Zašto nije verovatno da DSS napravi koaliciju sa Radikalima (meni bi to bila mnogo logičnija opcija za nekog ko na izborima može da očekuje samo neuspeh). Nikolić u svom jučerašnjem intervju izričito apostrofira da nije ljut na Koštunicu čime ostavlja otvorena vrata za ovu koaliciju.
Drugo je da li u momentu kad je moguće izbijanje nasilja protiv Srba na KiM ima smisla i patriotskog opravdanja blokada vlade i skupštine koja u tom slučaju ne može da odreaguje.
Тома само ако је комплетна будала може сад да прави коалицију са коштуницом.
Zašto nije verovatno da DSS napravi koaliciju sa Radikalima (meni bi to bila mnogo logičnija opcija za nekog ko na izborima može da očekuje samo neuspeh). Nikolić u svom jučerašnjem intervju izričito apostrofira da nije ljut na Koštunicu čime ostavlja otvorena vrata za ovu koaliciju.
Drugo je da li u momentu kad je moguće izbijanje nasilja protiv Srba na KiM ima smisla i patriotskog opravdanja blokada vlade i skupštine koja u tom slučaju ne može da odreaguje.
on je totalna
Јесте ал не верујем да је толико глупав да сам себи наштети пред изборе.
Ipak telefonska sednica Vlade "Kao što je to bilo i do sada praksa, ako bude potrebno, određene tačke rada Vlade mogu da se do 14. februara reše na telefonskim sednicama vlade", kazao je Ristivojević (DSS).
on je totalna
Јесте ал не верујем да је толико глупав да сам себи наштети пред изборе.
nisam ni mislio da je glup,uvali je pitona juce tadicu,nece da se u krizi mesa.Misli na stranku
А ти би да си на његовом месту помогао тадићу коме си до јуче био смртни непријатељ, а бићеш то и од сутра?
ja to gledam kao mali covek,ako ti zatreba twice nesto uvek cu ti pomoci,a ako me stalno vredjas i ponizavas onda ne,ali kod njih politicara vaze druga neka pravila.
А ти би да си на његовом месту помогао тадићу коме си до јуче био смртни непријатељ, а бићеш то и од сутра?
Problem je sto je ovo pomoc za nas narod a mnogo manje za nekog politicara. Radikali bi mogli i da iskoriste ovo pa godinama da se rugaju demokratama kako su oni otvorili Srbiji put u EU.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 12:18:39 od matrix777 »