Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:21:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32192 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kosovo možemo vratiti jedino ratom , nikako drugačije. Da li smo na to spremni. Jedino što možemo uraditi , ne priznati nezavisnost Kosova, pomagati Srbe, ne dati mira Šiptarima i praviti im probleme , da im presedne nezavisnost. Oni bez nas ne mogu imati ni struju.
To je već "radikalnije" sa tvoje strane! Smile

Najgore što si ti u raspravi ostrašćen i sve vidiš kroz stranačke naočare. Ja nisam sipmatizer ni jedne stranke i posmatram ih sve sa distance, pokušavajući da im nađem mane i vrline. Vrlina ima jako malo , nažalost. Ne poistovećujem se ni sa jednim liderom to je infatilno, koliko god je neko dobar ne treba ludovati za njim.
Jesi li video onaj smajli na kraju rečenice? Valjda nešto govori.Što sam ja ostrašćen i otkuda ti to da ja gledam kroz "stranačke naočare"? Nisam nigde rekao ni da se ti identifikuješ sa nekim liderom,to je bila šala,valjda si navikao na moje šale! Smile Jedine naočare koje ja vidim su one tvoje zelenkaste! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat
A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?

Aj prosvetli me sta dobijamo ulaskom?

Dobijamo mogućnost da uradimo ono zbog čega su se za EU opredelile gotovo sve evropske zemlje - pre svega da dovedemo državu u red, da unapredimo rad svih institucija, da rešimo problem nezaposlenosti, monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd.

U suprotnom Srbija će ostati kakva je sada. Geografski na tlu Evrope, ali sa najvećom inflacijom, najvećom nezaposlenosti u regionu, monopolima, tajkunima, neefikasnim i zapuštenim institucijama, velikom javnom potrošnjom, lošom ekonomijom i velikim siromaštvom.

Izvini, ali moram ti pre svega napisati, da ne pises gluposti!!!
Ukoliko bi nas EU htela, tj ukoliko od nas se ne bi ocekivalo da se odreknemo, bilo kog dela Srbije, zarad ulaska u EU.
Nama ta EU treba, pre svega zbog finansiskih fondova i para za razvoj koje bi dobili!!
To je jedan , od vise razloga, zasto bi trebali da idemo ka toj EUniji

Sve ono sto si ti , prethodno napisao su blago receno. gluposti

Pre nego li bi Srbija usla u EU, ona bi morala da "dovede drzavu u red",  morala bi da "unapredi te institucije", morala bi da "resi pitanje nezaposlenosti", da odradi sve sledece sto si naveo, dakle da resi pitanje " monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd."

Ne bi ta EU primila Srbiju dok ne resi sva ta pitanja!!!

Evropejcu

Edukuj se malo i kada vec nesto zelis, barem znaj, sta zelis!!!
Aj da te pitam nesto, posto si obrazovan po pitanju pristupa EU.
Kad ides kod nekog u goste, a dolazis prljav, jel osnovni red da se izujes i operes ruke, ili upadas lomeci vrata i ostavljajuci blato po tepihu?  Smile
Kad ides u neku firmu za razgovor na posao, gledas li prvo da li ispunjavas uslove konkursa ili upadas pravo kod direktora i kazes, ja sam taj? Smile
Treba da razgranicis da mi idemo ka EU i mi se uclanjujemo u EU a ne obratno.

Da li ti koristis neku zescu dioptriju?!  Smile
Ajde, obrisi malo te naocare, pa procitaj, sta sam ja napisao!  Smile
Ukoliko ti i dalje nije jasno i ponovo se vratis sa istim pitanjem, upucenim meni..
Onda definitivno nije bilo do naocara, ali ti tu ja ne mogu pomoci  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola PEBL
Citat
A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?

Aj prosvetli me sta dobijamo ulaskom?

Dobijamo mogućnost da uradimo ono zbog čega su se za EU opredelile gotovo sve evropske zemlje - pre svega da dovedemo državu u red, da unapredimo rad svih institucija, da rešimo problem nezaposlenosti, monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd.

U suprotnom Srbija će ostati kakva je sada. Geografski na tlu Evrope, ali sa najvećom inflacijom, najvećom nezaposlenosti u regionu, monopolima, tajkunima, neefikasnim i zapuštenim institucijama, velikom javnom potrošnjom, lošom ekonomijom i velikim siromaštvom.

Izvini, ali moram ti pre svega napisati, da ne pises gluposti!!!
Ukoliko bi nas EU htela, tj ukoliko od nas se ne bi ocekivalo da se odreknemo, bilo kog dela Srbije, zarad ulaska u EU.
Nama ta EU treba, pre svega zbog finansiskih fondova i para za razvoj koje bi dobili!!
To je jedan , od vise razloga, zasto bi trebali da idemo ka toj EUniji

Sve ono sto si ti , prethodno napisao su blago receno. gluposti

Pre nego li bi Srbija usla u EU, ona bi morala da "dovede drzavu u red",  morala bi da "unapredi te institucije", morala bi da "resi pitanje nezaposlenosti", da odradi sve sledece sto si naveo, dakle da resi pitanje " monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd."

Ne bi ta EU primila Srbiju dok ne resi sva ta pitanja!!!

Evropejcu

Edukuj se malo i kada vec nesto zelis, barem znaj, sta zelis!!!

Maks78,

Upravo kroz proces pristupanja Evropskoh uniji se rešavaju ti problemi. Zemlja kandidat uvodi standarde EU i u institucijama i poljoprivredi i privredi i socijalnoj politici itd itd. I dobija fondove EU da unapredi institucije, infrastrukturu, poljoprivredu i konkuretnost privrede.

Ne mozesh pristupiti ukoliko nemash sredjene medjususedske odnose=moramo priznati nezavisno Kosovo i Metohiju.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 00:51:42 od SweetAngel »
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Ovde su vam politicari i to oni vesti, koji vas masiraju 20 godina napravili citavu ujdurmu: niti te ko zove u eu, niti ko trazi da se odreknes niti ko sa tobom razgovara na tu temu, ali su fukare napravile kolektivno ludilo: izdajaaaaaaaaaa. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
  Smile

Sweet Angel

U zabludi si, jer nema potrebe meni to da pises  Smile

Jer ja se slazem sa svime sto si napisala!!! Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 00:46:58 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Ovde su vam politicari i to oni vesti, koji vas masiraju 20 godina napravili citavu ujdurmu: niti te ko zove u eu, niti ko trazi da se odreknes niti ko sa tobom razgovara na tu temu, ali su fukare napravile kolektivno ludilo: izdajaaaaaaaaaa. Smile Smile Smile

Ma svi su "kolektivno ludi"  Smile
Samo si ti pametan!!! Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Jedna malo bajata vest, ali bitna za diskusiju:
===========
Sarkozi: Srbija u EU samo ako ispoštuje nezavisnost Kosova

Francuski predsednik Nikola Sarkozi izjavio je danas da Evropa mora poslati pozitivan signal Srbiji, ali da se Beograd može pridružiti EU samo ako zadovolji sve uslove i ako ispoštuje nezavisnost Kosova.
===========

E ja bih sad pitao Tadica kako on misli da se mi "uvucemo" u EU? Ili je Kostunica u pravu?

Ljudi, daj da se ne lazemo i da nazivamo stvari pravim imenom, bar ovde kod nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola PEBL
 Smile

Sweet Angel

U zabludi si, jer nema potrebe meni to da pises  Smile

Jer ja se slazem sa svime sto si napisala!!! Smile  Smile

nisam ni mislila tebi to da napishem, malo sam pospana  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
  Smile

Sweet Angel

U zabludi si, jer nema potrebe meni to da pises  Smile

Jer ja se slazem sa svime sto si napisala!!! Smile  Smile

nisam ni mislila tebi to da napishem, malo sam pospana  Smile

U redu je !  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230

Ma svi su "kolektivno ludi"  Smile
Samo si ti pametan!!! Smile
Hvala na konstataciji. Ja sam to znao, samo ipak hvala sto si potvrdio.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:21:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.