Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 17:45:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32282 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Reci cu ja zmirkavom zasto je pala vlada! Jer srpska Moskva hoce samoizolaciju i bedu. Taman smo uzeli nis, jos platrforma: vracamo Kosov  i nikave veze sa mrskim svetom sve dok ne odustane od Kosova. A mi cemi lepo da vam prodajemo robu, vi cete pljuvati, stranke u idealnoj kohabitaciji, poslusni udaraju packe i dobijaju po koje radno mesto, investicije za burek i pivo i adekvatne kolicine pljuvacke.
Eto zasto je pala vlada, svako normalan zna da posle onoga sto su sps i srs uradili treba debeeeelo vreme da se to ispravi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Nekad je moglo da se šverca iz Mađarske, Rumunije, Bugarske. Ako se danas samoizolujemo moći ćemo da švercujemo samo sa Kosova i iz Bjeljine. Mislite i o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
u cemu je problem?....bice izbori za dva meseca...glasajte za tadica i co. i sve ce biti u redu zar ne?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
shkorpion Искључи б92 укључи мозак
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

'til the end of time...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Nekad je moglo da se šverca iz Mađarske, Rumunije, Bugarske. Ako se danas samoizolujemo moći ćemo da švercujemo samo sa Kosova i iz Bjeljine. Mislite i o tome.

Koliko ja znam nigde nije napisano da smo pod sankcijama,plus samoizolacija je propagandna reč isto toliko kao izraz domaći izdajnik koji je koristio Sloba i Co.
Apsurdno je tvrditi da smo bez članstva u EU,izolovani,pa "integrisao" se u nju i Kongo.Ne vidim da je EU sinonim za postojanje u međunarodnoj zajednici: Ta organizacija se zove UN, a druga bitna je MMF.A EU kad dođe vreme i lepša ponuda... ova ponuda je jadna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson 
Na pocetku XX veka bilo nas je tri puta vise nego Hrvata i oko 20% vise nego Bugara. Srbija ga je odigrala ocajno. Ne zbog inata, kako neki to kazu, nego zbog glupog kurcenja. Pogledajte, kakva je situacija sada. Bugara 2,5 miliona vise nego Srba, a Hrvati su na 2/3 broja stanovnika Srbije.
Krajnje je vreme da se urazumimo i prestanemo da padamo na razne mitove i price o nebeskom narodu. Postujmo jedni druge. Postujmo svaki srpski zivot i ne srljajmo u nove gluposti. Kada ovo kazem, mislim i na svoju decu i na ono sto treba njima ostaviti.
IP sačuvana
social share
Menjam zutog kanarinca za svinju od 150 kg. Boja nije bitna.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Pa nece ici vise siva ekonomija, nego ekonomija odricanja. Vec je to bilo zajam za preporod Srbije, kad je Milosevic davao takvima kao Karici da investiraju i procveta Kosovo. Ista prica i danas posle samoproglasenja: rebalans budzeta za razvoj srpskog dela Kosova. Nece oni tamo videti kintu. Pljacka pod okriljem drzave.Steta da se tako uhodane staze ne revitalizuju. Putovanja, planovi, instituti, studije, sta kako i kad dodje vreme: nema para popapano.
Vec su se oni spremili za tu reziju. Zabrana izvoza zita, pa delenje brasna da peces sam hleb, propaganda provokacije. Ali sve ne stima. Provokacije ne uspevaju, u simuliranim nemirima samo jedna zrtva, a to je malo za takvo kriticno stanje a najvise jedan neplaniran predsednik i nemogucnost uvoda vanrednog stanja. Izgrizli su se da daju podrsku Nikolicu. Zrtvovali i Velju svinjara za to, ali nije uspelo. Svaka cast Tadicu.
Da vidimo i taj srebrni metak.Slabo da ima ko da povuce obarac. A i zmirkavi je konacno ukapirao gde sve to vodi. Cita napisane tekstove, a zna da su nebuloze. Trazis amerima da povuku priznavanje. Posvadjan sa celim svetom. Sta smo mi? anticivizacijska paschad?
Hajde komunjare u tor. Tamo vam je mesto.Tesko ali strpacemo vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

ovako nesto kad bi rekao mom caletu,u sledecem trenutku bi se nasao na podu...i to u najboljem slucaju Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Ljudi, nemamo druge! Moramo opstati! Ko sad kaze da smo propali, da ne mozemo vise nista uraditi, da nema Evrope, buducnosti veci je izdajnik Srbije nego da je potpisao nezavisnost Kosova.  Svako mora raditi svoj posao- to je jedini pametan doprinos ovoj situaciji. Svako nasilje ce nas srusiti.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Citat

ovako nesto kad bi rekao mom caletu,u sledecem trenutku bi se nasao na podu...i to u najboljem slucaju Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Moj je vec puko. Odrekao me se. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 17:45:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.