Ljudi ovo je klasicna borba za vlast. Ne zanima njih ni Kosovo ni narod. Ja sam bio dva meseca na Kosovu za vreme bombardovanja i licno sam bio svedok kad je na pocetku bombardovanja Jorgovanka Tabakovic, sadasnji visoki funkcioner radikalne stranke uhvatila bezaniju sKosova sa familijom. Sve su prodali siptarima i kucu i Muzevljevu firmu, narod je poludeo dole a mi koji smo se zatekli dole u to vreme. I sad ce da mi prodaje patriotizam i ostale gluposti. A nesto ne videh dole nii decu ostalih funkcionera koji ce u skupstini lepu penziju da zarade.
Ljudi ovo je klasicna borba za vlast. Ne zanima njih ni Kosovo ni narod. Ja sam bio dva meseca na Kosovu za vreme bombardovanja i licno sam bio svedok kad je na pocetku bombardovanja Jorgovanka Tabakovic, sadasnji visoki funkcioner radikalne stranke uhvatila bezaniju sKosova sa familijom. Sve su prodali siptarima i kucu i Muzevljevu firmu, narod je poludeo dole a mi koji smo se zatekli dole u to vreme. I sad ce da mi prodaje patriotizam i ostale gluposti. A nesto ne videh dole nii decu ostalih funkcionera koji ce u skupstini lepu penziju da zarade.
Slažem se Ivice. Da su svi poslanici svakog meseca kupili po hektar zemlje na KiM od svojih velelepnih plata i preselili se tamo da žive druga bi priča bila. Nego nas natežu da bi se punili parama. Pa neću da još 20 godina živim u izolaciji i propadam radeći za crkavicu a oni trpaju po 4 000 evra mesečno i palamude o patriotizmu. Neka se uvede zakon i neka dođu drugi.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 18:43:40 od simijon »
Koštunica pizdi što je njegov kopilan Draško Petrović smenjen sa večitog položaja u telekomu.
hmmm mozda je i colicu krivo.nema veze,njima telekom i sve ostalo,a podigose sa 400000 glasova birace na 950000 na temi upravni odbori i DSS i NS,a sada?Kako se sada izjasnjavaju posteno?kao i 90 godina?More samo ih posmatramo
Koštunica pizdi što je njegov kopilan Draško Petrović smenjen sa večitog položaja u telekomu.
To je sporazum o saradnji.....
a sta je onda slanje misije na Kosovo...... putujuce pozoriste.....
I svako ko prica o tome da u ovom sporazumu se ne pominje misija ili trupe je bezobrazno zlonameran (ne verujem da u Srbiji postoji neko ko u ovo veruje iskreno, a da je dovoljno star da zna da na PC-u napise rec sporazum)
Pa zbog ovakvih pitanja i treba da padne. EU nam nudi neki papir na kom piše da ćemo joj se pridružiti jednog lijepog dana. A Kosovo ćemo dati odmah. Pa .....
Pa gdje ti zivis? Sta mi imamo dati Kosovo? Jel' te neko pita? Jel' Kosovo tvoje? Kako mozes dati nesto sto nije tvoje? Kosovo je poklonjeno siptarima 1999 god.,ako si zaboravio? I samo jos jedo pitanje,ako ne potpisemo taj sporazum sutra mislis li da ce Kosovo ostati "nase"?
Zašto tako kratkoročno razmišljaš ? To što je danas apatija zavladala Srbijom ne znači da će naša djeca biti bezvoljna kao mi. A kosovo je naše dok god ga mi smatramo našim.
Koštunica nastavlja da konkuriše radikalima i sps-u u šteti koju nanosi Srbiji.
Došlo je vreme kada se on mora i javno izjasniti da svršava na Šešelja, zajedno sa onim vučkom, pa makar i pala vlada, barem ćemo biti na čistac ko želi dobro ovoj zemlji, a ko sere o "patriotizmu", a sa sruge strane rade sve da Srbija ide unazad, puuuu
Ako skupština upravlja vladom kako onda premijer može da ne posluša skupštinu? Ako je 52% građana za to da se podpiše sporazum sa EU kako premijer sme da ignoriše to?
Којих 52% Симијон? Јел то рачунаш по овим сад изборима за председника?