Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Okt 2025, 00:49:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пада влада !  (Pročitano 39539 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
Pa zbog ovakvih pitanja i treba da padne. EU nam nudi neki papir na kom piše da ćemo joj se pridružiti jednog lijepog dana. A Kosovo ćemo dati odmah. Pa .....
Pa gdje ti zivis?
Sta mi imamo dati Kosovo?
Jel' te neko pita?
Jel' Kosovo tvoje?
Kako mozes dati nesto sto nije tvoje?
Kosovo je poklonjeno siptarima 1999 god.,ako si zaboravio?
I samo jos jedo pitanje,ako ne potpisemo taj sporazum sutra mislis li da ce Kosovo ostati "nase"?
Zašto tako kratkoročno razmišljaš ? To što je danas apatija zavladala Srbijom ne znači da će naša djeca biti bezvoljna kao mi. A kosovo je naše dok god ga mi smatramo našim.

Ne znam koliko imas godina, ali ja necu da provedem svoj zivot "smatrajuci Kosovo svojim" i zbog toga provedem zivot u izolaciji, a dole nemam cak ni vlast. Meni je bez tog Kosova bolje, a vidim i onim ljudima koji su otisli odande, a nisu ostali da ga "brane" kao sto to neki lelemudi ovih dana (meseci) hoce. Cast izuzeciama koji su ostali i vratili se, ali da mi upropasti zivot, i ne samo moj nego i zivot moje dece, kako ti kazes, necu i dacu ga kako bi se nadao boljem zivotu. Sta sve ja pisem- pa ni nema vise sta da se da sad kad mi Kosovo nemamo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Brate sad sam slusao pazljivo taj sporazum,vidi ovako lepo je to,a znate li sta stoji opet na kraju da bi se sve to potpisao i da bi mogli svi gradjani da dobiju vize i ostalo,stoji potpuna saradnja sa hagom,sto znaci Mladic u hag,e sada znate da kostunica neda mladica nikako znaci sve jedno od ovog predugovora potpisan ili ne da bi stupio na snagu je uslov potpuna saradnja sa Hagom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pada vlada,obavezno,koji ce nam ovakva kilava i prisivena vlada...kakav premijer takva i vlada Smile.Bilo bi pravo zezanje da sad Ds i Radikali naprave vladu...i da onda definitivno znamo da zivimo u zemlji cuda Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:51:31 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
Brate sad sam slusao pazljivo taj sporazum,vidi ovako lepo je to,a znate li sta stoji opet na kraju da bi se sve to potpisao i da bi mogli svi gradjani da dobiju vize i ostalo,stoji potpuna saradnja sa hagom,sto znaci Mladic u hag,e sada znate da kostunica neda mladica nikako znaci sve jedno od ovog predugovora potpisan ili ne da bi stupio na snagu je uslov potpuna saradnja sa Hagom.

E pa jednom ce i taj Mladic da odapne, pa ce bog da nas vidi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Pada vlada,obavezno,koji ce nam ovakva kilava i prisivena vlada...kakav premijer takva i vlada Smile
kakav narod takva i vlada i sebe ubrajam u to

pa pre neki dan i sutanovac skoci da ga brani kako nije u zemlji,nemoj ovi iz ds da izigravaju i da svaljuju sve na dss,kada ga jajarski podrzavaju u svemu
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:51:42 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
twice da li ti znas da kazes jednom sta treba da se radi, neko resenje ili jednostavno kao Kostunica trazis dlaku u jajetu i nista ti ne valja, volis radikale ali neces to javno da priznas....imamo olicenje zmirkavog ovde na forumu.  Smile

Теби јајаро сам понудио опкладу и рекао сам ти или прихвати или немој да ме прозиваш да сам радикал.  Smile

Иначе у том споразуму нигде не стоји укидање виза ком си се ти понадао и контрадикторан је цитирао сам став 4 ако се не варам, на другој теми.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
twice da li ti znas da kazes jednom sta treba da se radi, neko resenje ili jednostavno kao Kostunica trazis dlaku u jajetu i nista ti ne valja, volis radikale ali neces to javno da priznas....imamo olicenje zmirkavog ovde na forumu.  Smile

Теби јајаро сам понудио опкладу и рекао сам ти или прихвати или немој да ме прозиваш да сам радикал.  Smile

Иначе у том споразуму нигде не стоји укидање виза ком си се ти понадао и контрадикторан је цитирао сам став 4 ако се не варам, на другој теми.
samo za studente stoji,a za ostale tek kada se isporuci mladic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pada vlada,obavezno,koji ce nam ovakva kilava i prisivena vlada...kakav premijer takva i vlada Smile
kakav narod takva i vlada i sebe ubrajam u to

pa pre neki dan i sutanovac skoci da ga brani kako nije u zemlji,nemoj ovi iz ds da izigravaju i da svaljuju sve na dss,kada ga jajarski podrzavaju u svemu
ma,bre prijatelju ko tebe i mene nesto pita,jel ocemo ovo,jel ocemo ono...niko nista!A ovi nasli pa zasli pa ziguju za sve pare Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Znaci po tvome misljenju ne treba potpisati sporazum jer je stetan za Srbiju i bolje cemo proci ako ga ne potpisemo?
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:58:41 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Znaci po tvome misljenju ne treba potpisati sporazum jer je stetan za Srbiju i bolje cemo proci ako ga ne potpisemo?

Значи...да ти  Smile

Ти први ниси ни прочитао споразум а ако јеси прочитао онда у њему видиш оно што не пише. Нигде не пише да ће ти укинути визе. То је само претеча оног споразума који је првобитно требао бити потписан.
Уосталом ДС је у влади, ДС има председника па изволите потпишите.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Okt 2025, 00:49:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.