga koje ne moze jer ti nemas cak ni predstavu koliko je to veliki grad...Svako pale je jedno malo naselje bga kojih ima na hiljade..Sto se tice zivota u bgu ja koristim svaku priliku da dodjem na pale iz licnih razloga,al to ne znaci akko ti navodis da je zivot u bgu tako ruzan.Meni je odlicno ovde i jedina dobra strana rata je ta sto sam se preselio ovde,inace da me neko pita bi li bi se preselio tu na pale,e ne bi ni za kakva pare.Ne zivis u bgu tako nemoj da pricas ono sto ne znas..Ako si bio u bgu mozda su se gradjani tako poneli prema tebi pa imas los utisak ali ja tvrdim da je zivot u bgu bar za mene odlican....
Sve to stoji, ja ni ne poredim gradove, oni se ni ne mogu porediti, ali ti pricam nesto drugo. Nase prednosti: ja moju prirodu u kojoj sam za 10 min ne bih dao za polucasovno guzvanje u lastinom busu do Zelenog vijenca, ja svoju planinu Jahorinu, koja je svake godine puna turista, ne bih dao za Avalu. Ne bih dao ni maksimalnu temperaturu ove godine od 32-33 C za pakao na ulicama Beograda od 40 C. Ne bih dao svoju vodu, koju kad popijes, mladji si 10 godina. Ne bih dao svoj mir i svoje drustvo, koje mi nikada nece zabiti noz u ledja. Na fakultetu sam za 5 minuta, ne treba mi taxi... Razmisli malo... Gradovi se ne mogu porediti, a opet toliko prednosti malog mjesta. I ne znam zassto si nasao porediti Beograd i Pale, ti si na pocetku ovog teksta rekao da se Pale ne moze porediti sa Srebrenicom.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 15:01:09 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
naime pale kao  bivsa prestonica rs treba da obiluje raznim trznim centrima,prodavnicama,radnjama,bioskopima,skolama,kako osnovnim tako i srednjim,fakultetima,bolnicama......Od svega toga...

Velicina Pala i broj stanovnika ne dozvoljava veliki broj trznih centara, bioskopa i ostalog.
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Kad kazem industrija mislim na relaciju grad-selo.naime pale kao bivsa prestonica rs treba da obiluje raznim trznim centrima,prodavnicama,radnjama,bioskopima,skolama,kako osnovnim tako i srednjim,fakultetima,bolnicama......Od svega toga sve moze da se nabroji sve na prste.Glavni atributi pala su prirodne odlike i etnicko stan.(sve sami srbi).Pale su neka vrsta malog grada...Nisam mislio na tesku industriju ni laku..Moram da odam pocast opstini da se grade naselja,zgrada po zgrada pale ce postati njujork negde 3002... Smile
Za sredstva od prodaje telekoma, Pale je kandidovalo vise projekata nego cijelo Podrinje. Famos i Kapela, nisu u najboljem stanju. Kapela radi motore za tenkove M84, za Kuvajt i njima ide solidno, a Famos je jos uvijek u fazi cupanja. 10% gradjana radi u Sarajevu. Trenutno na birou za zaposljavanje nema ni jedan pravnik ni ekonomista, a svake godine iz faxa ih izlazi po tridesetak. Ovdje uvijek mozes da nadjes posao, ako zelis da radis, pa makar on bio i u pilani (brenti). Ako neces da ucis, izvoli, imas brentu, placa se dobro... sve je na tebi.

sta ce.....momak nikad nije cuo za turizam!!! Smile
Turizam Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile!!!!!!!!!!Ja sam jedini stranac za kog znam da je doso ovde u pale.Dolazio je i dejo iz nemacke al reko je da nece doci tu ponovo tek za 5 godina.A sarac stalno govori za pale da je jebeno...Ja mislim 90 (a tako sam i cuo) posto ljudi(opet cast izuzecima) jedva ceka da ode i studira negde u inostranstvo ili bg...

Pa znas li ti koliko ima studenata na Palama covjece?!
Mislim da ih ima preko 6000...
Smile Interesantno.A gde su sve te pare onda.Zasto se grade samo luke,zasto se ona jedna hala gradi 10 godina kod stadiona romaija??Zbog cega narod odlazi u sarajevo da radi??
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
naime pale kao  bivsa prestonica rs treba da obiluje raznim trznim centrima,prodavnicama,radnjama,bioskopima,skolama,kako osnovnim tako i srednjim,fakultetima,bolnicama......Od svega toga...

Velicina Pala i broj stanovnika ne dozvoljava veliki broj trznih centara, bioskopa i ostalog.
pale ni nema boiskop,a sve ostalo ima po jedan "primerak"..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
ta hala je tolika da bi u njoj mogla i reprezentacija da igra....pitanje je koliko bi se i u bg-u gradila??!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Jesi li siguran za taj bioskop?  Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Smile Interesantno.A gde su sve te pare onda.Zasto se grade samo luke,zasto se ona jedna hala gradi 10 godina kod stadiona romaija??Zbog cega narod odlazi u sarajevo da radi??
Odlazi u Sarajevo zato sto moze. To nije mana, nego prednost. Hala je velika za ovaj grad. Ta dvorana treba da prima 5000 gledaoca i trenutno je skup i neisplativ poduhvat. Sarajevo ne moze da isfinansira takvu dvoranu, a ne Pale. U Palama se dosta gradi. Evo, zadnji put kad si bio, ovo sigurno nisi mogao da vidis:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

12101062.jpg
(91.93 KB, 800x600)
12101090.jpg
(74.22 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Vidis prednost beograda u odnosu na pale je velika,ne znam bio bi pravi idiot da ih uporedjujem.Mozda u pale dloaze mnogi profesori iz cele bih al NIKO iz inostranstva.niko vise ne zeli da ulaze u BIH jer je to usled rata propala drzava.Grad kao glavni grad srbije beograd,posle atine najbolji grad na balkanu,ne moze da parira palama usled velicine kao ni zbog tolike vaznosti.kao glavni grad srbije on mora da ima politicke stanke koje ti namecu resenja i te formalne glupsoti...Pale je 300 puta manje od bga tako da tu naravno vlada bolja situacija,naravno da je sve preglednije,rad je drugaciji(cela moja rodbina je odatle),pale kao malo MORA biti jedinstveno za razliku od bga koje ne moze jer ti nemas cak ni predstavu koliko je to veliki grad...Svako pale je jedno malo naselje bga kojih ima na hiljade..Sto se tice zivota u bgu ja koristim svaku priliku da dodjem na pale iz licnih razloga,al to ne znaci akko ti navodis da je zivot u bgu tako ruzan.Meni je odlicno ovde i jedina dobra strana rata je ta sto sam se preselio ovde,inace da me neko pita bi li bi se preselio tu na pale,e ne bi ni za kakva pare.Ne zivis u bgu tako nemoj da pricas ono sto ne znas..Ako si bio u bgu mozda su se gradjani tako poneli prema tebi pa imas los utisak ali ja tvrdim da je zivot u bgu bar za mene odlican....
Sve to stoji, ja ni ne poredim gradove, oni se ni ne mogu porediti, ali ti pricam nesto drugo. Nase prednosti: ja moju prirodu u kojoj sam za 10 min ne bih dao za polucasovno guzvanje u lastinom busu do Zelenog vijenca, ja svoju planinu Jahorinu, koja je svake godine puna turista, ne bih dao za Avalu. Ne bih dao ni maksimalnu temperaturu ove godine od 32-33 C za pakao na ulicama Beograda od 40 C. Ne bih dao svoju vodu, koju kad popijes, mladji si 10 godina. Ne bih dao svoj mir i svoje drustvo, koje mi nikada nece zabiti noz u ledja. Na fakultetu sam za 5 minuta, ne treba mi taxi... Razmisli malo... Gradovi se ne mogu porediti, a opet toliko prednosti malog mjesta. I ne znam zassto si nasao porediti Beograd i Pale, ti si na pocetku ovog teksta rekao da se Pale ne moze porediti sa Srebrenicom.
ajd ovako:dosadilo mi da stalno ponavljam moje satvove takod da na neke odovore necu da ja vise odgovaram po poslednji put:Ovo za srebrenicu je cista sala,pale MORA DA ima JEBENI mir zato sto je to malo mesto..Temperature su tu velike kao i u bgu ako ne onda su bar priblizne,al zato kad dodje zima pale je jedna velika grudva..U bgu ima normalnog dristva i retko bi ti ko i tamo zabio noz u ledja,na tebi je da BIRAS drustvo..Voda je na mestu na palama,opet govorim u bgu je losa usled velicine i industrije i zagadjenja..Pa koji je grad na ovom svetu savrsen???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
pale imaju bioskop....samo sto ti za tvoja 2 mjeseca koja si proveo ovdje nisi uspio da vidis uprkos svom veliko kulturnom napretku da se zapitas gdje je taj bioskop koji toliko zarko zelim da vidim!!!nisi ni pomislio da li ga pale imaju ,to samo pokazuje koliko cesto ides u bioskop u bg-u.....i na kraju koliko je taj veliki kulturni grad utaicao na tvoj kulturni razvitak!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:41:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.