Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:34:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pale-najveca selendra ovog sveta  (Pročitano 19929 puta)
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Nisam nikad cuo za selo od 30 000 stanovnika.  Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
@mikipreic

Smile
u redu je, polozio si.......ocigledno da nisi ni bio dalje od beograda i pala, tako da nemas pojma o cemu pricas i dolazis sa predrasudama koje se cak ne mijenjaju uprkos tvom boravku ovdje, sto samo po sebi dovoljno govori o snazi tvog zdravog i pametnog rasudjivanja!!!da si obisao cacak,krusevac,bor i ostala mjesta u srbiji pored novog sada i bg-a vidio bi kakvo je u stvari stanje tvoje srbije....u to da li ima dvije ili vise diskoteka necu da ulazim jer bi ti za dva mjeseca boravka na palama trebao da vidis neke stvari koje ocigledno nisi vidio i o kojima ocigledno nisi ni razmisljao, ali svejedno ionako me to nije iznenadilo!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Da razjasnimo sta je selendra. To sto Pale imaju malo, ili puno stanovnika ne cini od njih mali, ili veliki grad. Pale su do prije rata bile selendra, ali ne zbog svoje (ne)razvijenosti, nego iz razloga sto je bilo malo visoko obrazovanih ljudi. Tokom rata, mnogo ljudi iz Sarajeva je doslo, mnogo doktora, novinara...Dakle, selendra nije neurbano mjeto, nego mjesto bez kvalitetnih ljudi.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
istina da se Pale pocelo razvijati tek nekoliko godina posle rata, ali ako uzmemo da se npr. na Sokocu nova zgrada nije napravila 20 godina onda se vidi na kom stepenu razvoja je Pale u kome se svaki dan nesta novo izgradi.
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja bih se zapitao na kom nivou je nasa srpska misao i kakav je kvalitet srpskog naroda kada je bitno samo da si iz "kruga dvojke", da imas stan sa pogledom na Terazije, i automatski si super-urban, obrazovan i pametan. Biti seljak, znaci biti na tom stanju uma. Seljstvo iliti malogradanstina je stanje duha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Ponavljam pitanje:Sta je tamo tacno razvijeno ili razvijenije od drugih gradova kao sto navodite?I nemojte da me citirate deo koji vama odgovara jer onda pogresno ljudi tumace ono st sam napisao! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Standard i turizam prije svega... Nadji nekog sa Pala da je nezadovoljan gradom od samo 30 000 stanovnika, pa ces da vidis. Meni se zale ljudi iz Smedereva, Krusevca pa cak i iz Beograda da ne znaju sta ce od sebe, i da bi rado negdje pobjegli. Ja to nikad ne bih rekao, cak vise da mi ponudis da zivim bilo gdje ja bi to bez razmisljanja odbio. Drugo, veliki broj akademskih gradjana je doselio iz Sarajeva u toku rata, tako da nas nije zahvatio onaj sloj stanovnistva sa sela, sto je veoma bitno. Kultura je na nivou, mali broj narkomana, mali broj sitnih krivicnih djela. Istina da se desava veliki broj ubistava, ali to je obracun mafije i to normalne gradjane ne bi trebalo doticati. Jednostavno sve izgleda izglancano, zna se ko sta radi i trenutno biljezimo najbrzi razvoj od svih gradova u BiH. I za kraj... ne znam da li si primjetio, na Palama se voze dosta bolji automobili nego u Beogradu, a kamoli u provinciji...

Pola slika nisu iz pala zato molim nemoj da kacis gluposti.
Sve slike su sa Pala i to su fotke koje mi stoje pri ruci... Slike prirode su naravno paljanska okolina, Jahorina i Romanija...
Lep govor.. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Bolje da ne govorim sta sam sve vidio dok sam od 1995.-1997. zivio u Beogradu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Bolje da ne govorim sta sam sve vidio dok sam od 1995.-1997. zivio u Beogradu...

what?? Smile
IP sačuvana
social share

Mi volimo,
I bodrimo,

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
@mikipreic

Smile
u redu je, polozio si.......ocigledno da nisi ni bio dalje od beograda i pala, tako da nemas pojma o cemu pricas i dolazis sa predrasudama koje se cak ne mijenjaju uprkos tvom boravku ovdje, sto samo po sebi dovoljno govori o snazi tvog zdravog i pametnog rasudjivanja!!!da si obisao cacak,krusevac,bor i ostala mjesta u srbiji pored novog sada i bg-a vidio bi kakvo je u stvari stanje tvoje srbije....u to da li ima dvije ili vise diskoteka necu da ulazim jer bi ti za dva mjeseca boravka na palama trebao da vidis neke stvari koje ocigledno nisi vidio i o kojima ocigledno nisi ni razmisljao, ali svejedno ionako me to nije iznenadilo!!! Smile
Da,bio sam na svakom mestu M. B. pala,koje je bilo vredno obilaska zato nemoj ti da mi pricas sta sam ja video a sta ne..po 17. put kazem da sam se malo nasalio sa nazivom teme al to ne znaci da mislim sve najgore o palama,nego inacene bi ni dolazio tako cesto.Ono sto sam reko i mislio je to da pale idustrijski nije razvijeno kao i to da ljudi paljanski(cast izuzecima) ljudi nisu nista bolji od ostatka rs,prvenstveno mislim na mentalitet..Sto se tice prirodnih lepota pale je moj zavicaj i time se ponosim..Ono sto vi ljudi ovde necete da shvatite(il citate) je to da sam mislio na industrijski razvoj a tu pale ne moze da parira puno drugim gradovima.Sto se tice "AUTA",izuzeci su tatini sinovi i mafija,inace prosecno auto normalnog gradjanina nije za pohvalu.Svaka cast i moderatoru za izjavu onakve gluposti da se auta bolja voze u palama nego u beogradu...Samo takvim ljudima kazem:ocito nisi bio u bgu..
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 14:24:59 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:34:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.