Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:35:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пада влада !  (Pročitano 36899 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6120
Citat
Не пише ни оно што паламуди коштуница али не пише ни оно што паламуди тадић

pa ako ne pise ni jedno ni drugo sta mislis zasto se digla frka  Smile

kostunica je ko ranjeni lav, sad posle izbora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Pa Sarkozi je izmedju ostalog... jasno i glasno izjavio

Ili Kosmet... ili.... EU

I jedno i drugo ... ne moze!!!

Nemoj da zamajavas narod, opcija Srbija sa Kosovom ne postoji, postoji samo:
1) Srbija bez Kosova u EU
2) Srbija bez Kosova i bez EU

Smile Smile Smile

Pa ovo su vec ... novi detalji

Pa Predsednik.... za koga si ti agitovao.... ovde na forumu... zastupa, jednu sasvim suprotno glediste

A.. to je .. i Kosmet i EU

Pa skoro su bili izbori.... nisi, valjda zaboravio

Slazem se ja sa tobom....

Poznato je meni da ... to i jeste.. u neku ruku ultimatum

I... dobro da si... otvoreno i javno, napisao

Ali je moj stav i ujedno odgovor

Jebe mi se za EU ... ukoliko treba da se odreknem, bilo kog dela, moje otadzbine... nebitno da li je rec .. o Kosmetu, o Raskoj, Vojvodini... Sumadiji....

Ne bih menjao... ni najmanje selo.. ili sumarak za tu EU

Ne sto ne se ne bi odrekao.... vec na to nemam ni prava

Zivela meni Srbija... ovakva kakva je... ali je "moja"

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
А ако потпишемо споразум улазимо у ЕУ јеси то прочитао између редова?
Citajte vi medju redovima koliko hocete, to rade oni sto ne znaju slova i ne mogu da citaju realne stvari.
Cak i radikali da budu na vlast isti sporazum ce potpisati u istom obliku samo sto cemo mi biti gubitnici jer smo izgubili dragoceno vreme i unisitli smo privredu zbog ovih vidovnjaka sto umeju da citaju izmedju redovima! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Oni bi sad najviše voleli da mi prvi pristanemo na nezavisnost Kosova i Metohije, pa ni Rusi ne bi imali zbog čega da se bune, i prošlo bi sve u UN. Tačka-gotovo.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Ja stvarno nemam pojma sta je ovom narodu!
Ko uopste pita Srbiju hoce li poslati misiju na Kosovo!
Ako niste znali gospodo sa potpisom Srbije ili bez potpisa Srbije na ovaj sporazum misija EU stize na Kosovo!
E sad mi se inatimo,necete nas za*bati,mi cemo "mudro da ostanemo i bez sporazuoma sa EU i bez Kosova(davno)!
Sve to samo zato da bi Kostunjavi i onaj seljacina Velja izlijecili komplekse koje im je nabio Tadic sa brojem glasova!

Па види ако ћемо поштено и тадић је исти сероња као и коштуница и веља, сва тројица лажу народ. Једини који поштено кажу шта мисле су на крају Тома и Чеда. Тома каже нећемо у ЕУ без Косова и ако признају независност немамо са њима шта више да разговарамо. Чеда поштено каже да мисли да Србија треба да призна Косово као независну државу и да без њега уђе у ЕУ.
Сви остали кењају у празно те ово те оно те Србија са Косовом у ЕУ.

Citat
Не пише ни оно што паламуди коштуница али не пише ни оно што паламуди тадић

pa ako ne pise ni jedno ni drugo sta mislis zasto se digla frka  Smile

kostunica je ko ranjeni lav, sad posle izbora  Smile

Па очигледно тај споразум нешто значи али не нама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4

Zivela meni Srbija... ovakva kakva je... ali je "moja"

Problem je sto ce takva Srbija da umre i propadne skroz ako je budes branio na dokazano gubitnicki nacin.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 16:27:25 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Citajte vi medju redovima koliko hocete, to rade oni sto ne znaju slova i ne mogu da citaju realne stvari.
Cak i radikali da budu na vlast isti sporazum ce potpisati u istom obliku samo sto cemo mi biti gubitnici jer smo izgubili dragoceno vreme i unisitli smo privredu zbog ovih vidovnjaka sto umeju da citaju izmedju redovima! Smile

Jeli... na kom jeziku, treba tebi napisati?!!!!

Radikali... nikada, ..ali ponavljam, nikada.. niti bi sada, niti u buduce potpisali ovaj "sporazum"!!!

Sta ti u tome nije jasno???!!!
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Ти си поред тога што си видео у споразуму а нигде не пише изгледа и чуо нешто што тома није рекао. Радикали колико се сећам рекоше да су против потписивања а ти нас овде убеђујеш да ће да га потпишу ако дођу на власт.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290

Па види ако ћемо поштено и тадић је исти сероња као и коштуница и веља, сва тројица лажу народ. Једини који поштено кажу шта мисле су на крају Тома и Чеда. Тома каже нећемо у ЕУ без Косова и ако признају независност немамо са њима шта више да разговарамо. Чеда поштено каже да мисли да Србија треба да призна Косово као независну државу и да без њега уђе у ЕУ.
Сви остали кењају у празно те ово те оно те Србија са Косовом у ЕУ.

Slažem se sa ovim u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nesto sam razmisljao pa mi se iskistalisala jedna misao a ide otprolike ovako
Pitao sam se ( jebiga skeptican otpocetka, koga zmija ujede i gustera se boji) zasto Rusija podrzsava Srbiji ?
Zasto ako nezavisnoscu moze dobiti mnogo ( a moze dobiti priliku da posle dugo vremena kroji granice u svom susedstvu
oduzimajuci i trazeci isto pravo za Ruski narod koji  zivi u pojedinim regionima tih drzava a ili ne podrzava izvrsnu vlast ili je bio u sukobu sa istom ( bilo ratom, bilo ekonomskim sankcijama i odvajanjem ) kao sto je npr, u Moldaviji,Gruziji,Ukrajini, i td...
Zasto Rusi insistiraju na tom jednom pitanju ?
A onda mi je sinulo a sta ako nije samo jedna stvar u pitnju sta ako ih je vise !
Gledam i slusam izjavu Putina koji kaze Rusiji je danas najvaznija ekonomija e sad kakve to ima veze sa Kosovom
E pa ovako. Podrskom Rusija je ponovo podigla svoj ugeld i srpskim ocima a oni dobro znaju da kada ga podignu do odresdjene mjere da nakon toga mogu od Srba traziti sta hoce
Jel naravno Srbi im vjeruju bezrezervno, posledica toga je da su Rusi srpsku naftnu industriju dobili dzaba jer su rekli tendera nema ako hocete da gradimo juzni potok, a time su Rusi dobili vise nego sto su mogli i zamisliti a kako
E pa fino samo treba malo logicki razmilsljati
Rusi su isli na to da podrzavajuci Srbiji ostvare svoje interesa na Balkanu danas kontrolisu preko80% srpske naftne industrije, time se nalaze duboko u Evropi,ujedno su izbacili amere iz igre jer od nabuko ili kako se vec zvao taj gasovod sada nema nista jer su Rusi kupili gas od drzava koje su ga trebale isporucivati amerima i time obzevrjedili njegovu gradnju jer nikadfa nece raditi u punom kapacitetu.
A Rusi su znali i ovo da nakon izbora kada pobjedi Tadic ( zato su i sutjeli i dali podrsku njemu a ne Nikolicu) Evropska unija mora Srbiji ponuditi nesto za uzvrat jer je Kosovo otislo a to mora biti u najmanju ruku pridruzeno clanstvo i time eto Rusa u EU. A valjada vam je sad jasno  da vise Ruse cuti necemo sto se tice Kosovo oni su dobili sto su htjeli.
A posle nezavisnosti i osigurane buducnosti sto se tice naftovoda i gasovoda eto njima prilike da zagospodare u svom regionu jer ce traziti za Ruse ono sto su dobili Albanci
Sve u svemu Srbija je najvise izgubila i popusila

Ponavljam svoj post jer sam sad ubjedjen nakon ovoga sto sam procitao da sam apsolutno upravu

Sada Ameri vrse pritisak na Eu da sto pre potpise kako sam rekao neki oblik pridruzivanja jer je nezavisnost na pomolu a nece da im propadne posao sa gasovodom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:35:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.