Ма зајеби ме те матрикс филозофије ''вероватно да можемо добити'', реци ти мени шта ми то добијамо ајде убеди ме да лоше размишљам и да треба да га потпишемо?
Nije verovatno nego to je procedura i ako ti mislis da mozes da napredujes i da preskocis ovaj sporazum onda svaka ti cast Ovaj sporazum ce da potpisu u istom obliku sad ili kasnije bitno je da smo izgubili vreme i da su nas svi pretekli!
Па потпишите га јебо вас више споразум имате владу имате председника шта вам још треба???
nerade im telefoni,imaju dvojnike,pa nemoze sednica vlade da se odrzi
Pa nije vise sporazuma aktuelan. Aktuelno je kako oterati skota? Ne vidite da bezi od sopstvene vlade? Parlament ne bi trebao da raspravlja o sorazumu koji se vise ni ne potpisuje vec o premijeru koji ne saziva svoju vladu. pa kad da obrazlozenje nek pitaju: jel si skote cuo za instituciju ostavke ili te mama rodila na premijersko mesto da zmirkas i ponavljas godinama tri reci: protiv medjunarodnog prava.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ne mogu da zamislim situaciju, da mi neko udje u kucu, .. nepozvan!!!
A zamisli situaciju da si ti tu kucu izgubio odavno i da u njoj ne zivis i nemas cak ni kljuceve da udjes vec deset i kusur godina, i sada kao iznenadjen! Nemojte da se lazemo ko mala deca Kosovo je izgubljeno odavno i nema sanse da ga vratimo, to je cista demagogija da bi ostali na vlasti jer u zemlji imaju ovaca koje vole da slusaju bajke o Kosovu u Srbiji. Samo me zanima kakve ce teme imati mnogi nasi politicari da pricaju ako ne bi imali temu o Kosovu?
Ti... ili ne razumes... ili si toliko stranacki zaslepllen...ili.... Tebi niko ne brani... da se odrices neceg svoga... Mozes ti nekome da poklanjas .. ali samo nesto , sto pripada samo tebi licno... I nakon toga,.. mozes cak i da mu ga p.....s, da bi taj "prijatelj" kome nesto dajes bio zadovoljan!!! Ali da prosipas ovde.... praznu demagogiju Ili da nekoga nazivas ovcom.... zato sto ne razmislja.. kao ti
Ukoliko sam ja nesto izgubio... kao sto ti kazes.. Pa zasto je tome, nekome stalo da od mene dobije blagoslov, za to sto mi je oteo?!
I ... lepo brate... lepo ti i tvoj "prijatelj" se samozadovoljavajte"... Ali nemoj da ocekujes od drugih da i drugi ucestvuju u vasim igrama Ili da postavljas pitanje... sta je tu cudno!!! Cudno je... ali ako ti to ne razumes sada... neces razumeti ni u buduce
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 13:50:35 od Maks 78 »
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pa tako je to u zivotu. Zena ti zivi sa drugim vec godinama, a sada trazi razvod a ti neces da joj das. Hoce da iz razvoda izadje i sa tvojom imovinom. Pa kazu da je to njeno. Jer ste ziveli u braku i imovina se deli. Ali u toj imovini je i ikona moje krsne slave. Pa zena kaze: od sada mozes samo da je gledas.
U medjuvremenu i ja i ona skupo placamo advokate, koji odnese skoro sve i mi ostali gologuzani.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 13:57:06 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
U pravu si Maks 78, Kosovo je nase i mi necemo da ga priznamo nikada kao nezavisnu drzavu ali to nam nece pomoci da ga vratimo. Trebalo je to na vreme da se pametno odigra a ne da smo pustili nesposobnog Slobu da ga izgubi. Sada je na zalost kasno i ne moramo da unistimo i Srbiju zbog Kosova. U tome je glavni problem jer mi uvek kasnimo kao i sada sa potpisivanjem sporazuma.
UPR:VLADA-SEDNICA-RISTIVOJEVIĆ KOŠTUNICA ZAKAZUJE SEDNICU VLADE 14. FEBRUARA 11:27 BEOGRAD, 7. februara (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica zakazaće sednicu vlade za četvrtak, 14. februara, najavio je danas njegov savetnik Branislav Ristivojević.
"Do tada ima dovoljno vremena da se održi sednica Narodne skupštine Republike Srbije na kojoj će se raspravljati o odluci EU da protivpravno pošalje misiju za sprovođenje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije", rekao je Ristivojević Tanjugu.
Takođe, dodao je on, do 14. februara ima dovoljno vremena da se pokuša da se unutar vladajuće koalicije prevaziđe postojeća kriza.
"Kao što je to bilo i do sada praksa, ako bude potrebno određene tačke rada vlade mogu da se do 14. februara reše na telefonskim sednicama vlade", kazao je Ristivojević.
Osvrćući se na stavove komesara EU za proširenje Oli Rena, Ristivojević je naveo da je veoma važno da se ne ispusti iz vida da se Ren nedvosmileno zalaže za jednostranu nezavisnost Kosova i Metohije i da se zalaže za protivpravno slanje misije EU za sprovođenje odbačenog Ahtisarijevog plana.
"Odlukom da pošalje misiju na KiM, EU je ugrozila teritorijalnu celovitost Srbije i samim tim je EU na najgori mogući način povezala pitanje KiM i pitanje odnosa Srbije sa EU", podvukao je Ristivojević.
Ren je juče izjavio da je potpisivanje "političkog sporazuma" između Evropske unije i Srbije, prvobitno najavljeno za danas, odloženo "do daljnjeg" zbog neslaganja unutar koalicije na vlasti u Srbiji, ali je naglasio da ponuda "ostaje na snazi".
"Neki političari u Beogradu, koji blokiraju sporazum, očigledno nisu čuli glas onih koji su u nedelju na predsedničkim izborima glasali za nastavak evropskih integracija", izjavio je evropski komesar za proširenje.
Ren je kazao da Beograd ponudu za potpisivanje prelaznog sporazuma može prihvatiti kada tako odluči, istakavši da misija EU za Kosovo i Metohiju "neće biti odložena" i da je važno da se pripreme za nju nastave "po ranije planiranom programu".
A ako se ne odrzi sednica Skupstine onda ce opet odloziti sednicu Vlade? Sve mi se cini da nece biti vremena za to i da ce stvari morati da se rese mnogo ranije. Ostaje da vidimo na koji nacin.
POZIV TADIĆU I KOSTUNICI DA NASTAVE DA VODE DRZAVU
BEOGRAD , 7. februara (Tanjug) - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić
pozvao je danas šefa države Borisa Tadića i premijera Vojislava Koštunicu da "odbace sujete i neslaganja" i nastave da vode državu.
Radikali, kako je naglasio Nikolić, pažljivo i zabrinuto prate ponašanje najviših državnih funkcionera, jer je ovo za Srbiju najteža situacija u novijoj istoriji.
On je pozvao državni vrh da svoj posao radi u skladu sa zakonom i ocenio da je za tako velike odgovornosti potrebno mnogo samoodricanja.
Srpska radikalna stranka, mada je opozicija, pomoći će u donošenju za državu i narod značajnih i dalekosežnih odluka, poručio je Nikolić.
On je izjavio i da radikali neće ulaziti u Vladu bez izbora i pozvao predsednike Vlade i Skupštine Srbije da što pre zakažu sednice te dve institucije.
Odbacujući spekulacije da pregovara sa nekim, Nikolić je na konferenciji za novinare podvukao da radikali bez održavanja izbora neće ulaziti u vladu, jer "Srbija već ima Vladu".
"Nikakve fotelje bez izbora nama ne trebaju. Ako Koštunica i Tadić hoće da vode Srbiju, trebalo bi da sednemo sva trojica, jer mi predstavljamo oko 90 odsto biračkog tela, a mogu i njih dvojica, a radikali će da se opredele u interesu Srbije", rekao je Nikolić.