ljudi citam vesti,i samo evo da vidite kakva nam je vlada ali komplet,kao dans ce ili vec je bila odrzti sedniva vlade telefonska i sad ja racunam da ce razmatrati krizu,sporazum itd...oni ladno smrde razgovaraju kako da prodaju rtb Bor jel vam sada jasno kakvu vladu imamo?
pusti tu priču, morali su danas da o tome raspravljaju, jer je sutra zadnji datum za potpisivanje ugovora, inače bi sve propalo, a onih 5000 radnika u Boru i više čak bi ostali i dalje gladni i bez posla. Toliko su se nadali ovoj kupovini i zbog njih mi je jedino drago što je sve završeno.
ljudi citam vesti,i samo evo da vidite kakva nam je vlada ali komplet,kao dans ce ili vec je bila odrzti sedniva vlade telefonska i sad ja racunam da ce razmatrati krizu,sporazum itd...oni ladno smrde razgovaraju kako da prodaju rtb Bor jel vam sada jasno kakvu vladu imamo?
To je najnaprednija vlada u svetu, na delu je takozvani e-goverment. Još da počnu da sastanče preko Burek foruma i to je to.
pusti tu priču, morali su danas da o tome raspravljaju, jer je sutra zadnji datum za potpisivanje ugovora, inače bi sve propalo, a onih 5000 radnika u Boru i više čak bi ostali i dalje gladni i bez posla. Toliko su se nadali ovoj kupovini i zbog njih mi je jedino drago što je sve završeno.
rukovodim se pricom cinjenica,gde smo mi,a gde su oni i ta preduzeca i ko sedi u njima i kako posluje
Sve je tu jasno. Kosovo ce dobiti nezavisnost. Integrisace se kao nezavisna drzava. Na nama je da odlucimo sta dalje? Dakle odnos snaga u parlamentu je takav da ljudi nece u evropu. Ima dve solucije: izbori sa tim naglaskom ili prihvatiti cinjenicno stanje dss+srs+ sps i odjebati evropu. Za godinu dana cemo puziti, moliti, kumiti. Isti ovi koji su protiv evrope balavice, kenjace valjace se u soptvena g*na i reci ce da su genetikom rodjeni evropljani.
Zasto to govorim?, Zato sto ce evropa uzeti cuclu, a u takvom si okruzenju da bez njihove cucle mozes samo rusku da dudlas. Mnooooogo je gorka.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 16:43:57 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
To je najnaprednija vlada u svetu, na delu je takozvani e-goverment. Još da počnu da sastanče preko Burek foruma i to je to.
Sve je tu jasno. Kosovo ce dobiti nezavisnost. Integrisace se kao nezavisna drzava. Na nama je da pdlucimo sta dalje? Dakle odnos snaga u parlamentu je takav da ljudi nece u evropu. Ima dve solucije: izbori sa tim naglaskom ili porihvatiti cinjenicno stanje dss+srs+ sps i odjebati evropu. Za godinu dana cemo puziti, moliti, kumiti. Isti opvi koji su protiv evrope balavice, kenjace valjace se u soptvena g*na i reci ce da su genetikom rodjeni evropljani.
Zasto to govorim?, Zato sto ce evropa uzeti cuclu, a u takvom si okruzenju da bez njihove cucle mozes samo rusku da dudlas. Mnooooogo je gorka.
Изгледа једино ти предвиђаш коштуници прелазак цензуса и то не баш у сваком посту.
Da mi ovde napravimo vladu, twice će, kao dežurni palamud , da bude premijer, jimmy će da bude ministar policije, da može da pusti Džaju, ja ću da vodim zapisnik, kao sekretar vlade, a stanislav će da bude kao Mihajlov, stranački vojnik. A ostali nek istaknu svoje kandidature.
edit: ne znam da li ste primetili izmenjeni dizajn web site-a LDPa
Zahtevamo izbore
Liberalno demokratska partija zahteva raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Samo dva dana posle pobede evropske Srbije na predsedničkim izborima, jasno je da je zajednički zahtev DSS, SRS i SPS za održavanjem skupštinske sednice, pokušaj da se preuzme vlast bez izbora i da se spreči evropski put Srbije.
Pokazalo se da su i pozivanje Tomislava Nikolića na razgovore u izbornoj noći, i dvodnevno ćutanje i oklevanje Borisa Tadića i DS, da uprkos 2,3 miliona osvojenih glasova za Evropu, jasno zatraže prevremene parlamentarne izbore, otvorili put Vojislavu Koštunici da pokuša da uzurpira izborni rezultat i da ukine evropsku budućnost gradjanima Srbije.
Uprkos svemu, na predstojećoj pučističkoj sednici Skupštine, pružićemo podršku Borisu Tadiću i zaštitićemo volju građana koji su za njega glasali, tako što ćemo se usprotiviti svakom uslovljavanju političkog ugovora sa EU odnosom Evropske unije prema Kosovu.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 16:54:38 od vanja_gator »
Da mi ovde napravimo vladu, twice će, kao dežurni palamud , da bude premijer, jimmy će da bude ministar policije, da može da pusti Džaju, ja ću da vodim zapisnik, kao sekretar vlade, a stanislav će da bude kao Mihajlov, stranački vojnik. A ostali nek istaknu svoje kandidature.
Боље ми дај место министра финансија ако почнете да млатите у празно да вам укинем плате.