Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 13:52:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32042 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Svasta se moze cuti ovih dana ali ne mojte zaboraviti da nase politicare krasi jedna tako divna balkanska osobina
A to je da pricaju jedno rade drugo misle trece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Sad 60 dana intenzivnog ispiranja mozga, pa onda pravac izbori, pa nakon izbora cca 60 dana gledanja najprljavije političke trgovine što je isto jedan vid ispiranja mozga.To je znači 120 dana, pa onda 100 dana uhodavanja nove vlade, a onda ce da krenu nove svadje i pritisci ampak sve tak naprej ........  Smile

Ja sam za to da se apsolutno zakonski zabrane postizborne koalicije, to je na Balkanu najvece zlo koje postoji jer osim sto su nam svi politicari pokvarena bagra jos imaju i priliku da govnare poslije izbora.

Ja sam za to da se svim polu Srbima ili nazovi hrvatima, zakonski zabrani da brinu tudje brige!!!  Smile

I tesko je Rvatu iz Zagreba, olicenju "zabrinutog" hrvata, "zabrinutog" za sve sem za njegove, kako vec napisa, "porazene" bivse komsije Srbe, objasniti, da nema potrebe da on soli pamet, nama "porazenima"!  Smile Smile

Sta ce se ili nece desiti u narednih 60 dana, nije problem, "zabrinutog" nam hrvata!  Smile
Iako donekle i razumem njegovo vec izrazeno, strahovanje od pobede Radikala.Valjda se tada nece osecati sigurno tokom obilaska Beograda, ili sta vec
Postoji lek i za taj strah, a to je gledati tvoja posla
Dakle da iskoristim jos jednu njegovu izjavu "svako na svojem" i da se nadovezem na istu...
Srbi sa Srbima, Hrvati sa Hrvatima, bili oni polu ili celi hrvati, nebitno
U osnovi su svi hrvati isti...
Srpskog su porekla, ali im to nije smetalo da nam kroz Istoriju, nanesu, toiliko zla!

Dakle rvat
Primetno je bilo, cak i dok nam nisi skrenuo paznju na to, da na poimanje, naseg rukovodstva, dobijes potrebu, da ispustas gasove, da prdis, narodski receni, ili ukoliko upotrebim tvoje reci, kako rece da "ispustas prdek"  Smile
Oseti se bre, da svaki tvoj komentar o nasim polticarima tj kako ti napisa  "rukovodiocima" se zavrsi sa tvojim "prdenjem"
Tako da, prestani bre da "seres" vise o Srbima, Srpskim politicarima i o Srpskoj poltickoj sceni  Smile
Prestani vise da glumis "zabrinutog" hrvata i pocni da gledas svoja posla  Smile
Pogotovu, ako se ima u vidu, da je svaki tvoj komentar, bilo vredjanje, kako Srpskih  politicara, tako i onih koji ih biraju
Jer kome je stalo do tvog misljejna?!  Smile Smile
Nisam primetio, da te je bilo ko sta i pitao!
Sam se nadjes prozvan, da kao nesto komentarises?!  Smile Smile Smile
"Zabrinuti" hrvatu iz Zagreba, nema potrebe ti da "brines" za SrbijuSmile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Maks zasto ne mozes jednostavno da komentarises kao svaki normalni forumas ovdje....?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Maks zasto ne mozes jednostavno da komentarises kao svaki normalni forumas ovdje....?

A, sta je za tebe "normalni forumas"?!  Smile
Da li je za tebe "normalni forumas" onaj koji ne postuje  pre svega narod kome pripada, a onda i samoga sebe?!  Smile
Da li bi za tebe ja bio "normalni forumas", ukoliko bi cutke prelazio preko stavova nekog hrvata, za koga je normalno proterati, poubijati veliki broj Srba, a onda glumiti neku "zabrinutost" za neke "druge Srbe" ?!
U cemu je razlika izmedju Srba sa Kosmeta i Srba iz SAO Krajine, ili Srba iz centralne Srbije?!  Smile

Napisacu ti samo, da postujem coveka, kao coveka, bio on Siptar, Hrvat, Musliman ili Srbin
Normalno, jedno je postovati, drugo je , sta ja o njima mislim
Dakle, mogu postovati i nekoga o kome imam i negativno misljenje
Ali, mogu ga postovati sve do trenutka, dok ne pocne da vredja!!!

"Zabrinuti" ti kolega pocinje "ispustati gasove" na pominjanje rukovodstva iz Beograda  Smile
Ali mu ne smeta, da i pored tog "ispustanja gasova", komentarise to rukovodstvo  Smile
Koji je njegov stav o proteranim i ubijenim Srbima iz okupirane SAO Krajine, da li je to stav osobe, koja zasluzuje postovanje?! Smile
Ali, da ne sirimo dalje......
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Takvi su svi Srbi po partijskoj liniji. Inhibirani. Doci ce i njihovih pet minuta kada ce od malih Rusa postati veliki.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob

Da li je za tebe "normalni forumas" onaj koji ne postuje  pre svega narod kome pripada, a onda i samoga sebe?!  Smile
Da li bi za tebe ja bio "normalni forumas", ukoliko bi cutke prelazio preko stavova nekog hrvata, za koga je normalno proterati, poubijati veliki broj Srba, a onda glumiti neku "zabrinutost" za neke "druge Srbe" ?!
U cemu je razlika izmedju Srba sa Kosmeta i Srba iz SAO Krajine, ili Srba iz centralne Srbije?!  Smile

Napisacu ti samo, da postujem coveka, kao coveka, bio on Siptar, Hrvat, Musliman ili Srbin

"Zabrinuti" ti kolega pocinje "ispustati gasove" na pominjanje rukovodstva iz Beograda  Smile
Ali mu ne smeta, da i pored tog "ispustanja gasova", komentarise to rukovodstvo  Smile
Koji je njegov stav o proteranim i ubijenim Srbima iz okupirane SAO Krajine, da li je to stav osobe, koja zasluzuje postovanje?! Smile
Meni je normalan forumas onaj koji moze normalno da odgovori nekome a ne da nonstop proziva nekoga zbog njegovog porijekla, ili se slazes sa nekim ili ne pa mu odgovoris na to zasto se ne slazes.
Nebitno koji je njegov stav o protjeranim stavovima o ubijenim Srbima, jer to ovdje nitko nije navodio...ovo je tema o padu vlade a ne o tome sta je bilo negdje izvan Srbije..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Meni je normalan forumas onaj koji moze normalno da odgovori nekome a ne da nonstop proziva nekoga zbog njegovog porijekla, ili se slazes sa nekim ili ne pa mu odgovoris na to zasto se ne slazes.
Nebitno koji je njegov stav o protjeranim stavovima o ubijenim Srbima, jer to ovdje nitko nije navodio...ovo je tema o padu vlade a ne o tome sta je bilo negdje izvan Srbije..

To i jeste u osnovi, onoga sto tebi nije jasno!
Dakle , daleko od toga da je nebitan stav, kolege ti iz Zagreba , o proteranim i ubijenim Srbima sa prostora, okupirane SAO Krajine!!!   SmileSmile
Srbin je Srbin, nebitno da li je rodjen u Beogradu, Kninu, ili Pristini  Smile
Ne mozes glumiti "zabrinutost" za Srbina iz Beograda, ili Pristine, ukoliko nema te "zabrinutosti" i za Srbina iz Knina!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samo ovdje Maks nije tema o zabrinutosti, nego o padu Vlade i kako ce biti do tada i kako ce se sloziti ta nova vlada....
Nebitan je stav u ovoj temi, a ako je tebi bitan onda otvoris temu pa pitas sta mislimo o tome ili se obrati na PP, ali ovdje bi bilo dobro samo kao ljudi da pricamo o tome sta bi moglo da se desi i sta svatko od nas misli o tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Samo ovdje Maks nije tema o zabrinutosti, nego o padu Vlade i kako ce biti do tada i kako ce se sloziti ta nova vlada....
Nebitan je stav u ovoj temi, a ako je tebi bitan onda otvoris temu pa pitas sta mislimo o tome ili se obrati na PP, ali ovdje bi bilo dobro samo kao ljudi da pricamo o tome sta bi moglo da se desi i sta svatko od nas misli o tome...

Ovo je tema o padu Vlade Srbije
Ali koliko je bitan stav Tacija, koji takodje izrazava "zabrinutost" za Srbe i Srpsku buducnost, ili Solane, koji je takodje "zabrinut", toliko je bitan i stav "zabrinutog" ti kolege iz Zagreba!!!
Ne secam se da je iko trazio, ni Tacijevo, ni Solanino, a ni misljenje ti kolege!  Smile
A, sve su to , prilicno "zabrinuti" i dobronamerni" nam prijatelji!!!
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob

Ovo je tema o padu Vlade Srbije
Ali koliko je bitan stav Tacija, koji takodje izrazava "zabrinutost" za Srbe i Srpsku buducnost, ili Solane, koji je takodje "zabrinut", toliko je bitan i stav "zabrinutog" ti kolege iz Zagreba!!!
Ne secam se da je iko trazio, ni Tacijevo, ni Solanino, a ni misljenje ti kolege!  Smile
A, sve su to , prilicno "zabrinuti" i dobronamerni" nam prijatelji!!!

Maks ovo je ipak samo forum i mi nemamo nikako toliki uticaj na desavanja kao sto to ima jedan Thaci,Solana ili bilo tko drugi...ovdje mi samo razgovaramo.

Ali evo ja prestajem da pricamo sta je ok i sta nije, mozemo na pp dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 13:52:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.