Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:08:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32219 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Treba postaviti pitanje : Šta gubimo ne ulaskom u Eu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat
I samo jos da dodam, da ne postoje oni koji bi "isl"i ili ne bi "isli", ka EU!
Samo se postavlja pitanje kako?!
Da li celovita Srbija, Srbija sa Kosovom i Metohijom u EU, ili osakacena Srbija (pitanje je da li se to uopste i moze zvati Srbija), bez Kosova i Metohije?!  Smile

Ovo zadnje postavljeno pitanje, je u osnovi razlog za raspisivanje izbora!!!
Dakle, ostavljeno je narodu da izabere
Kakvu Srbiju zeli?!
I ta dva bloka su podeljena, pre svega ,po tom pitanju!!!
Citat
U gadnoj si zabludi.
SRS nece u EU. Oni tamo nemaju sta da traze. Oni tu ne mogu da prodaju svoje price. Oni samo u ovakvom stanju mogu da opstanu. Pa ako si njihov simpatizer, seti se Seseljevog "testamenta" i napisanih knjiga o EU.
A glavni razlog za raspisivanje izbora je sledeci-Kostunica dr. Vojislav misli da ce namaci koji glasic zbog iskazanog patriotizma uz nadu da evropski blok nece imati dovoljno glasova da formira vladu, pa ce onda on uz pomoc SRS-a tu vladu formirati, Toma ce biti premijer, Kostun ministar za Kosovo, Srbija nece milimetar maknuti ka EU i sve super. Po meni je to glavni razlog prevremenih izbora. Sve ostalo je predstava za narod i borba za koji glasic vise....

Nisi kompetentan da ocenjujes da li je SRS, za ulazak u EU!
A, jos manje mozes da osporavas meni, koji jesam clan SRS-a, da li jesam ili nisam za ulazak Srbije u EU!
Ukoliko je rec o celovitoj Srbiji, ukoliko Srbija ne treba da prilozi takvu zrtvu, koja nije trazeno od bilo koje drzave do Srbije.
A to je: Ukoliko u EU Srbija treba da udje kao jedinstvena, bez odricanja od bilo kog dela svoje teritorije, onda svakako, da jesam za ulazak Srbije u EU!!!
U tom slucaju, ja ne vidim nijedan racionalan razlog zasto se Srbija ne bi kretala ka inegraciji u EU!!
Dakle ukoliko se prema nama ophode, kao prema bilo kojoj drugoj drzavi, zaista je da ne kazem glupo, ne krenuti ka EU
Ali ponavljam, ukoliko se od Srbije i mene kao Srbina, tj gradjanina te Srbije ocekuje, da se ja svesno odreknem bilo kojeg dela Srbije, zarad ulaska u EU, onda je moj odgovor izvestan, cak sta vise, suvisan!!!

Od svega prethodno napisanog u tvom postu, slazem se samo sa time, da ce Tomislav Nikolic, biti Premijer Srbije, tj na celu Vlade Srbije, a da ce Kostunica, verovatno biti podpredsednik te Vlade!!!  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 23:47:45 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?

Aj prosvetli me sta dobijamo ulaskom?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Prvo i prvo ljudi su u teskoj zabludi sa dss-om. Kostunica je svoje ljude iz kombidss-a udomio, svi su oni u nekim odborima, ambasadori, itd. Ovi oko njega su jul-ovci, novokomponovani izvodjaci radova novih srpskih burzuja, koji su dok ste vi histerisaali i histerisete oko Kosova, vec debelo stavili sape na bivsu imovinu bivse nam zemlje.
Tako da dss je jul a i ideje koje zastupa Kostunica su julovske. Trazaiti od evrope i amera da nasrtavimo razgovore kad vi povucete priznanje, to je nebuloza koja moze da pali samo kod histericnih komunjara, koji nemaju veze sa mozgom.
Traziti od Nemacke, Britanije, Francuske, Kanade, Sad-a i jos nekih da polizu sta su pljunuli to je toliko bedno, da se ja cudim na koga je racunao na nasoj politickoj sceni da ce mu aplaudirati?

Tako da ostavite se zablude oko dss-a. Na sceni su sa jedne strane jul, sps, srs i sa druge g17, ds i ciganche kao i Chanak i ostale manjine.
Dakle na sceni su stranke koje su krenule od Srbije do Rijeke, pa oko Srbije do Karlobaga, pa onda malo manje pa sada se bore za dusu Srbije koju su prodali Rugovi za 30 mesta u pralamentu pa dokle ne zna se.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Koja kombinacija Nikolić Koštunica. Duet snova za konačnu propast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson 
Citiracu i ja:
"Vise nemam poverenje u dosadasnje koalicione partnere DS i G17 plus, da se iskreno bore za ocuvanje Kosmeta"

To je njegovo vidjenje ili politicka izjava, ako bas hoces. To je njegovo "pranje", Maks. Znajuci sta je sve do sada cinio, koliko je taj covek nedosledan i pokvaren, siguran sam da je ova njegova izjava politicka, a najmanje drzavnicka. Dozivljavam je kao "niski start" u trci koja se zove predizborna kampanja. Prljavstina, sta drugo.
Nisi mi odgovorio da li verujes da ce Srbija za vreme potencijalnog radikalskog mandata povratiti potpuni suverenitet nad celom svojom teritorijom. Odgovori, ali iskreno, Maks.
IP sačuvana
social share
Menjam zutog kanarinca za svinju od 150 kg. Boja nije bitna.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pretpostavljam da ce DS,G17+ i LDP sa nevladinim organizacijama najverovatnije uci u koaliciju za naredne izbore, ali bez podrske DSS ili SPS mislim da su im sanse skoro nepostojece da prave sami vladu.Iskreno, mislim da je sve moguce tako da ne bih mogao da nagadjam sta ce se desiti.Ja licno bih naravno voleo novu demokratsku vladu, mada mislim da je to dosta tesko izvodljivo ukoliko DSS ne olabavi malo sa patriotskom politikom, sto ocekujem pre da se dogodi nego da oni naprave novu vladu sa SRS-om.

A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.

Zato sto demokratskih stranaka koje kao prioritet imaju evropu ima vise a DSS je samo jedan. Smile
A i ja iskreno smatram da je bitnije da se sto pre prikljucimo evropi nego da "branimo" teritoriju tako sto cemo da se izolujemo od sveta.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Prvo i prvo ljudi su u teskoj zabludi sa dss-om. Kostunica je svoje ljude iz kombidss-a udomio, svi su oni u nekim odborima, ambasadori, itd. Ovi oko njega su jul-ovci, novokomponovani izvodjaci radova novih srpskih burzuja, koji su dok ste vi histerisaali i histerisete oko Kosova, vec debelo stavili sape na bivsu imovinu bivse nam zemlje.
Tako da dss je jul a i ideje koje zastupa Kostunica su julovske. Trazaiti od evrope i amera da nasrtavimo razgovore kad vi povucete priznanje, to je nebuloza koja moze da pali samo kod histericnih komunjara, koji nemaju veze sa mozgom.
Traziti od Nemacke, Britanije, Francuske, Kanade, Sad-a i jos nekih da polizu sta su pljunuli to je toliko bedno, da se ja cudim na koga je racunao na nasoj politickoj sceni da ce mu aplaudirati?

Tako da ostavite se zablude oko dss-a. Na sceni su sa jedne strane jul, sps, srs i sa druge g17, ds i ciganche kao i Chanak i ostale manjine.
Dakle na sceni su stranke koje su krenule od Srbije do Rijeke, pa oko Srbije do Karlobaga, pa onda malo manje pa sada se bore za dusu Srbije koju su prodali Rugovi za 30 mesta u pralamentu pa dokle ne zna se.

Prvo: za razliku od DSS ostale stranke su udomile moje i tvoje komsije koje nisu imale sta da jedu.Sto se julOvaca tice ,na zalost ima ih svuda,pa i u DSS.
Drugo: znaci ,ameri&ostali nece polizati sto su popljuvali.Alal im vera.
Jbga ako oni to nece...hmm...u pravu si aj da mi pljunemo na nasu istoriju,nasu zemlju...cekaj me evropo evo idem i ja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Izplacija od Eu koštaće Srbiju izuzetno skupo. Srbija je ekonomski oslonjena na Eu. Promena ekonomskih partnera bila bi bolna i mnogi građani to ne bi preživeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pretpostavljam da ce DS,G17+ i LDP sa nevladinim organizacijama najverovatnije uci u koaliciju za naredne izbore, ali bez podrske DSS ili SPS mislim da su im sanse skoro nepostojece da prave sami vladu.Iskreno, mislim da je sve moguce tako da ne bih mogao da nagadjam sta ce se desiti.Ja licno bih naravno voleo novu demokratsku vladu, mada mislim da je to dosta tesko izvodljivo ukoliko DSS ne olabavi malo sa patriotskom politikom, sto ocekujem pre da se dogodi nego da oni naprave novu vladu sa SRS-om.

Zato sto demokratskih stranaka koje kao prioritet imaju evropu ima vise a DSS je samo jedan. Smile
A i ja iskreno smatram da je bitnije da se sto pre prikljucimo evropi nego da "branimo" teritoriju tako sto cemo da se izolujemo od sveta.
Koje su to vise??
I ako pogledate kartu Evrope videcete da smo mi u Evropi.
A ja ti opet kazem da mislim da je normalno da o Srbiji odlucuju Srbi a ne manjine.
Sto se tvoje iskrenosti tice:Čerčil kaže: Bitange su oni koji za strani novac zagovaraju pacifizam, a budale su oni koji u to veruju iz uverenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:08:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.