Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:31:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pale-najveca selendra ovog sveta  (Pročitano 19923 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ono sto vi ljudi ovde necete da shvatite(il citate) je to da sam mislio na industrijski razvoj a tu pale ne moze da parira puno drugim gradovima.Sto se tice "AUTA",izuzeci su tatini sinovi i mafija,inace prosecno auto normalnog gradjanina
Industrija vise ne postoji ni u jednom gradu osim u Smederevu i Pancevu. Razvoj Pala se vise ne bazira na industriji, mada FAMOS pokazuje znake poboljsanja...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
sta ce.....momak nikad nije cuo za turizam!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Turizam Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile!!!!!!!!!!Ja sam jedini stranac za kog znam da je doso ovde u pale.Dolazio je i dejo iz nemacke al reko je da nece doci tu ponovo tek za 5 godina.A sarac stalno govori za pale da je jebeno...Ja mislim 90 (a tako sam i cuo) posto ljudi(opet cast izuzecima) jedva ceka da ode i studira negde u inostranstvo ili bg...
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Razvoj Pala se zasniva prvenstveno na turizmu, mislim na Jahorinu. Za Famos bas i nisam siguran. Al daj boze Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
jedva ceka da ode i studira negde u inostranstvo ili bg...
On bi da ide, a studenti iz cijele BiH dolaze na Pale da bi studirali... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Turizam Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile!!!!!!!!!!Ja sam jedini stranac za kog znam da je doso ovde u pale.Dolazio je i dejo iz nemacke al reko je da nece doci tu ponovo tek za 5 godina.A sarac stalno govori za pale da je jebeno...Ja mislim 90 (a tako sam i cuo) posto ljudi(opet cast izuzecima) jedva ceka da ode i studira negde u inostranstvo ili bg...

Pa znas li ti koliko ima studenata na Palama covjece?!
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Ja bih se zapitao na kom nivou je nasa srpska misao i kakav je kvalitet srpskog naroda kada je bitno samo da si iz "kruga dvojke", da imas stan sa pogledom na Terazije, i automatski si super-urban, obrazovan i pametan. Biti seljak, znaci biti na tom stanju uma. Seljstvo iliti malogradanstina je stanje duha...
bravo, e to sam jos htjeo da kazem. Kad imas 16 godina, sve bi dao da mozes da vidis velegrad, poput Beograda, Zagreba, Sarajeva, a o Evropi da ne govorim. Veliki gradovi, mnostvo ulica, mnostvo nepoznatih ljudi... ti je sve... odes i onda te uhvati nostalgija za tvojom ulicom, tvojim drugovima iz djetinjstva i uopste tvojom zemljom, shvatis da tu ne pripadas. Ukradu ti novcanik, oguli te taksista za samo dva bloka, komsija u ulazu ti ne kaze ni dobar dan... e o tome ti pricam brale. Samo jedno mjesto na svjetu se zove dom, ma kakvo ono bilo. Velika prednost Republike Srpske u odnosu na Srbiju je trenutno nase jedinstvo i kultura koja se neznatno razlukuje u Hercegovini ili Krajini. Zivi se sporije, imas vise vremena za razmisljanje i za povlacenje pravih poteza. Ne postoje politicke stranke ili druge drustvene organizacije koje ti svaki dan kljucaju sta je dobro za tebe, a sta ne ili su bar u malom broju i njihova djelovanja nisu toliko jaka.   Prednost je i mali broj Roma, koji su ruku na srce, bez mrznje prema njima, pravi neradnici.

Sto se tice Pala i Paljana, mogu ti dosta dobro objasniti situaciju ovdje jer zivim vec 22 godine. Ovdje nije sve savrseno, dalleeeeekoooo od toga, naravno. Ali postoji veliko jedinstvo, zdravo razmisljanje u vodjenju ovog grada i razlicitih institucija. Ovdje sada zive nekada veliki gradjani Sarajeva kao sto rece Raven_Claw, elita. Tu su profesori, istoricari, politicari... Tu je i univerzitet, svaki dan dolaze poznati profesori iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca... Sve vise knjiga na trecoj strani u dnu, imaju natpis Pale ili Istocno Sarajevo. Sve je vise i ulaganja u grad sa perspektivom. Planiraju se hoteli, zicare koje ce grad spajati sa planinom... dalje Pale je i trgovinski centar istoka RS. Ovjde se nalazi najveci trzni centar u RS, a nedaleko od njega i drugi, koje je drugi po velicini u RS.

Eto htjeo sam da kazem kako smo mi iz RS jedinstveni i kako ne damo da se dira u nase, pa da te demantujem u jos nekim stvarima... medjutim, dosta sam daleko otisao...  Smile

.Svaka cast i moderatoru za izjavu onakve gluposti da se auta bolja voze u palama nego u beogradu...Samo takvim ljudima kazem:ocito nisi bio u bgu..
U Sarajevu se voze automobilu bar 3 puta bolji nego u Beogradui, mislim da je Pale tu negdje.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 14:34:17 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Ono sto vi ljudi ovde necete da shvatite(il citate) je to da sam mislio na industrijski razvoj a tu pale ne moze da parira puno drugim gradovima.Sto se tice "AUTA",izuzeci su tatini sinovi i mafija,inace prosecno auto normalnog gradjanina
Industrija vise ne postoji ni u jednom gradu osim u Smederevu i Pancevu. Razvoj Pala se vise ne bazira na industriji, mada FAMOS pokazuje znake poboljsanja...
Kad kazem industrija mislim na relaciju grad-selo.naime pale kao  bivsa prestonica rs treba da obiluje raznim trznim centrima,prodavnicama,radnjama,bioskopima,skolama,kako osnovnim tako i srednjim,fakultetima,bolnicama......Od svega toga  sve moze da se nabroji sve na prste.Glavni atributi pala su prirodne odlike i etnicko stan.(sve sami srbi).Pale su neka vrsta malog grada...Nisam mislio na tesku industriju ni laku..Moram da odam pocast opstini da se grade naselja,zgrada po zgrada pale ce postati njujork negde 3002... Smile
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
ti si jedini stranac u ljetnom periodu i periodu kad nema rokova za studente da polazu ispite ,a to je ako se ne varam veoma kratak period!!! Smile dodji nekad zimi pa ces vidjeti koliko tvojih beogradjana dolazi na ovo "selo" da skija!!!ili skijaj na banovom brdu ono je ,ovako, dobro brdo!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
ti si jedini stranac u ljetnom periodu i periodu kad nema rokova za studente da polazu ispite ,a to je ako se ne varam veoma kratak period!!! Smile dodji nekad zimi pa ces vidjeti koliko tvojih beogradjana dolazi na ovo "selo" da skija!!!ili skijaj na banovom brdu ono je ,ovako, dobro brdo!!! Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Mi volimo,
I bodrimo,

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:31:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.