Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:34:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32046 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Najbolje ovdje  govori perudji...slusaj te na njega....

Smile Smile Perudji svaka cast na stavu...ti znas kako se brani jedna drzava!

Мени се чини да се Перуђи спрда овде и ложи масу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Najbolje ovdje  govori perudji...slusaj te na njega....

Nasedaš na fazone jednog Hrvata. Nisam namerno odgovorio na njegovu provokaciju, jer ako nisi primetio on se svremena na vreme ubacuje i provocira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
дсс је имао прилике да се нахлапа, ал ми жао "што" жута багра није стигла поштено ни да нас опљачка, неко је одавно написао да СД нуди Србији 5 000 000 000 долара помоћи и екстремно лобирање за улазак у ЕУ (можда чак и пре Хрватске) само да Срби признају КиМ...ето једног реалног разлога што су жути терали инат и пишали уз ветар!Оће брзу лову!

Ma u pravu si ti, zato su i bili u opoziciji onoliko vreme, a sve prihode od poslaničkih plata davali u humanitarne svrhe. Za to vreme su "crveni" podržavali Koštunicu, a radikali uživali u opoziciji i krali na sve strane, postavljajući se na prva mesta  lista onih koji su lažima i podvalama opljačkali skupštinsku kasu, a na lokalima gde su dobili vlast, uz pomoć dss-a i sps-a uspeli su da satru svaki korak ka boljem načinjen pre njih (Novi Sad je prvi primer za to, samo to nije tema sada)....

A da..., kada EU ponudi neke novce za pomoć pridruživanju EU, to je sigurno sve za DS, tu si isto u pravu  Smile  Smile  Smile  
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Nasedaš na fazone jednog Hrvata. Nisam namerno odgovorio na njegovu provokaciju, jer ako nisi primetio on se svremena na vreme ubacuje i provocira.

Он те искрено подржава и дели твоје ставове по питању будућности и политике коју би Србија требала да води.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 

Он те искрено подржава и дели твоје ставове по питању будућности и политике коју би Србија требала да води.

Na žalost ulogu tigrića na ovom forumu nisi shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820

Upravo tako!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 284
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Da mi je samo znati zasto se Dinkic i Jovanovic raduju? Sta oni to ocekuju od parlamentarnih izbora?  Smile

Svi se kao medjusobno mrze i ne zele da se dogovaraju. E, onda dodju parlamentarni izbori, gde ce, predpostavljam biti ovakav rezultat:

1. SRS
2. DS
3. DSS + NS
4. SPS
5....ostala boranija

Opet ce surovati DS sa DSS, mozda i sa SPS, ko ce ga znati. Znaci, situacija je apsurdna, sada ne mogu da se dogovore, a posle 11. maja ce morati...

misliš posle 11.maja će krenuti u pregovore pa dok podele ratni plen pa dok se dogovore oko platforme kako da vladaju ...... eto nas u 2010 oj i gde smo šta smo čemu da se nadamo .....
mislim šta reći ....

samo ne razumem histeriju ovih i naslađivanje time što pada vlada kad nećemo ništa konkretno da imamo od toga sem smaračine tv i svakojakim duelima ...

ma dosta bre vise sitnog politikanstva .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
DSS-SRS-SPS

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zmaj1.jpg
(17.59 KB, 400x194)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
DSS-SRS-SPS

Super jedna novčanica , plata. Idemo u svetlu budućnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma, jasno je to meni, preuđi..na to sam i mislio u postu. svi oko nas hladne glave gledaju interese, a mi uvek, ali jebeno uvek, reagujemo isključivo na osnovu emocija..
Aјде наведи само једну једину државу, која реагује хладно без емоција док јој 'пријатељи који треба да јој обезбеде светлу будућност' отимају део територије.

Шта следеће можемо да очекујемо од 'пријатеља из Е.У.', безусловно прихватање независности КиМ, јер је само то гаранција да неће бити сукоба у будућности.
Затим суочавање са прошлошћу т.ј. 'денацификација' и наставак хашке тираније.

ne znam primer..odakle mi kad je ovo presedan i kad očigledno samo nas je*u?..slažem se ja sa tobom u tome. normalno je da postoje emocije, ali u politici mora da dominira razum i da se gleda unapred, da se prave planovi..ja i ti možemo da osećamo i ovo i ono, ali oni koji vode zemlju ne smeju da emocijama podlegnu. ako ne mogu da ostanu pribrani, bolje nek se sklone..

kad sam ti odgovarao na prethodne postove, a u vezi ovih 'emocionalnih delovanja', mislio sam na ono tvoje pominjanje 2.s.r. i čuveno 'bolje rat nego pakt'...

..evo, kažeš 'kakvi su nam to prijatelji iz EU'..ma niakakvi. ko kaže da su nam prijatelji? što se mene tiče, nek crknu svi, ko ih je*e..ali šta je naš interes?
pazi šta kaže hrvat murinhoo o zaštiti interesa hrvata u bih. to je tačno,100%..zamisli, ne daj bože, zagovna se u bosni ponovo. hrvati u eu ili bar u natou, a mi bez saveznika. jel treba opet da nas čiste? ..eto ti primer, vrlo realan.. 
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:34:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.294 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.