Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 02:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Padaju cene hrane!  (Pročitano 4744 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Шта да вам кажем...сами гајите прасиће па ће вам бити јефтиније Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
bio sam kod jednog kera tu malo dalje od centra grada napravio nelegalno u kuci 5 stana sve ih izdaje a u garazi svinje cuva Smile

elem u gradskim podrucjima je zabranjeno drzanje stoke
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Upravo tako. Ne pitaj šta tvoja država može da učini za tebe, nego šta JOŠ ti možeš da učiniš za svoju državu!

Inače, zvao ja danas Gradsko stambeno da ih pitam gde nabavljaju onu opremu za pentranje i opravljanje zgrada. Javio se neki lik, ja pitam da mi pomogne oko te nabavke, on se naljuti, kaže pa ne možeš ti tek tako sam da popravljaš stvari po gradu. Ja reko pa ljudi ja to hoću sam da ne bih vas cimao, pošto znam da ste prezauzeti a da nemate dovoljno para i sredstva da odradite svoj posao za koji vas plaćamo, pa da vam pomognem i odradim to sam. On se naljuti i zalupi mi slušalicu.  Smile Kakav drkadžija jbt.  Smile Ja hoću da pomognem majci državi, a ovaj se tu našo uvređen i ljut...

Očigledno nije obavešten o novom modelu funkcionisanja države i društva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
ja predlazem da svaka novoizgradjena zgrada ima stale obore i kokosarnike da da se u starim to dogradi o troslu stanara
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Podržavam! Pritom, da se za svaki pojedeni kilogram tog mesa plati državi taksa od 100 dinara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Upravo tako. Ne pitaj šta tvoja država može da učini za tebe, nego šta JOŠ ti možeš da učiniš za svoju državu!

Inače, zvao ja danas Gradsko stambeno da ih pitam gde nabavljaju onu opremu za pentranje i opravljanje zgrada. Javio se neki lik, ja pitam da mi pomogne oko te nabavke, on se naljuti, kaže pa ne možeš ti tek tako sam da popravljaš stvari po gradu. Ja reko pa ljudi ja to hoću sam da ne bih vas cimao, pošto znam da ste prezauzeti a da nemate dovoljno para i sredstva da odradite svoj posao za koji vas plaćamo, pa da vam pomognem i odradim to sam. On se naljuti i zalupi mi slušalicu.  Smile Kakav drkadžija jbt.  Smile Ja hoću da pomognem majci državi, a ovaj se tu našo uvređen i ljut...

Očigledno nije obavešten o novom modelu funkcionisanja države i društva.
Mi tako bili pre neku godinu zato to smo hteli da napravimo par kanti i stavimo po gradu. Zamisli, ne moze jer oni moraju da ih stave posto ce oni da ih izbacuju pa moraju da znaju gde su. Eto, veliki problem bi im napravili da moraju jos par kanti po gradu da izbace.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Dobro, to je možda bilo pre ove nove ideologije, da narod treba da plaća državu, ali sve sam da radi.

Šalu na stranu, ja sam navodio par sličnih primera, kao kada su vlasnici zanatskih i prodajnih lokala u Jerkoviću skupili pare za materijal i hteli sami, o svom trošku i svojim snagama, da obnove razjebane katakombe od onoga što se u Srbiji naziva trotoar, odnosno slobodan parking . Mislim da je uglavnom samo trebalo zameniti neke ploče i staviti malter. Normalno, opština im nije dala, rekla je da će oni to da urade, iako taj trotoar stoji tako razjeban već dve decenije.

I naravno odmah su na forumu počele da sevaju kritike i mržnje kako to ništa ne znači, kako su vlasnici lokala samo profiterska govna jer rade to za svoju korist, kako se taj problem preuveličava, bla bla, trt mrt... Jbg, zaludan narod, misli da izmirivanjem dugova prema državi ima pravo da očekuje nešto zauzvrat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Citat
Inače, zvao ja danas Gradsko stambeno

Градско стамбено ради недељом. Кул Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Da.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 02:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Padaju hrane

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.