Ти си поред тога што си видео у споразуму а нигде не пише изгледа и чуо нешто што тома није рекао. Радикали колико се сећам рекоше да су против потписивања а ти нас овде убеђујеш да ће да га потпишу ако дођу на власт.
Ja ti kazem da je vreme u pitanju i istu stvar ce svi da urade isti sporazum ce da potpise bilo ko ce biti na vlasti, jedino je pitanje kada, neki ce ranije neki kasnije kada nemaju izbora.
Па види ако ћемо поштено и тадић је исти сероња као и коштуница и веља, сва тројица лажу народ. Једини који поштено кажу шта мисле су на крају Тома и Чеда. Тома каже нећемо у ЕУ без Косова и ако признају независност немамо са њима шта више да разговарамо. Чеда поштено каже да мисли да Србија треба да призна Косово као независну државу и да без њега уђе у ЕУ. Сви остали кењају у празно те ово те оно те Србија са Косовом у ЕУ.
Slažem se sa ovim u potpunosti.
Остаје само да се народ определи за једног од ове двојице па да више завршимо са причом око еу и косова. Или остајемо поносно ван еу изоловани од свих или са курцем у дупету и без косова идемо у еу.
Zivela meni Srbija... ovakva kakva je... ali je "moja"
Problem je sto ce takva Srbija da umre i propadne skroz ako je budes branio na dokazano gubitnicki nacin.
Imao sam neki predosecaj... da ces pomenuti deo citirati!!
Srbija ce propadati, sve dokle god na njenom celu budu ljudi, kao sto su... Na prvom mestu Dinkic!!! Zatim Djelic!!! Njih dvoje sam posebno apostrofirao.... A tu su i....Djilas, Sutanovac...razni Janjusevici i Kolesari.. l Lakse mi je da ih tako okarakterisem... nego li da ih sada poimence navodim Nije taj Tadic, ni toliko los covek, kao covek.... kolko su losi ljudi koji ga okruzuju!!!
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 16:34:07 od Maks 78 »
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Bice ovo drugo samo sto pored kite u dupetu moramo biti svjesni da cemo imati i jednu stalno ali stalno u ustima za sva vremena ta gorcina i taj smrad si nikada vise nece moci saprati bicemo isfucane kurve sa stajge
Ma Ameri bi da se ratosiljau Šiptara, da ih uvale Evropljanima, jer nemaju više živaca a ni volje da se bakću sa njima a ne znaju kako da se izvuku a da ne pojedu svoja govna.
Obrad Kesić je pre nekih pola godine pričao u jednom intervjuu kako je američka administracija podržavala nezavisnost Zapadne Sahare(deo Maroka), ali da je na kraju odustala od tog stava, pa je ta država i dan danas nepriznata i predstavlja nečiju privatnu prćiju, verovatno za kriminalne aktivnosti, tako da me ne bi čudilo da Ameri pokušavaju nešto tako da urade i sa Kosovom.
Па види ако ћемо поштено и тадић је исти сероња као и коштуница и веља, сва тројица лажу народ. Једини који поштено кажу шта мисле су на крају Тома и Чеда. Тома каже нећемо у ЕУ без Косова и ако признају независност немамо са њима шта више да разговарамо. Чеда поштено каже да мисли да Србија треба да призна Косово као независну државу и да без њега уђе у ЕУ. Сви остали кењају у празно те ово те оно те Србија са Косовом у ЕУ.
Остаје само да се народ определи за једног од ове двојице па да више завршимо са причом око еу и косова. Или остајемо поносно ван еу изоловани од свих или са курцем у дупету и без косова идемо у еу.
Pa bar bi znali na čemu smo, a ne ovako, jebu nas kao male majmune.
ljudi citam vesti,i samo evo da vidite kakva nam je vlada ali komplet,kao dans ce ili vec je bila odrzti sedniva vlade telefonska i sad ja racunam da ce razmatrati krizu,sporazum itd...oni ladno smrde razgovaraju kako da prodaju rtb Bor jel vam sada jasno kakvu vladu imamo?
nadam se da ovo nisu jedine dve opcije, naročito zbog ovog qrca u dupetu , ali isto tako se nadam da je ovo tačka kada vlada mora da prelomi na jednu od strana, jer, najlakše je oboriti vladu, to može svaki majmun, ali šta je sa stvarima koje treba odraditi... dakle.... šta se može uraditi, odnosno da li će ipak na kraju, kada se odnosi u državi dovedu pred građanski rat po ovom pitanju, prevladati opcija podele Kosova, kako u vladi, tako kod naroda?
Ти си поред тога што си видео у споразуму а нигде не пише изгледа и чуо нешто што тома није рекао. Радикали колико се сећам рекоше да су против потписивања а ти нас овде убеђујеш да ће да га потпишу ако дођу на власт.
Ja ti kazem da je vreme u pitanju i istu stvar ce svi da urade isti sporazum ce da potpise bilo ko ce biti na vlasti, jedino je pitanje kada, neki ce ranije neki kasnije kada nemaju izbora.
Е ако ти то кажеш онда је то без сумње тачно. Мада верујем да овде већина мисли да је тотална глупост.
Citat
Pa bar bi znali na čemu smo, a ne ovako, jebu nas kao male majmune.
Иду избори имаћемо прилику да се определимо за једну од две опције. Мада знајући нас Србе опет ћемо добити ону трећу оће каки неће каки.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 16:39:09 od twice »
ljudi citam vesti,i samo evo da vidite kakva nam je vlada ali komplet,kao dans ce ili vec je bila odrzti sedniva vlade telefonska i sad ja racunam da ce razmatrati krizu,sporazum itd...oni ladno smrde razgovaraju kako da prodaju rtb Bor jel vam sada jasno kakvu vladu imamo?
To je najnaprednija vlada u svetu, na delu je takozvani e-goverment. Još da počnu da sastanče preko Burek foruma i to je to.