Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 22:01:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пада влада !  (Pročitano 36957 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ne mogu da verujem ocima , usima i ostalim culima.
Ne secam se da je u istoriji parlamentarizma, neko izbegavao da sazove svoju vladu?
Sta veli: telefonski cemo prodavati imovinu a ovo drugo cemo komunicirati preko skupstine.
To je vec radio: Kad je dosao Ahtisari rekao da on nije nadlezan, d aje on tehnicar, a kad se prodavao Bor potpisao prodaju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nesto sam razmisljao pa mi se iskistalisala jedna misao a ide otprolike ovako
Pitao sam se ( jebiga skeptican otpocetka, koga zmija ujede i gustera se boji) zasto Rusija podrzsava Srbiji ?
Zasto ako nezavisnoscu moze dobiti mnogo ( a moze dobiti priliku da posle dugo vremena kroji granice u svom susedstvu
oduzimajuci i trazeci isto pravo za Ruski narod koji  zivi u pojedinim regionima tih drzava a ili ne podrzava izvrsnu vlast ili je bio u sukobu sa istom ( bilo ratom, bilo ekonomskim sankcijama i odvajanjem ) kao sto je npr, u Moldaviji,Gruziji,Ukrajini, i td...
Zasto Rusi insistiraju na tom jednom pitanju ?
A onda mi je sinulo a sta ako nije samo jedna stvar u pitnju sta ako ih je vise !
Gledam i slusam izjavu Putina koji kaze Rusiji je danas najvaznija ekonomija e sad kakve to ima veze sa Kosovom
E pa ovako. Podrskom Rusija je ponovo podigla svoj ugeld i srpskim ocima a oni dobro znaju da kada ga podignu do odresdjene mjere da nakon toga mogu od Srba traziti sta hoce
Jel naravno Srbi im vjeruju bezrezervno, posledica toga je da su Rusi srpsku naftnu industriju dobili dzaba jer su rekli tendera nema ako hocete da gradimo juzni potok, a time su Rusi dobili vise nego sto su mogli i zamisliti a kako
E pa fino samo treba malo logicki razmilsljati
Rusi su isli na to da podrzavajuci Srbiji ostvare svoje interesa na Balkanu danas kontrolisu preko80% srpske naftne industrije, time se nalaze duboko u Evropi,ujedno su izbacili amere iz igre jer od nabuko ili kako se vec zvao taj gasovod sada nema nista jer su Rusi kupili gas od drzava koje su ga trebale isporucivati amerima i time obzevrjedili njegovu gradnju jer nikadfa nece raditi u punom kapacitetu.
A Rusi su znali i ovo da nakon izbora kada pobjedi Tadic ( zato su i sutjeli i dali podrsku njemu a ne Nikolicu) Evropska unija mora Srbiji ponuditi nesto za uzvrat jer je Kosovo otislo a to mora biti u najmanju ruku pridruzeno clanstvo i time eto Rusa u EU. A valjada vam je sad jasno  da vise Ruse cuti necemo sto se tice Kosovo oni su dobili sto su htjeli.
A posle nezavisnosti i osigurane buducnosti sto se tice naftovoda i gasovoda eto njima prilike da zagospodare u svom regionu jer ce traziti za Ruse ono sto su dobili Albanci
Sve u svemu Srbija je najvise izgubila i popusila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
POZIV TADIĆU I KOSTUNICI DA NASTAVE DA VODE DRZAVU

BEOGRAD , 7. februara (Tanjug) - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić

pozvao je danas šefa države Borisa Tadića i premijera Vojislava Koštunicu da "odbace sujete i neslaganja" i nastave da vode državu.

Radikali, kako je naglasio Nikolić, pažljivo i zabrinuto prate ponašanje najviših državnih funkcionera, jer je ovo za Srbiju najteža situacija u novijoj istoriji.

On je pozvao državni vrh da svoj posao radi u skladu sa zakonom i ocenio da je za tako velike odgovornosti potrebno mnogo samoodricanja.

Srpska radikalna stranka, mada je opozicija, pomoći će u donošenju za državu i narod značajnih i dalekosežnih odluka, poručio je Nikolić.

On je izjavio i da radikali neće ulaziti u Vladu bez izbora i pozvao predsednike Vlade i Skupštine Srbije da što pre zakažu sednice te dve institucije.

Odbacujući spekulacije da pregovara sa nekim, Nikolić je na konferenciji za novinare podvukao da radikali bez održavanja izbora neće ulaziti u vladu, jer "Srbija već ima Vladu".

"Nikakve fotelje bez izbora nama ne trebaju. Ako Koštunica i Tadić hoće da vode Srbiju, trebalo bi da sednemo sva trojica, jer mi predstavljamo oko 90 odsto biračkog tela, a mogu i njih dvojica, a radikali će da se opredele u interesu Srbije", rekao je Nikolić.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Podelio im Nikolic packe!  Smile

Nema sta radikali stoje po strani,mudro i strpljivo i beru plodove,dok Tadic i Kostunjavi gube jer se u ovim dramaticnim trenucima pokazuju totalno nedoraslim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Samo da dodam Sasaborg, nabuko jos nije puko...jer je upravo se ovih dana i najveca Njemacka firma za proizvodnju struje ukljucila u izgradnju Nabuka...firma RWE. To je sesta firma.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
sasaborg,

Eh, a da prvo procitas sta izjavljuju ruski zvanicnici? Ja sam daleko od misljenja da nas Rusi vole pa ce nam pomoci, ali oni jos uvek cvrsto stoje na stanovistu da nema jednostranog proglasenja nezavisnosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
uredu evo neka je tako kako ti kazes
sve ce biti jasno nakon ove dve naredne sedmice
nisam rekao da je ova moja misao tacna ili apsolutna istina daleko od toga ali mi se to iskristalisalo gledajuci desavanja zadnje dve nedelje
ako gresim u necemu reci slobodno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@sasaborg je uzeo siru sliku dogadjaja i po meni to sto je rekao ima i te kakvog smisla,samo bih jos dodao da Rusi moraju da budu zabrinuti jer ja zona njihovog uticaja sve manja pa se zbog toga tako kurcevito drze inace im ne bih bas mnogo verovao Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
U pravu si Maks 78, Kosovo je nase i mi necemo da ga priznamo nikada kao nezavisnu drzavu ali to nam nece pomoci da ga vratimo.
Trebalo je to na vreme da se pametno odigra a ne da smo pustili nesposobnog Slobu da ga izgubi. Sada je na zalost kasno i ne moramo da unistimo i Srbiju zbog Kosova.
U tome je glavni problem jer mi uvek kasnimo kao i sada sa potpisivanjem sporazuma.

Moram ti priznati...da si me donekle i pozitivno iznenadio sa delom prethodno napisanog
Greska Milosevica je pre svega bila u pogresnim ljudima koji su ga okruzivali... i pogresnim procenama, sa kojima je kalkulisao
Ukoliko je vec potpisao.... pa moze se reci i kapitulaciju....
Jer ja tako dozivljavam.. Kumanovski sporazum
Onda... nije ni trebalo da ulazi u bilo kakav sukob
Ni danas mi nisu jasno, brojne odluke koje je donosio, a koje su se kasnije manifestovale, kao pogresne... ili pogubne, kako za narod... tako i za drzavu
Medjutim... niti je Kosmet nastao, niti se zavrsava sa njime
Niti su to bajke kao sto ti napisa
Zaista mi je najiskrenije zao... u neku ruku.. mozda i krivo... zato sto smo jedinstveni.. po mnogo cemu
Jedinstveni i po tome...
Da je samo za nas svojstveno ... da se odricemo... ej sami odricemo... sopstvene teritorije
Pretpostavljam da ces ti sada napista... nece niko potpisati, tj prihvatiti nezavisnost... kao sto to kaze Tadic
Nije bitno.. ko sta kaze
Mnogo je bitnije, ko sta u praksi cini
 Da te ne podsecam ... da vec postoji jedna izglasana deklaracija u Skupstini... a odnosi se i .... na toliko pominjani "sporazum"
Ukoliko se Taduc i Dinkic... ne pridrzavaju... pomenute deklaracije..
Za koju su i sami glasali... neki , sa manje, ili vise zelje... ali su i DS i G17 glasali
Zasto bi im na kraju verovao... da nece cak i potpisati i otvoreno prihvatiti samoproglasenu nezavisnost?!   Smile
Sve zarad.... ulaska u EU!

Tada bi i zaista mogli pisati .... o tome....
Da je nekada postojalo i Kosovo i Metohija
Da su koreni Srbije bili na tim prostorima....

Tada bi zaista... ko sto ti napisa, jednom prilikom...
Kosmet.... bio.... nista drugo... do
Bajka!

...........................................

A ...
Mi bismo, ...usli u EU
...mozda
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
SAMARDŽIĆ PROTIV POTPISIVANJA SPORAZUMA SA BRISELOM

BEOGRAD , 7. februara (Tanjug) - Ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić usprotivio se danas potpisivanju političkog sporazuma koji je ponudio Brisel, jer bi, kako je rekao, "Srbija potpisom prećutno prihvatila i slanje misije EU i nezavisnost Kosova i Metohije".

"Ako ovo (politički sporazum) uporedimo sa najavama da će kosovski Albanci proglasiti nezavisnost, onda je izvesno da je namera EU da Srbiju uvuče u proces priznavanja Kosova i Metohije", kazao je Samardžić na konferenciji za novinare.

On je pojasnio da bi Srbija bila "uvučena" da "sarađuje kao da se to nije dogodilo".

Samardžić je ocenio da je "politički sporazum obična deklaracija" i da "nema ni formalne karatktersistike međunarodnog ugovora i ne nudi ništa iz sporazuma o stabiliziciji i pridruživanju".

"Funckija tog sporazuma je da Srbija potpisom prećutno prihvati i slanje misije i nezavisnost Kosova i Metohije ", kazao je on.

Ministar je ocenio da su "aktivnosti EU u velikoj meri poremetile odnose u vladajućoj koaliciji" i dodao da "imaju efekat podrivanja demokratskih institucija u Srbiji".

Samardžić je rekao da je "žalosno što je EU na ovaj način upala u politički sistem Srbije i to pošto je Srbija izabrala predsednika" i oceno da je EU "dovela demokratske institucije u krizu, pošto se nasilno otcepljuje deo srpske teritorije"

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja nigde u Sporazumu nisam naisla na deo gde se kaze da bi potpisivanje imao za posledicu saglasnost Srbije sa nezavisnoscu KiM. Nemam pojma, mozda ja ne znam da ga procitam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Хеботе, ово само у Србији има. Опозиција моли власти да се не свађају међусобно...
Брате мили, све ово је за неке јаче дроге. Још ћу почети да делим Шкорпијев поглед на свет Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 22:01:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.