Pa zbog ovakvih pitanja i treba da padne. EU nam nudi neki papir na kom piše da ćemo joj se pridružiti jednog lijepog dana. A Kosovo ćemo dati odmah. Pa .....
Pa gdje ti zivis? Sta mi imamo dati Kosovo? Jel' te neko pita? Jel' Kosovo tvoje? Kako mozes dati nesto sto nije tvoje? Kosovo je poklonjeno siptarima 1999 god.,ako si zaboravio? I samo jos jedo pitanje,ako ne potpisemo taj sporazum sutra mislis li da ce Kosovo ostati "nase"?
Zašto tako kratkoročno razmišljaš ? To što je danas apatija zavladala Srbijom ne znači da će naša djeca biti bezvoljna kao mi. A kosovo je naše dok god ga mi smatramo našim.
Ne znam koliko imas godina, ali ja necu da provedem svoj zivot "smatrajuci Kosovo svojim" i zbog toga provedem zivot u izolaciji, a dole nemam cak ni vlast. Meni je bez tog Kosova bolje, a vidim i onim ljudima koji su otisli odande, a nisu ostali da ga "brane" kao sto to neki lelemudi ovih dana (meseci) hoce. Cast izuzeciama koji su ostali i vratili se, ali da mi upropasti zivot, i ne samo moj nego i zivot moje dece, kako ti kazes, necu i dacu ga kako bi se nadao boljem zivotu. Sta sve ja pisem- pa ni nema vise sta da se da sad kad mi Kosovo nemamo....
Brate sad sam slusao pazljivo taj sporazum,vidi ovako lepo je to,a znate li sta stoji opet na kraju da bi se sve to potpisao i da bi mogli svi gradjani da dobiju vize i ostalo,stoji potpuna saradnja sa hagom,sto znaci Mladic u hag,e sada znate da kostunica neda mladica nikako znaci sve jedno od ovog predugovora potpisan ili ne da bi stupio na snagu je uslov potpuna saradnja sa Hagom.
Pada vlada,obavezno,koji ce nam ovakva kilava i prisivena vlada...kakav premijer takva i vlada .Bilo bi pravo zezanje da sad Ds i Radikali naprave vladu...i da onda definitivno znamo da zivimo u zemlji cuda
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:51:31 od sirkan »
Brate sad sam slusao pazljivo taj sporazum,vidi ovako lepo je to,a znate li sta stoji opet na kraju da bi se sve to potpisao i da bi mogli svi gradjani da dobiju vize i ostalo,stoji potpuna saradnja sa hagom,sto znaci Mladic u hag,e sada znate da kostunica neda mladica nikako znaci sve jedno od ovog predugovora potpisan ili ne da bi stupio na snagu je uslov potpuna saradnja sa Hagom.
E pa jednom ce i taj Mladic da odapne, pa ce bog da nas vidi!
pa pre neki dan i sutanovac skoci da ga brani kako nije u zemlji,nemoj ovi iz ds da izigravaju i da svaljuju sve na dss,kada ga jajarski podrzavaju u svemu
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:51:42 od jimy page »
twice da li ti znas da kazes jednom sta treba da se radi, neko resenje ili jednostavno kao Kostunica trazis dlaku u jajetu i nista ti ne valja, volis radikale ali neces to javno da priznas....imamo olicenje zmirkavog ovde na forumu.
Теби јајаро сам понудио опкладу и рекао сам ти или прихвати или немој да ме прозиваш да сам радикал.
Иначе у том споразуму нигде не стоји укидање виза ком си се ти понадао и контрадикторан је цитирао сам став 4 ако се не варам, на другој теми.
twice da li ti znas da kazes jednom sta treba da se radi, neko resenje ili jednostavno kao Kostunica trazis dlaku u jajetu i nista ti ne valja, volis radikale ali neces to javno da priznas....imamo olicenje zmirkavog ovde na forumu.
Теби јајаро сам понудио опкладу и рекао сам ти или прихвати или немој да ме прозиваш да сам радикал.
Иначе у том споразуму нигде не стоји укидање виза ком си се ти понадао и контрадикторан је цитирао сам став 4 ако се не варам, на другој теми.
samo za studente stoji,a za ostale tek kada se isporuci mladic
pa pre neki dan i sutanovac skoci da ga brani kako nije u zemlji,nemoj ovi iz ds da izigravaju i da svaljuju sve na dss,kada ga jajarski podrzavaju u svemu
ma,bre prijatelju ko tebe i mene nesto pita,jel ocemo ovo,jel ocemo ono...niko nista!A ovi nasli pa zasli pa ziguju za sve pare
Znaci po tvome misljenju ne treba potpisati sporazum jer je stetan za Srbiju i bolje cemo proci ako ga ne potpisemo?
Значи...да ти
Ти први ниси ни прочитао споразум а ако јеси прочитао онда у њему видиш оно што не пише. Нигде не пише да ће ти укинути визе. То је само претеча оног споразума који је првобитно требао бити потписан. Уосталом ДС је у влади, ДС има председника па изволите потпишите.