Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:39:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32210 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?

Aj prosvetli me sta dobijamo ulaskom?

Dobijamo mogućnost da uradimo ono zbog čega su se za EU opredelile gotovo sve evropske zemlje - pre svega da dovedemo državu u red, da unapredimo rad svih institucija, da rešimo problem nezaposlenosti, monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd.

U suprotnom Srbija će ostati kakva je sada. Geografski na tlu Evrope, ali sa najvećom inflacijom, najvećom nezaposlenosti u regionu, monopolima, tajkunima, neefikasnim i zapuštenim institucijama, velikom javnom potrošnjom, lošom ekonomijom i velikim siromaštvom.

« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 00:06:12 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Prvo i prvo ljudi su u teskoj zabludi sa dss-om. Kostunica je svoje ljude iz kombidss-a udomio, svi su oni u nekim odborima, ambasadori, itd. Ovi oko njega su jul-ovci, novokomponovani izvodjaci radova novih srpskih burzuja, koji su dok ste vi histerisaali i histerisete oko Kosova, vec debelo stavili sape na bivsu imovinu bivse nam zemlje.
Tako da dss je jul a i ideje koje zastupa Kostunica su julovske. Trazaiti od evrope i amera da nasrtavimo razgovore kad vi povucete priznanje, to je nebuloza koja moze da pali samo kod histericnih komunjara, koji nemaju veze sa mozgom.
Traziti od Nemacke, Britanije, Francuske, Kanade, Sad-a i jos nekih da polizu sta su pljunuli to je toliko bedno, da se ja cudim na koga je racunao na nasoj politickoj sceni da ce mu aplaudirati?

Tako da ostavite se zablude oko dss-a. Na sceni su sa jedne strane jul, sps, srs i sa druge g17, ds i ciganche kao i Chanak i ostale manjine.
Dakle na sceni su stranke koje su krenule od Srbije do Rijeke, pa oko Srbije do Karlobaga, pa onda malo manje pa sada se bore za dusu Srbije koju su prodali Rugovi za 30 mesta u pralamentu pa dokle ne zna se.

Prvo: za razliku od DSS ostale stranke su udomile moje i tvoje komsije koje nisu imale sta da jedu.Sto se julOvaca tice ,na zalost ima ih svuda,pa i u DSS.
Drugo: znaci ,ameri&ostali nece polizati sto su popljuvali.Alal im vera.
Jbga ako oni to nece...hmm...u pravu si aj da mi pljunemo na nasu istoriju,nasu zemlju...cekaj me evropo evo idem i ja  Smile Smile
Niko ne trazi da pljunes i onaj ko ti trazi pljuni ti njega. Ali moramo da to uradimo pametno, dostojanstveno i na duge staze. Svaki pokusaj danas je iluzoran. Ali ako permanentno ne ukazujemo da je to nase, pa ma sta se dogodilo, onda ga necemo ni vratiti.
Ali znaj da od izigravanja heroja sa najvecim nacijama sveta, to mozes samo za internu upotrebu da obmanjujes javnost da radis.
Zasto se niko od nesih velikih drzavnika ne doseti da organizujemo hodocasca tamo? Znas zasto? Zato sto se Srbima zgadilo da ih organizuju politicari, a crkva je debelo oznaska, udbaska i vidis da joj samo bedni sovinisti veruju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citiracu i ja:
"Vise nemam poverenje u dosadasnje koalicione partnere DS i G17 plus, da se iskreno bore za ocuvanje Kosmeta"

To je njegovo vidjenje ili politicka izjava, ako bas hoces. To je njegovo "pranje", Maks. Znajuci sta je sve do sada cinio, koliko je taj covek nedosledan i pokvaren, siguran sam da je ova njegova izjava politicka, a najmanje drzavnicka. Dozivljavam je kao "niski start" u trci koja se zove predizborna kampanja. Prljavstina, sta drugo.
Nisi mi odgovorio da li verujes da ce Srbija za vreme potencijalnog radikalskog mandata povratiti potpuni suverenitet nad celom svojom teritorijom. Odgovori, ali iskreno, Maks.

Odgovoricu ti , ali najiskrenije!!!
Ubedjen sam u to da Srbija u danima , ili bolje reci godinama koji nam slede, u vremenu u kojem ce VladuSrbije ciniti koalicija izmedju SRS-a i DSS-a, na cijem ce celu biti Tomislav Nikolic,  nece se odreknuti Kosova i Metohije, zarad ulaska u EU!!!
I da ce dati, sve od sebe da povrate suverenitet, nad Kosovom i Metohijom

Isto kao sto sam ubedjen u prethodno napisano, isto tako sam ubedjen da bi Tadic i Dinkic odrekli se ne Kosmeta, kao Kosmeta, vec i bilo kog drugog dela nase Srbije, zarad ulaska u tu EU!!!
Da bi ucinili, bukvalno sve, bez ikakvih ogranicenja, zarad ulaska u tu EU!!!
Da bi ukoliko to od njega traze, Tadic se cak i izvinjavao i Shiptarima na Kosmetu, kao i sto se izvinjavao Hrvatima i Muslimanima!!!

Ne sumnjaj da je to bio najiskreniji odgovor, koji sam mogao da ti ponudim!
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pretpostavljam da ce DS,G17+ i LDP sa nevladinim organizacijama najverovatnije uci u koaliciju za naredne izbore, ali bez podrske DSS ili SPS mislim da su im sanse skoro nepostojece da prave sami vladu.Iskreno, mislim da je sve moguce tako da ne bih mogao da nagadjam sta ce se desiti.Ja licno bih naravno voleo novu demokratsku vladu, mada mislim da je to dosta tesko izvodljivo ukoliko DSS ne olabavi malo sa patriotskom politikom, sto ocekujem pre da se dogodi nego da oni naprave novu vladu sa SRS-om.

A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.

Zato sto demokratskih stranaka koje kao prioritet imaju evropu ima vise a DSS je samo jedan. Smile
A i ja iskreno smatram da je bitnije da se sto pre prikljucimo evropi nego da "branimo" teritoriju tako sto cemo da se izolujemo od sveta.
Koje su to vise??
I ako pogledate kartu Evrope videcete da smo mi u Evropi.
A ja ti opet kazem da mislim da je normalno da o Srbiji odlucuju Srbi a ne manjine.
Sto se tvoje iskrenosti tice:Čerčil kaže: Bitange su oni koji za strani novac zagovaraju pacifizam, a budale su oni koji u to veruju iz uverenja.
Kada sam rekao vise, racunao sam na ostale stranke iz demokratskog bloka sa kojima bi DSS mogla da pravi vladu (DS,G17+,LDP).
A sto se tice toga da smo u evropi geografski to naravno da svi znamo.Ja sam mislio na EU tako da sam se lose izrazio, izvini.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Da li neki na ovom forumi znaju kako veliki deo Srba živi i to onih Srba kojima je zarada po članu domaćinstva 5- 7 hiljada? Da li su oni spremni na izolaciju od strane zapada.

Pitanje za Maksa : Da li ćemo Kosovo u Srbiji sa 2 miliona  Šiptara ili bez, da li bi tim šiptarima dali pravo glasa i ulagali u njhova naselja pošto su nerazvijeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Citiracu i ja:
"Vise nemam poverenje u dosadasnje koalicione partnere DS i G17 plus, da se iskreno bore za ocuvanje Kosmeta"

To je njegovo vidjenje ili politicka izjava, ako bas hoces. To je njegovo "pranje", Maks. Znajuci sta je sve do sada cinio, koliko je taj covek nedosledan i pokvaren, siguran sam da je ova njegova izjava politicka, a najmanje drzavnicka. Dozivljavam je kao "niski start" u trci koja se zove predizborna kampanja. Prljavstina, sta drugo.
Nisi mi odgovorio da li verujes da ce Srbija za vreme potencijalnog radikalskog mandata povratiti potpuni suverenitet nad celom svojom teritorijom. Odgovori, ali iskreno, Maks.

Odgovoricu ti , ali najiskrenije!!!
Ubedjen sam u to da Srbija u danima , ili bolje reci godinama koji nam slede, u vremenu u kojem ce VladuSrbije ciniti koalicija izmedju SRS-a i DSS-a, na cijem ce celu biti Tomislav Nikolic,  nece se odreknuti Kosova i Metohije, zarad ulaska u EU!!!
I da ce dati, sve od sebe da povrate suverenitet, nad Kosovom i Metohijom

Isto kao sto sam ubedjen u prethodno napisano, isto tako sam ubedjen da bi Tadic i Dinkic odrekli se ne Kosmeta, kao Kosmeta, vec i bilo kog drugog dela nase Srbije, zarad ulaska u tu EU!!!
Da bi ucinili, bukvalno sve, bez ikakvih ogranicenja, zarad ulaska u tu EU!!!
Da bi ukoliko to od njega traze, Tadic se cak i izvinjavao i Shiptarima na Kosmetu, kao i sto se izvinjavao Hrvatima i Muslimanima!!!

Ne sumnjaj da je to bio najiskreniji odgovor, koji sam mogao da ti ponudim!
Ovo dovodi do kolektivnog ludila. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo i prvo ljudi su u teskoj zabludi sa dss-om. Kostunica je svoje ljude iz kombidss-a udomio, svi su oni u nekim odborima, ambasadori, itd. Ovi oko njega su jul-ovci, novokomponovani izvodjaci radova novih srpskih burzuja, koji su dok ste vi histerisaali i histerisete oko Kosova, vec debelo stavili sape na bivsu imovinu bivse nam zemlje.
Tako da dss je jul a i ideje koje zastupa Kostunica su julovske. Trazaiti od evrope i amera da nasrtavimo razgovore kad vi povucete priznanje, to je nebuloza koja moze da pali samo kod histericnih komunjara, koji nemaju veze sa mozgom.
Traziti od Nemacke, Britanije, Francuske, Kanade, Sad-a i jos nekih da polizu sta su pljunuli to je toliko bedno, da se ja cudim na koga je racunao na nasoj politickoj sceni da ce mu aplaudirati?

Tako da ostavite se zablude oko dss-a. Na sceni su sa jedne strane jul, sps, srs i sa druge g17, ds i ciganche kao i Chanak i ostale manjine.
Dakle na sceni su stranke koje su krenule od Srbije do Rijeke, pa oko Srbije do Karlobaga, pa onda malo manje pa sada se bore za dusu Srbije koju su prodali Rugovi za 30 mesta u pralamentu pa dokle ne zna se.

Prvo: za razliku od DSS ostale stranke su udomile moje i tvoje komsije koje nisu imale sta da jedu.Sto se julOvaca tice ,na zalost ima ih svuda,pa i u DSS.
Drugo: znaci ,ameri&ostali nece polizati sto su popljuvali.Alal im vera.
Jbga ako oni to nece...hmm...u pravu si aj da mi pljunemo na nasu istoriju,nasu zemlju...cekaj me evropo evo idem i ja Smile Smile
Niko ne trazi da pljunes i onaj ko ti trazi pljuni ti njega. Ali moramo da to uradimo pametno, dostojanstveno i na duge staze. Svaki pokusaj danas je iluzoran. Ali ako permanentno ne ukazujemo da je to nase, pa ma sta se dogodilo, onda ga necemo ni vratiti.
Ali znaj da od izigravanja heroja sa najvecim nacijama sveta, to mozes samo za internu upotrebu da obmanjujes javnost da radis.
Zasto se niko od nesih velikih drzavnika ne doseti da organizujemo hodocasca tamo? Znas zasto? Zato sto se Srbima zgadilo da ih organizuju politicari, a crkva je debelo oznaska, udbaska i vidis da joj samo bedni sovinisti veruju.
Sad ti i Crkva smeta. Nemaš predstavu šta je Crkva a pričaš o njoj! Šta ti znaš o Crkvi,molim te!? Šta je Crkva,reci mi,molim te,zaista bi mi kao teologu bilo zanimljivo da čujem to od tebe!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Aj jos malo da okrecemo:
Sad traze da se odreknemo Kosova da udjemo u uniju.
Ako ,dok nas prime,zatraze da se odreknemo npr.jos nekog dela teritorije npr. Raske ,da li bi ste i to prihvatili?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Aj jos malo da okrecemo:
Sad traze da se odreknemo Kosova da udjemo u uniju.
Ako ,dok nas prime,zatraze da se odreknemo npr.jos nekog dela teritorije npr. Raske ,da li bi ste i to prihvatili?
Prvo, gde ti to vidis da EU ima definisan stav da kaze Srbija moze da udje u EU samo ako se odrekne KiM?

Drugo, zasto bi nam iko trazio da se odreknemo Raske kada tamo zive u velikoj vecini Srbi?
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?

Aj prosvetli me sta dobijamo ulaskom?
Ajmo polako, prvo morali bi da poboljsamo sudstvo i drzavnu upravu. Npr, ne bi mogle da se desavaju stvari tipa sudis se sa nekim, taj neko ima vezu i vezicu, sudjenje zastari i nikom nista. Ako si u Eu imas kome dalje da se zalis dalje, a taj sudija koji prekrsi zakon ce da odgovara i bice kaznjen. Lose, jel? Onda, smanjenje korupcije je takodje prioritet. Da ne pricam o otvorenosti granica, ukidanju carina(na automobile bese 40% koliko se secam) i smanjenju cena nekim proizvodima upravo zbog ukidanja carina. I to je lose pretpostavljam? Ukidanje monopola-Eu je microsoftu lupila kaznu od skoro 100 miliona evra zbog monopola. A sta mi imamo, imamo telekom, elektro distribuciju i ostale drzavne monopole. A da ne pricam o privatnim, znamo svi da ima i njih(Salford npr). I to je lose verovatno? Da ne pricam o pristupima agrarnim fondovima. Ali to nama ne treba, nama poljoprivreda cveta. I svim ostalim fondovima takodje. Ukidanje viza takodje. EU je pre neki dan podnela zahtev USA za ukidanje viza svim gradjanim EU za put u USA. Trenutno tu pogodnost imaju gradjani desetak zemalja. Lose i to jel?
Tu zivi skoro 500 milona ljudi, isti zakoni se primenjuju i postuju u svim drzavama clanicama(zakoni o kretanju ljudi, roba, usluga i kapitala).
Da, stvarno ne treba mi tamo da idemo. Ionako smo najpametniji i sami sebi dovoljni.....Nas i rusa 300 miliona.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:39:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.